תשמעו מה קרה לי!

תשמעו מה קרה לי!

ידידה שלי.... שיושבת לידי בכיתה... אז ניסיתי לעשות לה רייקי כי כעבה לה היד היא עשתה כזאת בדיקת שזה כמו זריקה אז עשיתי לה והיא הרגישה את הגלי חום ואחרי כמה שניות היא התחילה להגיד לי שכועב לה יותררררררר ושזה דוקר אותה.. חחחחחחח מה אתם חושבים שעשיתי לה?
(חחחחחח) ***TAL***
אם אני טועה תקנו אותי
נ.ב. החלטתי לאמץ את הרעיון של ליה :)

korinalir

New member
לדעתי מה שקרה

זה שהיא התחילה להתרכז יותר בכאב שלה בגללך וזה מה שגרם לה להזכר בדקירה ולהרגיש אותם שוב. אפשרות נוספת שלחת אנרגיות בצורה לא נכונה וזה הגביר את הכאב. תלמד לשלוט בזה ואז תוכל לרפא חברים ולהכאיב לאויבים. אבל עד שתלמד לשלוט בזה עדיף שאם אתה מתאמן תתאמן רק על עצמך
כמה זמן אתה לומד רייקי?

............

זה לא שאני לומד כמה זמן... לא מזמן נפתח באינטרנט בצפר למיסטיקה... בצפר אמין.. שאפילו כמה אנשים בפורום לקחו חלק הפרויקט הזה.. למרות שהבצפר הזה נסגר..... אבל לא משנה...!! אז שם היה גם לימוד רייקי אז הייתי איזה 2-3 שיעורים ועוד קצת מידע שפה ושם השגתי..... ו... זהו בערך.. ומההתחלה אמרתי שלא למדתי משהו מיוחד... פשוט מאוד לפי מה שאני יודע.. ***TAL***
תקנו אותי אם אני טועה

אוי, חמוד.

אם היית קצת בשיעורי רייקי, אז אתה בטח יודע שכדי להיות מחובר לאנרגיות של הרייקי אתה צריך לעבור התכוונות ע"י מאסטר רייקי. וזה לא משהו שאפשר לעשות דרך האינטרנט. כנס לפורום רייקי בשביל עוד פרטים.

למעלה