תשמעו משהו

• פותח הנושא al55
  • פורסם בתאריך

al55

New member
תשמעו משהו

אז ככה, הבן שלי מתחייל [לא מתגייס אלא מתחיל קד"צ בשלישות רמת גן] ביום חמישי הקרוב אי"ה מחר הולכים לקצץ את מחלפות ראשו במספרה, והלב שלי ב...... מעולם לא היה לו שיער קצר כלאמר מחר תהיה לו תספורות קצרה בפעם הראשונה, אני ממש לא יכולה לדמיין איך הוא יראה, בטוח שחתיך. בקיצור, יש לי חייל בבית ואני מתחילה כבר להתגעגע.

al55

New member
הכנתי עוגת שמרים של דנית סלומון

במילוי שוקולד מתכון מומלץ מאוד

DUKASIT

New member
אלונה מדהים הכל הכל מדהים

מחכה למתכונים - כל הכבוד לך.

מרי-לו

New member
בוקר טוב אלונה

את יכולה בבקשה לרשום לי את המילוי שוקולד והפרג? את הרולדות את מגלגלת לרולדה ואז חוצה באמצע וקולעת צמה? אם לא אז איך את עושה את הצורה היפה הזאת? (כמו של הפרג) תודה

al55

New member
למרי לו, מלית פרג

מלית פרג/דנית סלומון. אין במאמרים. 1 כוס מים 1 כוס סוכר רבע כוס דבש 200 גרם פרג טחון,להשתדל לקנות טרי בחנות תבלינים. 4 כפות סולת קליפה מגוררת מלימון אחד 3 כפות מיץ לימון. ההכנה: מרתיחים מים סוכר ודבש,מוסיפים אתהפרג ואת הסולת ומערבבים מעל להבה נמוכה דקה או שתיים,עד שהנוזלים ניספגים.מסירים מיו האש ומוסיפים את הקליפה והמיץ מערבבים ומצננים. הערות שלAL55 הוספתי 50 גר' מרגרינה מתאים לשתי רולדות מלית שוקולד הכנתי לפי המלית של הקוראסונים-מתאים לשתי כרוכיות

מרי-לו

New member
תודה רבה

ולגבי צורת הגלגול של הרולדות את יכולה להסביר לי? תודה

al55

New member
וגם קוראסונים קטנים במילוי שוקולד

כאלה טעימים אכלו אותם כמו גרעינים רק למי שיש הרבה סבלנות לעמוד ולהכין, שווה. מתכון אתן במשך הלילה.

al55

New member
גלילות ממילוי תמרים ושקדים

אותו מתכון של הקוראסונים

אילנית12

New member
אלונה ניראה מעולה,אני המלצתי על בצק

שמרים של דנית סלמון לא מיזמן. הכנתי מיזה גם לחמניות וגם רולדת פרג.

al55

New member
אילנית, ברור שלפי ההמלצה שלך

וגם של AK הכנתי את העוגות הנפלאות הללו תודה לך מקרב

אלונה חמודה מצטרפת לשמחה ולדאגה שלך

שיהיה לך בריא הבחור
ושתראי ממנו נחת בכל הדרך

ak5

New member
שיהיה בהצלחה. גם אני הכנתי מתכון זה

מצוין

pirge

New member
אלונה יקרה, מזכירה לי נשכחות,כשהבן

שלי קצץ מחלפותיו. שנים התרגלנו לקוקו. אבל זה מקסים. בוגר ונהדר.
שיהיה לו בהצלחה בכל דרכיו,ואת תצ'פרי אותו בנדיבות לבך ובעוגות הנפלאות שלך.
הכל נראה מקסים וטעים מאד מאד.

pirge

New member
אלונה, אלה הדברים שעושים את החיים ש

שלנו למרגשים. מלאי חוויות.שיתוף ומשפחתיות. אנחנו מתבגרים עם הילדים . אצלי נראה לי שחלפו מליון שנה מאז......הכל עבר לי כל כך מהר. שיהיה בהצלחה והגשמת חלומות לכולכם.

effyba

New member
אלונה,כן, זה מעבר לשלב אחר בחיינו

כהורים. אני מאחלת לך שיעבור בקלות ובלי הרבה דאגות.ו...ציפור קטנה לוחשת לי כאן מאחורי שהוא עומד בפני אתגר מעניין...

למעלה