תשלום

vikaf

New member
תשלום

מישהו יודע מתי אמורים לקבל שובר לתשלום שכר לימוד? ומתי מזמינים לקביעת מערכת (ואיך זה פועל)? גם הבנתי שיש אפשרות לקורסי בחירה (לפחות בתואר שלי-ריפוי בעיסוק) האם מישהו יודע איפה אני מבררת איזה קורסים אפשר לקחת וכו'? ואם לא יודעים אז מישהו שיכול להפנות אותי למי שיודע? בתודה מראש "שאל בן אדם, לנתיבת עולם שאל: אי הדרך, אי?" י.ח.ברנר

berta84

New member
את המקדמה נראה לי שכבר היית אמורה לקבל

תתקשרי ותבררי

tutiris

New member
קורסי בחירה

אז קודם כל אפשר לבחור קורסים מהשנתון שמפורסם באתר האוניברסיטה או שאפשר לקחת אותו מחנות "אקדמון" באוניברסיטה (אני לא יודעת אם יצא שנתון מעודכן לשנה"ל הקרובה). לגבי קביעת מערכת- כנראה שזה יהיה ממוחשב (באחת משנותיי באוניברסיטה היו צריכים פיזית להגיע למזכירות וזה היה זוועה)- יודיעו לכם על יום מסויים ושעה בה ההרשמה מתחילה (בדר"כ סוף ספטמבר, יכול להיות שהשנה זה יהיה יותר מאוחר כי מתחילים את השנה יותר מאוחר) ואז ביום הזה, תהיה הרשמה לקורסים. מומלץ בחום להכין רשימה מסודרת של כל הקורסים שבהם יש בחירה בין המרצים ולהירשם מוקדם ככל הניתן (אני פספסתי בדקה בערך את המרצים שרציתי השנה וכבר לא נשאר מקום. גם אם לא מספיקים, זה לא נורא, רוב הקורסים גם ככה יחד ואין הרבה בחירה, אבל במה שיש בחירה, שווה לנסות להקדים). בכל מקרה, ישלחו לכם מכתב הביתה עם רשימת הקורסים שאליהם צריך להירשם. לגבי קורסי הבחירה, זה משהו שהחוג לא יפרט במכתב, לא לחוץ להירשם בשנייה שנפתחת לך האופציה להירשם, כי ההרשמה באוניברסיטה בחוגים השונים היא בזמנים שונים (וקורסי בחירה שייכים לחוגים אחרים), אבל כן מומלץ להכין כמה אופציות מראש. לי אישית אין המלצה על שום קורס בחירה, כי לא עשיתי (כשהייתי בצבא למדתי במכללת אורנים. 4 נקודות משם חושבו לי לתואר כקורסי בחירה). שיהיה לך בהצלחה! (את מוזמנת לפנות אם יש לך עוד שאלות).

vikaf

New member
שוב תודה

תודה רבה:) "קומו תועי מדבר צאו מן השממה, עוד רבה הדרך, עוד רב המלחמה. רב לכם לנוע, לנוד בערבה ולפניכם פרושה דרך גדולה, רחבה." ח.נ. ביאליק

למעלה