תשמעו משהו

• פותח הנושא al55
  • פורסם בתאריך

effyba

New member
אגב אלונה, הקובניות של גורפות הצלחה

ענקית בפורום מתכונים.נט - הם קוראים להן שם: לחמניות סוף הדרך....

al55

New member
אפי ../images/Emo51.gif שלחתי לך מסר

שאלו אותי במסר אם המתכון של הקובניות הוא שלי הבנתי שהיה שם התלבטות מסויימת לגבי מקור המתכון.

ETK18

New member
אלונה, זה רגע של שמחה מהול בעצב

מרגש מאד לשלוח ילד לצבא - ולא חשוב אם לשרות או לקד"צ. את מציידת אותו בנוסף לאהבה גדולה גם בעוגות נפלאות שיצאו לך משו משו, כך שהחיול יהיה לו לפחות מתוק... בהצלחה ושיחזור בשלום אתי

אורית72

New member
אלונה הכל מדהים כמו תמיד

השלמות של המאפים שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש

דנייאלה

New member
אלונה יקרה- מאחלת לכם בהצלחה

אכן מעמד מרגש ואני יכולה בהחלט לתאר לי את ההתרגשות שלך!!! שיהיה לו בהצלחה (וכמובן- גם לך......) העוגות והקרואסונים שהכנת- פשוט מושלמות!! הכל כל כך מזמין ומגרה, לאכול ממש מהמסך! תודה!!

סנאית 12

New member
אלונה ,איפה המתכון של הקוראסונים../images/Emo35.gif

אני עשיתי פעם ממתכון שיצאו הרקוראסונים יבשים ולא רכים.

אלונה , הכל נראה מקצועי

וממש מגרה
אפשר בבקשה ת'מתכון. תודה מראש.

פנינה ט

New member
אלונה שילך בשלום ויחזור בשלום, כמי

שעברה את הסיפור כבר פעמיים, ועכשיו עוברת אותו כל פעם שיש מילואים או חס וחלילה מלחמה ליבי איתך, תהיי חזקה
ענק עבורך ועבור החייל.

lula

New member
אפשר מתכון לבצק של

דנית סלומון??? החיפוש מקרטע...

אילנית12

New member
בבקשה בצק שמרים מתוק,ממליצה בחום.

בצק שמרים מתוק/דנית סלומון הקלדה:אילנית מקור התמונה:אילנית הכמות מספיקה ל6 כרוכיות ול2 עוגיות שושנים,אן ל-100 עוגיות. הבצק קל מאוד לרידוד, אפשר להחליף את החמאה,במרגרינה,ואת החלב במים פושרים. אילנית:הכנתי לפי מה שכתוב. הכנתי חצי כמות. החומרים: 6—7 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר 1 כפית מלח 1 שקית שמרית(50 גרם) 200 גרם חמאה מומסת 4 ביצים גדולות 1 כפית תמצית ווניל חצי כוס חלב פושר מעט שמן. ההכנה: בקערה מערבבים קמח,סוכר,מלח,שמרים,יוצרים גומה ומוסיפים את שאר החומרים,חוץ מהשמן לשים 5 דקות,עד שהבצק חלק וגמיש,אם יש צורך מוסיפים מעט קמח בזמן הלישה. משמנים את כפות היידים בשמן והופכים ביניהן את כדור הבצק,לצפות אותו בשיכבה דקיקה של שמן. מחזירים את הבצק לקערה,מכסים ומניחים להתפחה,עד שהבצק מכפיל ניפחו,לשים שוב מוציאים אוויר. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים. מתחילים למלות. אפשר להכין גם לחמניות.

תודה, ניראה מדה י ם

ולפי כמות הקמח ניראה שיוצא הרבה הרבה מאפים. אפשר להקפיא חצי?

אילנית , תודה רבה ניתן להמיר את

השימרית בשמרים יבשים ? ואם כן מה הכמות שאני שמה? תודה מראש

למעלה