תשומת לבכם לכתב העט

izuizu1234

New member
תשומת לבכם לכתב העט

לעניני תרבות ואקטואליה - האייל הקורא- הנה לפניכם הלינק לכתב העט

boaz31

New member
משפט שלמה מאז-בלבוש חדש

שתי נשים באו למלך שלמה כשהן גוררות צעיר לבוש בחליפה בין שתיהן. "עורך הדין הצעיר הזה הבטיח להתחתן עם בתי", אמרה הראשונה. "לא נכון", כעסה השניה, "הוא הבטיח להתחתן עם הבת שלי !" המלך החכם נתן להן להתווכח קצת בינן לבין עצמן ואז קרא לשקט. "הביאו לי את החרב הגדולה ביותר", אמר לאנשיו, "ואחתוך את הצעיר לשניים. כל אחת מכן תקבל חצי". "נשמע לי יוצא מן הכלל ". אמרה הראשונה. אך השניה התחננה ואמרה: "בבקשה, מלכי הרם, אל תפגע בו. תן לו להתחתן עם הבת שלה". חייך המלך בסיפוק ואמר: "עורך הדין חייב להתחתן עם הבת של הראשונה". "אבל היא רצתה לחתוך אותו לשתיים! ", קראו אנשיו של המלך. "מה שמוכיח שהיא החותנת האמיתית שלו", אמר המלך בנחת. ליל מנוחה רק טוב!!!

boaz31

New member
איך לנקות סיר אפיה או בישול

מיכל שרון מגבעתיים מוסרת את הפטנט הבא ל"בשבע": הסיר עטור כתמים כתוצאה ממבישול יתר? מלאו את הסיר מים, הוסיפו 3 כפות אבקת כביסה, ערבבו והרתיחו. תופתעו לגלות כי אפילו הכתמים הקשוחים והכהים ביותר נמסים מתערובת זו.

אנימו

New member
ואם בכתבי-עט עסקינן, שוה לעיין

בכתב העט :"עת-מול" בהוצאת יד בן-צבי, עיתון לתולדות ארץ ישראל ועם ישראל, שיוצא אחת לחודשיים ובו תמונות ומאמרים על הקורה והדמויות מימים עברו. קריא ומרתק. עת-מול

p a l o m a

New member
מנורה שלום וברוכים הבאים../images/Emo140.gif

גם ממני. ניסיתי לשלוח לך מסר אישי אבל יש בעיה במערכת ולא ניתן בינתיים משום מה לשלוח מסר אישי.

p a l o m a

New member
אנימו גם לך../images/Emo8.gif

צ'מעי המסר האישי שלי לא עובד. מה קורה מוכרת לך הבעיה? .. וחוצמזה אתמול היית בחתונה של חרדים? ואנוכי הייתי בברמצווה בראש העין המשפחה תיימנית.. אני אומרת לכם! מדינה בתוך מדינה..לא יואמן כי יסופר דור שלישי בארץ ה נ ו ע ר רקד ושר רק בנוסח תיימני, אין נעמי שמר! אין אהוד מנור! . לא נולד שלמה ארצי..ועוד ועוד.. מ ד ה י ם.!. איך זה יכול להיות?? ואאז שאלתיהם "תגידו ואם היתה בר מצווה של אשכנזים- הכל היה ביידיש?...
.. הם גיחכו ואפילו לא הבינו את הרמז. אני חושבת שיעברו עוד כמה דורות עד ש"השבטים פה יהפכו להיות לעם".. כדברי אמי החכמה... אבל היה כיף זה היה כמו להיות בחוצלרץ...................באאיי.. חם פה.

אנימו

New member
פלומה. בענין המסר -אולי תפני לתמיכה

של פורום תפוז. גם אני הייתי אמש בעולם אחר. לא התחכמתי כמוך... אבל מספיק היה לי שחטפתי על שחדרתי (באישור) לאגף הגברים ....ועוד הייתי מכוסה מכף רגל עד ראש (חוץ מרעלה...). היתה חוויה. יוצאת לעיניני ציור בעוד זמן מה. דהיינו עוברת לפלנטה האחרת...

