תשובת אלוהים

CANDY MAN

New member
לא... התכוונתי "הקופים השחורים"....

ואני גם יסביר למה! הם עושים בדיוק מה שהרב עובדיה בלי לחשוב, הם פשוט שפוטים שלו שמחקים אותו בלי מחשבה ובלי לשאול שאלות. כלומר, הם מחקים אותו כמו חבורת קופים - הקופים בשחור. ודבר שני, אני בכלל לא שונא ערבים, אני בטח לא אוהב אותם אבל גם לא שונא אותם... ובתור אחד שתומך בהשמדה שלהם או בטרנספר שלהם אתה דיי צריך לשתוק ולא מגיב בכלל - פאשיסט!

SAtAnic Soul

New member
אתה לא תגיד לי מה אני שונא ומה לא

אני לא תומך בהשמדה של אף פלסטיני חף מפשע. רק של מחבלים, תומכיהם, ונותני החסות להם. אני לא תומך בטרנספר לערבים, אלא לפלסטינים מתוכם בלבד. אתה כל כך בטוח שהטרנספר הוא רעיון גזעני ופאשיסטי, עד כדי כך שהתגובה "פאשיסט" נפלטת אצלך כברירת-מחדל. הטרנספר יותר הומאני מכל הצעה אחרת. אני מציעים ישוב מחדש של הפלסטינים בירדן. לא הפקרתם לגורלם- יישוב מחדש. בירדן כיום חיים 5 מיליון איש, בתוספת של 3.5 מיליון הפלסטיניים- 8.5 מיליון, על שטח של 95,000 קמ"ר. מחישוב פשוט עולה : 89 תושבים על כל קמ"ר. ללא מחלות ומחנות פליטים, ללא עוני, ללא מריבות. הפתרון ה"הומאני" של השמאל הוא להשאיר אותם בבוץ של מחנות הפליטים, במחלות, ברפש, עם הנהגה מושחתת שכזו, עם מדינה ללא עתיד, עם 3.5 מיליון איש על שטח של כ-7,500 קמ"ר. מחישוב פשוט עולה שבמצב כזה: 466 איש על קמ"ר אחד. צפיפות לא נורמלית, פשוט גטו! זה הומאני, תגיד לי?! ותזהר בלשונך, עם הקללות, שקול מילים, גזען.

CANDY MAN

New member
תקשיב לי טוב פישר קטן....

לפני 50 שנה לקחו את העם שלך והעבירו אותו ברכבות למוות, את הדרך הטיפשה שלך תנסה למכור לנזקקים, לא לי. הפלשתינאים רוצים לחיות פה, הם מרגישים שפה הבית שלהם ושהם יכולים להפוך אותו לדבר טוב ושום פושטק מושתן כמוך לא יחליט להם מה טוב בשבילהם! הדרך שלך היא פאשיסטית מפני שאם היא לא פאשיסטית אז היא סתם דמיונית ולא מציאותית. הם לא יעזבו את ישראל גם בחלומות הכי רטובים שלך, אתה מנסה ליצור משהו שלא קיים, אתה מנסה להחיות את המתים ואתה מבזבז את כל המאמץ שלך על בולשיט אחד גדול! הדרך היחידה היא לתת להם מדינה לאחר חיסול הטרור! כל דרך אחרת לא תיהיה מקובלת עליהם או עלינו! תמיד תזכור את השואה, תמיד תציב אותם במקומך! אתה היית עוזב את הבית שלך בכזאת קלות? אתה היית מוותר על האדמה שלך ששייכת לך? קודם תחשוב ואז תדבר, בגלל אנשים כמוך תנועת מולדת נוסד בכלל - אנשים טיפשים שלא חשבו בכלל! ואתה פושטק קטן, אל תאיים עליי... אני מספיק זמן פה כדי להתמודד עם חרא קטן כמוך אז אל תתחיל איתי בכלל. גזען? אני? תסתכל במראה יא תומך טרנספר, עוכר ישראל, גזען, שונא ערבים נאצי. תסתכל במראה ותבכה.

CANDY MAN

New member
העובודות שלך שוות לתחת!

ולכן אי אפשר ולא צריך להתייחס אליהם, אם הדבר היה הגיוני וריאלי כבר מזמן היו מתייחסים אליו, הבעיה שאתה וחבריך המפגרים למפלגה לא מבינים שהפלשתינאים לא מעוניינים ברעיונות וספנטזיות שלכם. שתבינו שאי אפשר לכפות על הצד השני לעבור מפה יהיה אפשר לדבר איתכם, הבעיה שלא ישארו אנשים ממכם לדבר איתם כי כל הרעיונות הפאשיסטים שלכם מסתמכים על העברה של אוכלוסייה ממקום למקום. כשתציג לי רעיון ששווה להתייחס אליו אני ידבר איתך... עד אז הרעיונות שלך שווים בדיוק כמוך - כלום!

SAtAnic Soul

New member
עזוב, אתה בנאדם כל כך נמוך

צריך לחסום אותך, כל מה שאתה יודע זה לקלל. ועוד אומרים שהימין אלים- תסתכל על עצמך, אתה בנאדם שלא שווה יחס. בסדר, לא נורא, בטח שאבת את האלימות הזו מהבית, כנראה אבא השתמש יותר מדיי בחגורה או משהו... בכל אופן אני מציע לך לקחת שיעור בתרבות דיון דחוף.

שכחת להביא את ...

המכתב. זה כאילו מכתב תשובה של אלוקים למכתב שכתבה לו ילדה. אני לא זוכר איפה קראתי את זה ואם אני אמצא את זה - אני אביא.

EverMan

New member
זה היה בפורום כלשהו , לא זוכר

כבר איזה ... המכתב של הילדה לא קריטי כי זה ברור לפי התשובה מה היא טענה.

למעלה