תשמעו קטע.......

כמו חדש

New member
תשמעו קטע.......

בן -אדם הולך לחפש ספר ``צומת ספרים``(סליחה על הפרסום)ביום שבת בצהריים .מסתובב בין ,המדפים מסתובב,מסתובב, ומה הוא מוצא שם בין שלל הכריכות והמילים?את הספר : ``תפוז - צעדים ראשונים באינטרנט``. אני מסתכל על העטיפה והשם תפוז מוכר לי מאיפה שהוא.מסתכל יותר טוב ורואה שהוא רשום בדיוק כמו שרשום פה.כלומר באותו הפונט הצבע ואפילו עם ציור של תפוז. טוב,מהסקרנות,אני מתחיל לדפדף ופתאום אני שומע קול: ``שלום ליאור`` אני מרים את הראש ומולי עומד המרצה שלי לJAVA . ``מה שלומך אני שואל? `` והוא עונה:``בסדר גמור`` ואז אני רואה שיש לו חיוך כזה ,כאילו הוא מתאפק לא לצחוק. ``שיהיה לך יום טוב`` הוא אומר ``תודה ,גם לך`` עניתי וחושב לעצמי מה כבר יכול להצחיק אותו.ואז נפל האסימון(נראה לי שגם ב2083 ימשיכו להשתמש בביטוי הזה למרות שאף אחד לא ידע על מה מדובר): הנה אני ,ליאור,שלומד תכנות,עומד וקורא בספר על צעדים ראשונים באינטרנט ועוד מול המרצה שלי.עכשיו לך תסביר לו שהסתקרנת רק בגלל השם של הספר .... כמובן שישר רצתי לספר לחבר מהלימודים.ומה התגובה שלו:``אל תשב לידי בשיעור שלא יחשוב שגם אני אהבל``.אחח.איזה חברים.מזל שיש לי אתכם.למרות שאני לא יודע איזה תגובות אני יקבל פה.

וואווו......

באמת פדיחה נוראית.....יש הרבה פדיחות כאלה... כמו למשל, מכירים את ההרצאות המתמטיות האלה שאף אחד לא מבין את המרצה, אבל אף אחד.....(חוץ מהחכם הכיתתי שמבין ה-כ-ל)... המצב הוא עוד יותר חמור. אנשים רוצים להאט את קצב ההתקדמות של המרצה, אבל לשם זה צריכים לשאול שאלות אותו....אבל זה לא שאין שאלות...אבל פשוט לא יודעים מה לשאול! אם יבקשו ממנו: ``אתה מוכן לחזור על הקורס מתחילת הסמסטר``, נראה לי שהוא יסרב......ואם יבקשו ממנו לחזור על ``החומר האחרון``, אז המרצה הזה יסביר הכל מחדש בדיוק באותה צורה. מרצים......אי אפשר איתם.....ואפשר בלעדיהם :) תומר

עינבל.ד.

New member
(-8

תגיד יום שבת.... יום יפה.... מה אתה עושה בצומת ספרים??????????? לך לטייל מי חושב על לימודים ביום שכזה... אגב אני מתחילה ללמוד חודש הבא תכנות אשמח לקבל עזרה....:)

למעלה