תשמעו סיפור...

נדמה לי שכבר אמרתי עין זה פשוט מאוד

בשביל זה לא צריך מתכנן או תיכנון או סדר, זה ממש מובן מאליו. עין זה דבר מאוד שולי וזניח.

אמרתי שעין זה פשוט וקל,מה לא מובן?!

בשביל זה לא צריך מתכנן או תיכנון או סדר, זה ממש מובן מאליו. עין זה דבר מאוד שולי וזניח.

Governor

New member
יש גם עיניים פשוטות יותר.

הנה העין הפשוטה ביותר כאמור, עין האדם בנויה בשגיאה גסה - לא משהו מיוחד. מדוע אגב הגביל אלהיך את רגישותה לתחום הצר של 700 עד 400 ננומטר? ______________________________________________________________

העין זה בכלל דבר פשוט , לא פלא שזה

נוצר באופן ספונטני. ולשאלה שלך -אתה בתור מוסלמי צריך לדעת את התשובה ולא לחפש בדתות אחרות, או שפשוט תשאל את מוחמד.

Governor

New member
קורנילמל, אתן לך רעיון למחשבה (אף

על פי שאיני בטוח שמוחך חוה מחשבה אי פעם) העור שלך רגיש לחם, וזה גם המצב אצל בעלי חיים רבים. נכון? תחושת החם נובעת מרגישות (sensitivity) העור לקרינה אינפרא-אדומה. קרינה אינפרא-אדומה היא קרינה בתחום ארוך מ- 700 ננומטר. אם חלה איזו תזוזה בתחום הרגישות, עקב מוטציה, ו- skin patch כלשהו נהיה פתאם רגיש לתחום על גבול ה- 700 ננומטר, או פחות, אזי העור נהיה רגיש לאור נראה. נכון? בעל חיים שהופיעה אצלו רגישות כזו מקבל יתרון על פני אחרים, משוללי תכונה זו. הוא יכול "להבחין" בגוף גדול מתקרב ולנוס, הוא יכול לנוע מאור השמש הישיר והלאה, אם נשקפת סכנת יבוש, נכון? אם ה- skin patch הזה שוקע קמעא לתוך שקערורית, כבר הופכת הרגישות לאור נראה לכיוונית (directional), נכון? להמשיך להאכיל אותך בכפית, קורנילמל? ______________________________________________________________

נכון, העין זה דבר פשוט מאוד

בעין אין צורך בתיכנון או סדר או הרכבה מסויימת, אין פלא שזה נוצר באופן ספונטני למבנה מסויים. להמשיך לאכיל אותך בכפית גרבר? דרך אגב אתה שם לב בכלל שאתה מתווכח איתי על משהו שאתה מקבל אותו. מה מפריע\מציק לך?! רגע אז אתה טוען שמוחמד שלך צודק?! וזה לא נוצר באופן ספונטני?

שיכנעת אותי ,העין היא מורכבת מאוד

וחייב שהיא תיווצר בתיכנון ובסדר, ואף חייב להיווצר בשלמות אירגונית כי אחרת אם חסר משהו שום דבר לא יעבוד וזה כבר ללא טעם, לעומת באופן ספונטני ובמבנה מסויים. תודה גרבר שיכנעת אותי. נ.ב. לא להאמין שחשבתי בהתחלה שהעין היא פשוטה מאוד ונוצרה באופן ספונטני ובמבנה מסויים ,כנראה אני באמת הייתי אדיוט. ושוב תודה גרבר.

Governor

New member
מה מוסבר בתנ"כ? האם אתה יודע לעשות

משהו חוץ ממלמול קטטוני של הברות קטועות? ______________________________________________________________

Governor

New member
היכן? מה מוסבר, מעבר ל-"בורא ברא"?

קרא אתה. מתאים לך...

למעלה