תשמעו מה קרה לי

תשמעו מה קרה לי

לכבוד אירוע משפחתי,אמנם לא דרגה של משפחה קרובה, אבל עדיין אירוע משפחתי.. הלכתי ל"אישה אישה" ,שאני ממש תופסת מהם רשת ברמה. וגם אוהבת מאוד את העיצובים והאיכות שלהם.. בקיצור.. קניתי במבצע 1+1 חליפת מכנס וחולצה מצמר עם דוגמא סגולה יפיפיה תואמת.שילמתי עבור זה 400 שח סה"כ. לא זול אבל יצאתי מרוצה. לקחתי את המכנסים.ואת העליונית-לצערי לא היתה במידה שלי אז הזמינו לי ואמרו שיצרו איתי קשר.אכן כעבור יומיים התקשרו.. באתי ולמרבית הזוועה הגיע בצבעים שונים לגמריי ממה שרציתי. בעעעע מסתבר שבכל הסניפים לא מצאו לי את מה שהוזמן בצבע ובמידה שלי... עכשיו: האירוע עוד שבוע, חוייבתי כבר על הרכישה,ואין לי צורך במכנס בלבד כי רק מכנס יש לי מספיק...רציתי חליפה תואמת. מה אני אמורה לעשות? אמרו לי שיבדקו שוב בכל הסניפים...אבל אם לא תמצא ההזמנה שלי? הם בטח יתקעו לי זיכויי ולא החזר של הכסף.. שזה ממש מעצבן כי 400 ש"ח היה התקציב שלי לרכישה הזאת ולא בא לי עכשיו להתקע עם מכנס ולחפש מחדש פריטים נוספים.
בקיצור חומר למחשבה האם להסכים לשלם על ההזמנה מראש.

עדכון...

למרות שהבטיחו להזמין לי את העליונית והיא שולמה,לא נמצאה בכל הארץ העליונית המדוברת... אז פניתי לשרות לקוחות שלהם, הם הבינו שחייבים לעשות לי זיכויי. וככה זה הסתיים. והלקח שלי: לא לשלם על הזמנה לפני שרואים שהיא בדיוק מה שרציתם.
שבת שלום !

anati44

New member
יש להם מה ללמוד מניקול../images/Emo45.gif

אצל ניקול אני עושה מידי פעם הזמנות והיא מסרבת לקחת מראש תשלום ובצדק אם לא ימצא הדגם או המידה.... בכל מקרה השרות שלה מצוין !!! והבגד מגיע אלי ישירות הביתה עם שליח ורק אז אני משלמת !!!! יש להם עוד מה ללמוד - לרשתות!!!!

DREAM111

New member
אמא יקרה

מצטערת אני חושבת שאת לא צריכה לוותר לא מוכנה לקבל זיכוי בשום פנים ואופן. את שילמת עבור משהו מסויים שהזמנת אם אין להם את המוצר זו בעיה שלהם. את לא יכולה להיות בסיטואציה שעכשיו אין לך מה ללבוש לאירוע ואת הכסף עבור זה איבדת. אני חושבת שאת צריכה "להפוך שולחנות" ולא לוותר על החזר מלא של כספך.

silvey

New member
נראה לי שבמקרה שלך לא הצליחו לספק

לך את הסחורה שהזמנת ולכן הם חייבים להחזיר לך את הכסף ולא זיכוי. אני הייתי פונה עם הענין למועצה לצרכנות בטלפון או במכתב/פקס ומבררת היטב את זכויותיך. את קנית מכנס ועליונית כדי ללכת איתם ביחד. הם לקחו כסף מראש (את יודעת מי לוקחת תמיד כסף מראש...) ולא נתנו את מה שהבטיחו!!! אני הייתי דורשת החזרת הכסף, נקודה!

jud1001

New member
יש רשתות ויש רשתות..../images/Emo41.gif

ברשת מכובדת גם יפצו אותך על עוגמת הנפש.. וכן..חייבים להחזיר לך את מלוא כספך..

lee_1

New member
זה קרה לי גם בעונות

הזמנתי מכנסיים וקיבלתי אותן בצבע שונה

jud1001

New member
לקחת אותן?..../images/Emo41.gif

לא היית חייבת אם בחרת לקחת..

אשרת 1972

New member
הם חייבים לתת החזר כספי

תתעקשי לפי החוק הם חייבים לתת לך החזר כספי את יכולה לפנות למועצה לצרכנות והם ינחו אותך איך לפעול , בהצלחה אשרת .

shlomit36

New member
"אשה אשה" רשת מגעילה-כנסו!!!!!!!!!!

מאז שמעצבת הראשית של אשה אשה, אסתי B עזבה (לפני 6 חודשים) הרשת הזו מידרדרת, קונה בדים מסטוקים , מעתיקה אופנה מרשתות אחרות , והשרות שנותנים שם הינה אפסית. אני עברתי ל"הגרה" (לשם עברה דרך אגב המעצבת אסתי B ) ואני מאוד מרוצה אני ממליצה

anati44

New member
מה את חושבת שאת עושה../images/Emo46.gif

הדרך בה בחרת להכפיש שם של חנות/רשת בין אם היא מוצדקת או לא - מכוערת בעיני !!! ולמה נראה לך שמעניין כאן מישהו לאן את עברת????? או לא!!!

אני דווקא מאד אוהבת את הרשת הזו

יש בקניון רחובות חנות נחמדה מאד של אשה אשה, שיש שם מוכרות נחמדות. לא תמיד המבחר מתאים לי, אבל יש לי משם כמה דברים שאני מאד אוהבת, והאיכות טובה באופן עקבי. יש עליות ומורדות לכל רשת...

Revi 22 Tal

New member
לבנות שקונות באשה אשה , האם ראיתן

במקרה בחנות , חולצת סריג דקה עם V עמוק עם 2 פסים יפים לרוחב כל הוי? קצת קשה לי להסביר איך נראית החולצה אבל הראו אותה פעם בתצוגת אופנה אצל אודטה ותהיתי לדעת מה מחירה...?

אשרת 1972

New member
החולצה

נראה לי שאני יודעת על איזה חולצה מדובר הפסים בגוון סגול אני חושבת למרות שראיתי אותה בעוד צבע אני חושבת שעלתה כ-300 ש"ח , לא מדדתי כי לא היה במידתי

למעלה