תשלומים למחנ"ק.......

תשלומים למחנ"ק.......

טוב אני לא יודעת עם דיברתם על זה כי לא הסתכלתי ביותר מידי הודעות אחורה בכל אופן רציתי להעלות את הנושא של הכסף כולם יודעים שהמצב הכלכלי בקנטים וזה טירוף לבקש 550 לארבע ימים וגם התשלום של השכב"ג הוא בהסחפות אני משבט עמית וכבר החתמנו את כל השכב"ג בקשר להורדה בתשלומים עובדה שלמדריכים יש ספסוד על כל חמישה חניכים אז לא נראה לי שיש בעיה שההנהגה תוריד מחירים אז אנחנו תנועה שמחנכת לשיוויון ולא נראה לי הגיוני שחניך לא יצא מבעיה כספית מה קרה לערכים שהיו לנו?? אני חושבת שזה נושא מאוד כאוב גם בתור שבט של 500 חניכים (שבט "עמית") ויכולים לצאת עם 500 למחנ"ק אנחנו נצא רק עם 100 כי כל השאר לא יכולים לשלם בבקשה בבקשה תפנו לשבטים שלכם תעבירו להנהגות ושיהיה לנו בהצלחה לאב יו אול שיר.....

ראסמי אתה צודק..

אבל תחשוב שגם עכשיו המאבטחים לוקחים פפפוווללל כסף בגלל המצב הביטחוני וגם שהמצב הכלכלי לא הכי בשמיים ובמיוחד המצב הכלכלי של הצופים כי אין להם איך לספסד הצופים היא לא תנועה פוליטית שמבאים להם כסף היא תנועה שחייה על הכספים שלה (ההנהגה והצופים עצמה לא שבט ספציפי שהעירייה מממנת אותו) ההנהגה לא יכולה לעשות כלום כי תאמין לי היא גם לא ממש מתה על המחירים אבל אין לה ברירה בשביל שהילדים יצאו מאובטחים כמו שצריך ושיהיה מספיק אוכל וכל הדברים הדרושים... לנו שנה שעברה מישהו תרם כסף וכל אחד יצא ב-200 שקל אני מקווה שגם השנה יתרמו לנו כסף כי מממש אין לנו איך לספסד לכל אחד מקסימום יוצאים לרחוב ומוכרים דברים עושים משהו כדי להרוויח כף ולהוריד את המחרים

אני חושבת שזו בת...

שיר, (בהנחה שאת בת - סורי אם זה בן)... את צודקת לגמרי לגבי הכסף (אגב, שבט עמית... אלעד
איפה קבלת הפנים לאנשים מהשבט שלך
) וזה יוצא יקר אצל רוב השבטים (אצלי, ל6 ימים זה 680, קצת יותר ממאה שקל ליום) אבל אנחנו עושים כל מיני דברים לגבי זה (ביום שבת היה קריוקי ומכירה פומבית בשבט להורים ומספרים שהיה נחמד ביותר)...

אנשים המחרים אצלכם זה כלום!!!

אצלנו לחניך ח-ו עולה 650!!!!! זה המון!!!!!! ושכב"ג 375! ואין אצלנו כבר אנשים בעיר שיתרמו לנו כסף.... אנחנו שבט של איזה 300 חניכים ואני יהיה בשוק אם יצאו 100 באמת היום שאלתי חניכם אם הם יוצאים ו80 % אמרו לי לא אמא שלי אומרת שזה יקר מידי!.... וגם ההנהגה לא יכולה לעשות כלום.... תבינו אולי לא מוצאים אילתים למתפעל כי אין איך לממן להם אוטובוס...

Trranger

New member
אצלינו גם ממש יקר...

4 ימים ד' - 540 שח 5 ימים ה' - 625 שח 6 ימים ו-ח - 680 שח שכבג 375 קורס מסכם 500 אצלינו אין ממש בעיה, כי כל השבט עובד קשה מאז פסח... אנחנו מחלקים טונות של פליירים של חנויות וחברות עובדים בכל מיני עבודות משרדיות... בקיצור עובדים קשה והרבה ילדים כבר אספו מספיק כסף בשביל עצמם וכיסו את כל המחיר בלי שום עזרה של ההורים... שזה ממש הישג
בכל מקרה... עכשיו אין כמעט זמן, אבל תנסו לארגן את השכבות הבוגרות שיעבדו טיפה בשביל השבט...

כן זה מטורף... גם אנחנו חייבים לעשו

לעשות משהו, ומהר, כי אתם עוד שוהם וזה יקר לכם - אנחנו אזור!!!!!

לנו(הנהגת שרון) חמשושים יוצא

880 שקל אם יוצאים לכל המפעלי קיץ קורס חמישיות מחץ רפסודיה ואני רוצה עוד לנסוע לאילת............

הנהגת מרכז?

לארבעה ימים, המחיר הבסיסי של ההנהגה זה 450 ש"ח והמאה שקל הנוספים זה כסף שהשבט שלכם גובה לציוד ודברים נוספים. מאה שקל זה המקסימום שאפשר לגבות בנוסף למחיר ההנהגתי... אנחנו(שבט יובל, מודיעין) גובים 80 שקל בנוסף למחיר ההנהגתי ואין לנו ממש כסף.. לשכב"ג עולה מחנ"ק 370, ולכל החניכים, גם לארבעה ימים וגם לחמישה ימים זה עולה 530... אז תנסו לדבר עם המרכזים ואולי תוכלו לחסוך קצת בציוד או משהו כזה.. דניאל

למעלה