ת'שמעו קטע../images/Emo6.gif
מכירים את אריזות הפסטה הטרייה של שטראוס? יש להם פטוצ'יני (ממש לא משהו) ורביולי בכל מיני מילויים (דווקא די מוצלחים). אז אתמול אכלנו כזה רביולי עם מילוי בטטה, ורציתי לעשות רוטב שמנת אבל לא היה בבית כלום חוץ מהזמנת עצמה (לא
, לא ברוקולי, לא משהו מעניין אחר, כלום). ואז ראיתי שעל האריזה יש הצעה לרוטב שמנת וצ'ילי מתוק, שכללה פשוט בישול של מיכל שמנת עם מלח, פלפל, וכף של רוטב צ'ילי מתוק מוכן (כמו אלה של האוכל הסיני). הייתי סקפטית, ניסיתי, הוספתי - ו...ואללה
ממש ממש אחלה! אז למי שיש רוטב צ'ילי נורמלי (לא אוסם מגעילול כזה) - מוזמן להוסיף קצת לרוטב השמנת שלו בפעם הבאה! לא חשבתי שטעמים "סיניים" פיקנטיים כאלה ילכו עם שמנת קטיפתית ובתולית - והנה הופתעתי. חוצמזה לענייננו - כיוון שכבר אין שומדבר בשוק שראוי לקרוא לו "פירות", אני צריכה את עזרתכם: אני רוצה להכין עוגה "פירותית" כלשהי, אפילו סתם עוגה בחושה. יש רעיון מה להכין ואיך? עם אילו פירות? תודה
מרב
מכירים את אריזות הפסטה הטרייה של שטראוס? יש להם פטוצ'יני (ממש לא משהו) ורביולי בכל מיני מילויים (דווקא די מוצלחים). אז אתמול אכלנו כזה רביולי עם מילוי בטטה, ורציתי לעשות רוטב שמנת אבל לא היה בבית כלום חוץ מהזמנת עצמה (לא