תשמעו על חמה רעה!

אוסה

New member
אכן ככה

ישנם אנשים שפשוט לא מבינים שאף אחד לא מחוייב ל"ארח" אותם בביתם . וזה שהם בונים בית , ומנסים "לחסוך" על גם אחרים זה אחד ... ואם מצאו את הפראייר שמקבל אותם לביתו אז לפחות שלא יתלוננו !!!!!!!!!!!! נכון אז הבעל יכול לנקות , וניתן לשלוח את הכביסה למכבסה , וניתן לעשות משהו הכי חשוב והוא לא להיות לעול!!!!!!!!!!!!!!!! אז לדעתי זאת חוצפה אדירה של אנשים שגם נותנים להם לגור אצל מישהו וגם באים אליו בטענות כאילו הוא לא בסדר . ואם כ"כ סובלים שם ....שיקומו ויעבו מקום !!!!!!!!!!!!!!!1 ואת/ה לא בדיוק התעמקתי להבין אם זה את או אתה (סליחה ) מכיר רק את הצד המתלונן , האם שמעת על הצד השני? אולי הכלה משאירה אחריה "עקבות " בכל מקום? אולי היא לא טורחת לתת הרגשה שהיא לא עול? אולי היא חושבת שחייבים לה???? לכל מטבע יש שני צדדים - לא לשכוח !!!!!!!!

נ ס ע

New member
שיפסיקו לחסוף כסף ויעברו לדירה שכור

שכורה זה הדבר היחיד שיש לי להגיד להם. חמה טיפשה וכלה מטומטמת. לא גרים אצל מי ששונא אותך. זה הכל. וגם בעלה דביל. למה הוא לא עומד על שלהם? שיסתום לאמא שלו את הפה ויעזבו למקום שלהם. ממש אנשים טפשים. כסף יעוור עיני חכמים. עדיף להיות בלי ריהוט לסלון ועם נפש חזקה יותר. לא הייתי גרה אצל ההורים שלי או שלו בעד שום הון או חיסכון שבעולם.

למעלה