תשוקה ....

ציניוני

New member
תשוקה ....

גם חירש היה שומע את פעימות ליבך כשהתקרבת אליי . אחזת ביידי שאחזה בך , אמרת לי בענייך את מה שלשונך השתיקה זה זמן רב . ניסת אבל לא הצלחת , רצית אבל כשלת , אז אני הבנתי שזד תפקידי , הצמדתי את גופך חזק אליי נשקתי לך בשפתייך המלאות הצמדתי את פיך עמוק בתוך פי , היה צפוף שם בפה , נישקת לי תנשמה , שלחת יד אל פניי כמבקשת אהבה החזרתי לך במגע אלוהיי בפנייך , נפלנו רוטטים על הדשה הרטוב והמואר באור ירח כפרי . היינו אחוזים בשכרון התשוקה ביקשת אותי וקיבלת אותי עוטף את גופך הריחני ביידי הרכות קיבלת אותי בתוכך , קיבלת את עצמי בעצמותייך , צעקת , התרגשת ,בכית , צחקת , רצית להדק את הרגע הזה לאלבום חייך , נשקתי לך כנשיקת אם , על הלחי , חייכת לי ואז אז לשונך הצליחה לומר לי ``אני אוהבת אותך

שמים1

New member
קווים של אהבה ../images/Emo79.gif

פיזרתי עליך אהבתי בנמל קטן של תשוקה זיעת נשמתי נמהלת ברצונך העז לגעת בליבי. מביטה בעיניך כים עתיק הקורא לי לטבוע במצולות לשרטט על בשרך קווים של אהבה. ברוך הבא ציניוני לפורום שירה אירוטית ואהבה

טאKילה

New member
תשוקה מטלטלת...../images/Emo79.gif

פרוש אלי זרועותיך שאני למצולות גופך על חבלי אהבתך נקשר לבי ללבך. , הרינו מחוברים יחד מקולפי בגדים סערת התשוקה מטלטלת בשר בבשר בתאווה נוגנת. , ציניוני ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

למעלה