p a l o m a

New member
כיף לך... הבעיה היא בתפוז יש היום

הרבה תלונות בנושא... בנושא פלנטה אחרת... תמיד חוזרים לאותו ענין... ה י ו ם לפני כמדומני 45 שנה פרסמו את תמונתו או משהו כזה של אדולף אייכמן.. פה בארץ אחרי חטיפתו.. דיברו על זה הבוקר בתקשורת ...אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה אבל הבטוי פלנטה אחרת מיד מפגישה אותי עם אייכמן.. כל אחד והשלדים שלו...

boaz31

New member
יום הולדת למיקימאוס

1934 נולד דונלד דאק הברווז המצוייר של וולט דיסני ראשיתה של הדמות במדור קומיקס של השבועון הקומי "הפרגית החכמה" מאוחר יותר אומצה הדמות על ידי אולפני דיסני שהפכו אותו לאחד מגיבורי הסרטים המצויירים

סבאאורי

New member
ערב טוב

Five years ago, I read that smoking can kill you. The next day I stopped smoking. Three years ago, I read that too much red meat can kill you. The next day I stopped eating red meat. Last year I read that drinking can kill you. The following day I stopped drinking. Yesterday, I read that having sex can kill you. This morning I stopped reading.

boaz31

New member
סבאאורי-סיפור יפה שקראתיו בעברית

מזמן רב מה הוא שייך למיקימאוס,אולי לא הבנתי,אנא תחכימני.. סתם, סתם ללא קשר הבאתי את מרילין מונרו

חיניה

New member
מי שם לב שאם מרילין מונרו היתה

חיה כיום (כמובן כמו שהיא נראתה אז) היא היתה נחשבת לאשה שמנה? תראו מה עשו לנו האופנות. כדי להחשב יפה האשה צריכה להראות כמעט כמו קולב.בצעירותי אמרו על אחת כזו שמזל שיש לה פנים אחרת לא היו יודעים אם היא הולכת או באה.

izuizu1234

New member
ערב טוב סבא אורי-ערב טוב לכולם

מאחר ולפי תקנות הפורום יש לתרגם כל קטע הנכתב בשפה זרה אני מתנדב לתרגם את הקטע ברשותך סבא אורי : " לפני 5 שנים . אני קראתי שהעישון יכול להרוג אותך.למחרת הפסקתי לעשן. לפני 3 שנים. אני קראתי שלאכול הרבה בשר אדום יכול להרוג אותך.למחרת הפסקתי לאכול בשר אדום .בשנה שעברה אני קראתי שלשתות יכול להרוג אותך.יום למ חרת הפסקתי לשתות. אתמול אני קראתי שלעשות סקס יכול להרוג אותך .אז הבקר הפסקתי לקרוא."

סבאאורי

New member
הבדיחה באנגלית לאיזו ו

כבר קיבלתי במסר נו נו נו מיעלי. פשוט שכחתי. אני בעצמי לא קורא הרבה בלעז. מצידי ,אפשר למחוק ברכות

izuizu1234

New member
סבאאורי- הכוונה שלי היתה

להציל אותך מנו נו נו . מצטער שאחרתי. אני מקווה שלא יזיק לך לשידוך . לילה טוב

yuli139

New member
ובדיחה לשעת ערב מאוחרת

>> >> הזוג שאף פעם לא רב >> >> >> אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח >>בהרים וסיפרו לו שם >> >> שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים >>שנות נישואיהם. >> >> המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את >>הזוג הקשיש. >> >> הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו >>שאכן - הם לא רבו >> >> בכל שמונים שנות נישואיהם. >> >> המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל >>אותם מה סוד הצלחתם. >> >> הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום >>הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור >>והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו , >> >> "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי >>לחמור בעיניים >> >> ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". >> >> המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור >>שוב מעד. "ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - >>זאת הפעם השניה >> >> "שוב המשכנו לדרכינו, והגענו כבר כמעט עד הבית, >>והנה החמור מעד שוב." >> >> "ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - >>"חמור - זאת הפעם השלישית והאחרונה, ואז לקחתי את הרובה שלי ויריתי לחמור >>בראש". >> >> "אשתי הטרייה שישבה על העגלה הזדעזעה והתחילה לצעוק >>- "איזה מטורף איזה משוגע ! איך התחתנתי עם אחד כמוך?" >> >> "הסתכלתי לאשתי בעיניים ואמרתי לה - אשתי, זאת הפעם >>הראשונה" >> >> "מאז - לא רבנו ‎.. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>

למעלה