תשמעו קטע !!!!

shady girl

New member
תשמעו קטע !!!!

חברה שלי מצאה כתבה שאנשים שאוהבים פופ חסר להם תאים אפורים במוח עכשיו אני מבינה למה יש כל כך הרבה שגיעות כתיב. זה כל כך נכון שזה מצחיק חה חה חה חה !!!!!!!

FUCKTHESYSTEM

New member
את יותר גרועה ממעריצי בריטני.

לפחות אם היית כותבת "שגיאות" ולא "שגיעות" זה היה נורמלי אבל... כל הראפרים וה-so-called רוקיסטים רבים עם בריטני מי יותר מטומטם... לינקין פארק, אמינם, בלינק, לימפ ביזקיט- כולם סתם בולשיט ממוסחר, הם אפילו לא מתקרבים להגדרה של רוק כבד. תורידו להם את התופים וקצת גיטרות- ותקבלו פופ טהור. בקיצור, גועל נפש.

shady girl

New member
it just amistake i didnt mine to

i know how to write it ,the letters are beside one an other eminem doesnt do rock!!! you dont know what you saing britney is so full of it she saing what shes told to say!!!! blink and eminem are so reall!!!!!!!

shady girl

New member
../images/Emo3.gifha ha ha ha

!!!!!!!!you SUCK !!!!!!! i dont like YOU you think your so clever !!!!!!! well i have news for you your NOT

בלינק../images/Emo35.gif חשבתי שהם חבר´ה מוכשרים...

שרק רוצים צומי... אז אתה סותר את עצמך?! (לא נראה לי שזה עם ט´
)

FUCKTHESYSTEM

New member
לקשי ההבנה שבינינו...

באמת, בלינק הם מוכשרים, אבל רק בקטגוריה שלהם, והיא: רוק קל. הם מנסים לשחק אותה קשוחים, וזה מה שמרגיז אותי. הם באמת מוכשרים, אבל הם מנסים להיות מה שהם לא. קחי לדוגמה, חוץ מבלינק, את לינקין פארק. לינקין פארק משתייכים לקטגורית הרוק האלטרנטיבי, ולא למטאל, אבל בכל זאת הם מנסים להראות שהם מטאליסטים קשוחים, אבל כל טירון שמבין קצת במוזיקה יקלוט שהם אפילו לא מתקרבים למטאל. הבנת, או שאת צריכה שאני אסביר לך עוד פעם, פשושונת?

../images/Emo15.gifמסכימה איתך חלקית...../images/Emo98.gif

את אומר/ת שבלינק 182 עושים רוק קל ולינקין פארק עושים רוק אלטרנטיבי... זאת אומרת ששניהם עושים מוסיקת רוק רק בסגנונות שונים... מוסיקת רוק מתחלקת לאלפי סוגים... : ) ואפשר להסביר את זה בצורה יותר נחמדה מאשר לרדת פה על כולם... נ.ב אני ממש לא מחשיבה את עצמי טירונית במוסיקה ... : ) ביי...

FUCKTHESYSTEM

New member
לא יורד פה על אף אחד בלי סיבה

הסיבה היחידה שאני יורד כאן על אנשים היא התגובות העויינות שקיבלתי כאן אחרי שהצגתי עובדות טהורות על בריטני, על האלילה שלהם. אין מה לעשות, אנשים אוהבים לשקוע בחלומות שלהם, לאמץ להם מודל לחיקוי, והם מוכנים לתלות את האדם שיפריע להם לחלום.. אין מה לעשות, זה מה שקורה כשמראים להם את האמת, הם מתחילים להתעצבן. בקשר לטירונית במוזיקה, אני באמת לא חושב שאת טירונית, אני חושב שאת טירונית בקטגוריית המטאל, וכאן את חייבת להסכים איתי, אחרת- תוכיחי.
לילה טוב.

אני לא מתעניינת בכל זה../images/Emo3.gif

אז כדאי שתנסח את עצמך טוב יותר פעם הבאה ערס קטן!

FUCKTHESYSTEM

New member
ערס? ועוד אומרים שאני מקלל...

קודם כל, תסבירי לי איך אני יכול להיות ערס אם אני שומע מטאל? איפה השכל שלך, ילדה? קצת אינטלגנציה בסיסית! מה שאמרת עכשיו היתה דרך אחרת להגיד: "אין לי מושג מה אמרת כי ניסחת את זה טוב מדיי". לנסח את עצמי ברמה שאת מבינה- מבחינתי זו ירידה ברמה. מצטער שהניסוחים שלי ברמה גבוהה מדיי בשביל ילדה-חסרת-אינטלגנציה כמוך, או שתלמדי להסתגל לניסוחים שלי, או שתתפגרי. לילה טוב מחמד ליבי.

למעלה