תשוקה

תשוקה

מעבירה את הלשון על שפתיי חמות ולחות...רעבות אל גופך מנשקת שפתייך לשון חודרת בתשוקה מנשקת אף ומצח מושכת שיער....בין כאב לעונג האם זה מוכר? מנשקת את ידייך לוקחת אצבע ומוצצת עמוק וחזק וכול כולי תשוקה אלייך אך רוצה להמשיך במשחק מנשקת בעדינות בטן רכה וירכיים רגישים למגע שומעת אותך ומתענגת על הצליל שהפקתי ממך לא...לא אוכל להפסיק לעולם מנשקת עוד ועוד ולפתע...מתוך החושך של הלילה נגלית אליי תשוקתך עומדת זקופה מושיטה יד ומלטפת שפה רכה....קצה לשון....... עוברת מעלה מטה...לאט אתה מתפתל וגונח מעיפה בך מבט חצי חיוך...ולוקחת אותו אליי בין שפתיי ומהקולות שלך כמעט ואני גומרת ומהתשוקה אלייך אני כבר לא מתפקדת!!!! מחכה לך....

odo13z

New member
הפאזל של החיים....../images/Emo66.gif

בלגו של החיים בונים אנחנו..... צירופים חדשים חדשות לבקרים אנשים.אהבות.אכזבות. ציפיות.כמיהות.ליטופים. נשיקות. חיבוקי אהבה. חיבוקי געגוע. חיבורי תשוקה. חיוכי דמעות. חיבוקי כאב. מטפסים ועולים בסולם של פאזל שהולך ונעשה מורכב יותר. עדין יותר. לאט לאט....מצטרף למחול הגוף ריקוד הנשמה..... זהו הפאזל האמיתי. הממשי.

שמים1

New member
אותה אחת ../images/Emo79.gif

אותה אחת הביטה עמוק לתוך עיניך כאשר אורו של הנר ריצד באש להבה. חיוך כובש על שפתותיה בעומקו של ליל עטור לבנה. ואם תבוא לאסוף רכותה בין זרועותיך בלילה קסום עטור כוכבים תפזר בערגה ניצוצות תשוקותיה ללילה סוער של אהבים.

iam11

New member
אם תשוקה, עדיף עם שוקולד ../images/Emo211.gif

היום לקחתי אותך עם שוקולד לא כמו הבית של עמי ותמי אלא כמו תמי מאמי ולא אכפת לי ששמך הוא לא תמר כך רציתי אותך עם כל דבר. היום שלטתי בך במסע מתוק על גופך של שוקולד מריר ותופינים של סימני דרך ממתקים ועסיסך המתוק ביותר היה לך לטעם שבו תרצי להזכר. היום השתמשתי בשוקולד לעשות בך מעשה קסמים מיוחד שליטה מתוקה בלי הפסקה עונג נפלא שבא כמו בחבילה של ממתקים ומיני תרגימא של מגדנות וכל מה שבא וכשבאתי אלי בפה מלא בך קרם צחור כקצפת מילאתי אותך וכך הפכת תוך שעה ועוד דקה לשפחה שהיא פחזנית רכה ומתוקה. ומחר אדונך יחשוב על משהו חדש לשלוט בך ולהטריפך מחדש וככל שתהיי טובה יותר אהפכך למעונגת וטעימה ביותר בטעמים שמעולם אחר שאליו תבואי ובו תרצי להשאר וזו השליטה הנעימה ביותר.

למעלה