תשמעו על חמה רעה!

MAYMONY

New member
תשמעו על חמה רעה!

הזוג הטרי קנו בית אך הוא בשלבי בניה. לכן השכר דירה שלהם נגמר ועדיף להם לחסוך בשביל הרהיטים והמשכנתא. לכן הלכו הזוג הצעיר לבית של ההורים מצד האמא וההורים כל הזמן רבים לכן הם לא יכולים לגור שם כי זה לא מסתדר עז עזבנו. לכן הזוג הצעיר נאלץ ללכת לבית האמא של הבעל שהיא רעה רעה רעה אה כן גם גרושה ממורמרת שיוצאת עם גבר בן 30 והיא בת 40+. הכלה והאמא הרעה הזו לא מסתדרות, הכלה נכנסה להריון והיה לה רעלת הריון מסכנה והיו לה גם ירידת מים והיא נאלצה ללדת את תינוקה לפני הזמן הדרוש וכנראה שהילד פג. הזוג חזר לבית האמא אחרי שהגיסה אחרי ניתוח קיסרי עם תפרים בבטן וכל גופה כואב לה. החמה מתלוננת כל היום שכלתה לא עושה כלום כל היום והיא עצלנית: איך את מצפה מאישה אחרי לידה לנקות<?? עם זאת אישה מטומטמת עם רמת אי קיו נמוכה והכלה נקטה את עמדה הלוא זוהי מדינה דמוקרטית, דעתה של הכלה בעיני חמותה לא נראו לה והיא התחילה לצעוק עליה ואמרה לה שאם היא לא יכולה לגדל את תינוקה שתמסור אותו לאימוץ. זה רק קטע קטן מכל הסיפור המלא!

sovlanit

New member
MAYMONY,

הכאב,הכעס,התסכול והמרירות מורגשים בכל מילה שכתבת. הצעות ייעול? WWW.AISH.CO.IL WWW.GREATDAY.COM WWW.THEINTERVIEWWITHGOD.COM יש שם המון עיצות וטיפים כיצד להתגבר ולחיות באושר. מאחר שלא ברור לי האם עיתותייך בידייך- בכל זאת אמליץ על הספרים: לחיות מתוך שמחה הכח טמון בתוכך כוחו של התת מודע ולסיום- ברוכה הבאה ומזל טוב לרגל הלידה...

sovlanit

New member
חחחחחחחחחחחח,אלת הנקמות,תודה

זה מלמד אותי לפתוח כרטיס אישי-לפני התגובה... והדברים שנכתבו ע"י MYMONY מבטאים מצב נפוץ... שבת מתוקה ושוב תודה

MAYMONY

New member
חמה נהדרת? ממש לא

חמה שמבקשת מכלתה לנקות את הבית עם תפרים בבטן ושצוחקת על אישה אחרי לידה שהבן שלה נמצא בבית החולים נאבק על חייו והחמה הזאת מתעסקת בריבים מטופשים כי אין לה חיים ולא מבינה את המצב. וזה לא הכל זה רק התחלה

MAYMONY

New member
נכון שאני בן 18 אבל מי שמהצד רואה

יותר טוב מכל אחד כי אני רואה את כל הצדדים!

אז רגע, אני רוצה להבין

היית צריך לכתוב שאתה כותב בתור כמקורב (אולי אח של הבחורה המדוברת) כדי שיענו לך ברצינות. מה הקרוב שלך לסיפור?

