תשומת לבכם לכתב העט

סבאאורי

New member
ועוד אחת

שני עובדי היי-טק שעבדו באחת מחברות ההיי-טק המתקדמות בארץ, "נקרעו" בעבודה עד שעות מטורפות, ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש בגלל העומס בעבודה. יום אחד, אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב, ואמר: "הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה". "איך?", שאל אותו העובד השני. במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, לבדוק שאין סימן למנהל באופק. כשהוא ראה שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה על צינור שעבר שם. תוך שניות הגיע מנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים. הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה. "אני מנורה", ענה העובד. "נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל. "לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות ביומיים הקרובים, הבנת?". "כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא. העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז. "ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל. "הביתה. אני לא יכול לעבוד בחושך".

emmy5

New member
סבאאורי ,אהבתי את הבדיחה ../images/Emo24.gif

מי שלא מבין אנגלית , הזמן להתחיל ללמוד .. בקשר לעיתונים , מזמן הפסקתי לקרוא ...נשאר לי רק סקס ,

חיניה

New member
פלנטה אחרת

הוא הביטוי בו השתמש הסופר יחיאל די נור המכונה קצטניק, כשתאר את אושוויץ. לימים אמר שאושוויץ לא היתה פלנטה אחרת אלא כאן על פני כדור הארץ וזה הרבה יותר גרוע.אני זוכרת את התמוטטותו בשעה שהעיד במשפט איכמן.לא היתה טלויזיה ונצמדנו למקלטי הרדיו. הוא צעק באמצע העדות "אני רואה אותם, אני רואה אותם" והתעלף.

p a l o m a

New member
כן .. בדיוק לזה התכוונתי...הוא גם

כתב כמה וכמה ספרים, עד היום ממשיכים (בתו כמדומני ממשיכה את מפעל חייו)לשלוח אותם לספריות ביה"ס ב ח י נ ם ....אבל כמעט ולא קוראים את הספרים שלו..רב רובם של בני הנוער לא שמעו אפילו את השם שלו ק.צטניק...(זו היתה חתימתו..) לילה טוב..

אנימו

New member
חיניה. אכן אז התפרסם הביטוי. אם זה

גורם לכן לתחושה קשה אני אשתדל לא להשתמש בו יותר! אגב, לימים הוקרן הסרט על משפט אייכמן והקטע בו ק.צטניק נתן העדות מופיע כי צולם כמדומני ע"י צוותי חו"ל ואולי גם ע"י מרכז ההסברה בארץ. במוזיאון "משואה" מוקרנים חלקים מן הסרט ב-L00P (מהתחלה לסוף וחוזר חלילה) והקטע הזה ביניהם. לילה טוב.

אנימו

New member
בוקר טוב פלומה. אל דאגה. בדרכי

למנוחת הלילה עברתי ליד המחשב. הצצתי , ניגנתי על הקלידים והופס... למיטה.

למעלה