שש שבע

New member
תפרים בבטן

קודם כל לא משחררים אישה עם תפרים מורידים אותם קודם, נכון שזה לא מצב אידיאלי לנקות בית אחרי ניתוח, אבל אפשר לעשות דברים אחרים כמו...לקפל כביסה, לשבת ליד שולחן ולקלף ירקות , לאפות עוגה, תאמין לי אני יודעת אני עברתי פתיחת בטן ארבע פעמים, רק 3 ימים ראשונים כואבים מאוד אחר כך זה יותר קל, ואפשר לעשות דברים בישיבה, ואפשר גם להראות רצון טוב, ולהציע עזרה בדברים קלים, לא מאמינה שיש אישה כזו שתגיד למישהי אחרי ניתוח לנקות בית יסודי. אבל מכירה נשים שחושבות שהכל מותר להן בגלל שהן אחרי לידה/ניתו/מחלה ומשאירות אחריהן שובל של בלאגן. ואם לא טוב לכלה שהזוג יעזוב, ואם לא רוצה שתסתום, ושבעלה ינקה.

נ ס ע

New member
לא כואב אחרי שלושה ימים ?

את בכלל לא שש שבע, את סופרוומן
. אני אחרי הקיסרי השני שבועיים הלכתי עקום, וחודש אח"כ עוד כאב לי. בחייך, כל אחת וסף הכאב שלה. ועוד עם ילד בפגיה?? אני לא יודעת מה כואב יותר, הבטן או הלב.

שש שבע

New member
הלכת עקום בגלל שרירים כואבים

זה לא שהמקום לא רגיש, אבל זה לא ממש כואב. ואם הולכים עקום כשכואב, הולכים אחר כך עקום לצד השני, כי מפעילים שרירים שלא ידענו שהיו קיימים, והם פתאום מוחים בקול "עד עכשיו נחנו לנו בשקט, מה זה העבדות הזו פתאום"... ועכשיו ברצינות, מי שיולדת קיסרי, שתלך הרבה תקום מהמיטה כמה שיותר מהר, 24 השעות הראשונות הן הכי נוראיות, אחרי שלושה ימים זה כבר לא כל כך כואב, אחרי ארבעה, חמישה אפשר להוריד תפרים, זה אומר שזה התאחה, אבל אני לא אומרת לצאת לשדות, או לעשות ספונג'ה, אבל לשבת על כסא לברור אורז ולקלף ירקות, או לקפל כביסה, אפשר ואפשר, ילד בפגיה זה כאב לב, תאמיני לי אני כולה הסבתא, וחוויתי את זה עד לפני שבועיים, הלכתי לבקר את הנכדון שנולד, וכשניסיתי ללטף אותו כי בכה, הוא תפס לי את האצבע ולא רצה לעזוב, אז נשארתי איתו ככה יותר משעתיים, ואם זה ילד שלך ועוד כזה אפרוחון, עם כל הדאגות בלב, אין ספק שזה סופר כאב לב, הבטן? שטויות לא כואבת, כל הסיפור של בחור הזה, נראה לי מוזר, או שהוא לא מספר את כל הסיפור, או שהוא מקשקש חביתה במחבת שלא שלו.

נ ס ע

New member
הלכתי עקום כי כאב לי נורא!

ורק בדבר אחד אני מסכימה איתך - גם לי הבחור נשמע כמו טרול
.

שש שבע

New member
בטח כאב, בהתחלה כואבת הבטן,

והנשימה, אז הולכים כפוף, אחר כך הבטן והגב, אז הולכים עקום, אחר כך קצת הבטן והרבה שרירים בגוף, אז הולכים עקום, בטח כואב,ף אבל כל פעם במקומות אחרים, שיעור בהכרת השרירים מקבלים אז. רק מה, אחרי הניתוח הראשון, יצאתי כמעט פסיכית, חשבתי שאני חיה במימד אחר של זמן, וככה הסתובבתי תקופת מה, אחר כך התברר לי שזו ההשפעה של חומר ההרדמה הכללית שעשה את כל הצרות, אחרי הניתוח השני, באפידורל, כאב לי כל כך שרציתי להתאבד ולגמור עם הסיפור, אחרי השלישי למדתי ללכת ולמדוד את הפרוסדורים של המחלקה, הלכתי קילומטרים וההחלמה היתה מדהימה, כמה שאמרו לי לנוח כל האחיות והרופאים הראיתי להם שהם לא צודקים, הורידו לי את התפרים יום לפני המקובל. ובניתוח הרביעי כאב לי כל כך הגב, שהבטן היתה בדיחה ליד.

שש שבע

New member
תעשי לי טובה

אנשים שהולכים לגור אצל אנשים אחרים שלא יתלוננו, רוצים לחסוך על הגב שלהם ומתלוןננים, אז לא, שיעזבו, וישרו להם מקום קטן וזול, והם לא ימותו מזה, אם הם לא רוצים שהבעל ינקה במקום אישתו וככה יספק את רצונה של אימו לעזרה.

MAYMONY

New member
את לא יודעת את כל הסיפור

לכן אין לאף אחד שום זכות דיבוא כי יש היסטוריה עם האישה הזאת ואת מתארת את זה כאילו הכלה היא אשמה אבל עם האישה הזאת יש היסטוריה עם אנשים רבים ואחרים וגם להם היא לא עשתה הרבה טוב על הלב, כי אם היית שומעת הכל היית רק מודה שהיא כלבה, וחוץ מזה היא הציעה להם לגור שם, הם זוג צעיר כבר עם ילד קטן שצריכים כל אגורה ואם אפשר טיפה לעזור אז למה לא? לזוג הזה יש משכנתא על הראש, ילד עם הוצאות שרק החלו, ובנוסף צריך להשכיר דירה עם עוד הוצאות? מה הם מיליונרים? בסופו של דבר הם באו לגור איתנו ואירחנו אותם מכל הלב והם אוהבים אותנו והם לא נצלנים, אנשים טהורים. והכלה הזאת היא נשמה טובה, היא מסכנה שיש לה רק צרות על הלב וטראומה מזה שהבן שלה עמד למות ועכשיו הוא כבר 3 חודשים בביה"ח, זה תינוק שנולד 480 גרם, אז אני לא חושב שיש למישהו זכות דיבור בכלל, האמא המסכנה הזאת רצה כל יום לביה"ח בגללו. עכשיו תגידו שהיא לא בסדר

שש שבע

New member
אי אפשר להבין מה שאתה מספר.

אולי תתחיל מהתחלה ותספר ברור? איזה הוצאות יש על ילד בפגיה? הכל משולם מקופת הביטוח הלאומי. ואיפה הבעל של הכלה בכל הסיפור. ולמה אם האישה היו לה כל כך הרבה סיפורים עם אנשים , הם בכ"ז הלכו לגור אצלה? ולמה שומעים בכלל לסיפורים מאנשים. אנשים רק אוהבים לנפח דברים. ואם הם לא מיליונרים שישמעו וישץקו, ואם הכלה בבי"ח , איך בכלל יש לה זמן לסבול עם החמות? תעשה לי טובה הראה לי שהסיפור שלך מצוץ מהאצבע, ומכיון שאתה לא הכלה, מה אתה חושב בזה שאתה מספר את הסיפור? מה זה עוזר ואיך?

שש שבע

New member
אי אפשר להבין מה שאתה מספר.

אולי תתחיל מהתחלה ותספר ברור? איזה הוצאות יש על ילד בפגיה? הכל משולם מקופת הביטוח הלאומי. ואיפה הבעל של הכלה בכל הסיפור. ולמה אם האישה היו לה כל כך הרבה סיפורים עם אנשים , הם בכ"ז הלכו לגור אצלה? ולמה שומעים בכלל לסיפורים מאנשים. אנשים רק אוהבים לנפח דברים. ואם הם לא מיליונרים שישמעו וישץקו, ואם הכלה בבי"ח , איך בכלל יש לה זמן לסבול עם החמות? תעשה לי טובה הראה לי שהסיפור שלך מצוץ מהאצבע, ומכיון שאתה לא הכלה, מה אתה חושב בזה שאתה מספר את הסיפור? מה זה עוזר ואיך?

למעלה