תשובות מהמיונים

MK 18

New member
הם עונים מתישהו?

איזה מעצבנים הם סביר להניח שאם לא קיבלתי תשובה עד עכשיו אז לא עברתי אבל לפחות שישלחו תשובה שלילית, שנחפש עבודה אחרת. אולי בגלל שאני מיועדת לקורס רק במרץ יש עוד סיכוי לתשובה חיובית?

עברתי!!

יש!הודיעו לי עכשיו שעברתי!!! איזה כיף! אני יודעת שלא אומר שהתקבלתי,אבל לפחות את השלב שהכי פחדתי ממנו-עברתי!! יש לי ראיון ביום ראשון. מה קורה שם? האם גם שם שואלים על ידע כללי ואקטואליה? תודה רבה. סוף שבוע נעים וחמים.

Alagor

New member
לא נראה שזה עוד ראיון ממיין

כמו הקודמים. זה רק ראיון עם ראש האגף או הסגן שלו לראות שאת/ה בסדר ולא היתה פשלה במיונים. נדמה לי שמספיק בחנו אותנו על ידע כללי ביום המיונים בכפר המכביה, ומלא שאלות IQ וידע כללי במכון ביפ. הוכחנו את עצמנו מבחינה אינטלגנטית, ואנחנו יודעים שביבי הוא יו"ר הליכוד ושעמיר פרץ הוא יו"ר העבודה.. אה כן, ויש מפלגה חדשה שקוראים לה "קדימה" (לא נכנס כאן לפוליטיקה). אגב, באיזה שעה נקבעה לך ביום ראשון?

mister22

New member
../images/Emo50.gifהראיון המסכם

הראיון המסכם הוא ראיון עם מישהו בכיר ו/או ותיק ו/או בעל תפקיד מפתח בחטיבת הביטחון של נתב"ג. אין צורך להילחץ מהראיון אך כן חשוב להגיע בהופעה הולמת, להפגין חוכמה ולהראות כבעלי יחסי אנוש טובים. אם אתם מתאימים אז אין לכם ממה לחשוש. ישאלו אותכם למה אתם חושבים שאתם מתאימים דווקא לעבודה פה ושאלות כאלה... בהצלחה לכולכם

האם...

האם מקבלים תשובה סופית באותו היום או ששוב נצטרך לחכות לטלפון המיוחל? סוף שבוע נעים וחמים.

moria007

New member
אז ככה

כל אחד נשאל שאלות אחרות בראיון המסכם. לדעתי, הם שואלים כל אחד דברים שבו הוא היה חלש במבחנים, או בירורים אחרונים לגבי דברים שנשארו פתוחים, לסגור פינות. אותי שאלו בעיקר על הבריאות שהיו לי בעבר, חברים שלי נשאלו שוב שאלות בידע כללי. אני הרגשתי בראיון המסכם כאילו היא מנסה לשכנע אותי לא לקחת את העבודה, אני מניחה שזה גם היה סוג של מבחן, לראות עג כמה אני מעוניינת... חשוב! לבוא לבושים כמו שצריך! תשובות תקבלו במקום. בהצלחה בכל מקרה!

עומרי 200

New member
וואלה? תשובות במקום?

אז המראיין/ת מחליט/ה ממש תוך כדי הראיון אם מתקבלים? זאת אומרת, אני יכול להתראיין ופתאום יגידו לי "תודה רבה אבל לא..." ככה סתם ככה, או לחילופין "ברוך הבא"?

moria007

New member
לי אמרו ככה

בסוף הראיון, הקורס מתחיל ביום ראשון ותגיעי בשעה 8:00 לטרמינל 1..... אז כן, תשובה במקום.

תודה| ו-../images/Emo49.gif| גם לעומרי 200

מזל טוב לעומרי 200 על הקבלה לקורס מאפיינים!!!! שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב!! בהצלחה לשאר המועמדים ולאלו הנבחנים מחר!! ו-חג חנוכה שמח!!

xyhki

New member
סלקטורים מרש"ת

הייתי בראיון אצל הקב"ט ביום שני, כלומר עברתי כבר את המבחנים במכון ביפ ועדיין לא קיבלתי תשובה לגבי המשך דרכי ברש"ת, אפשר להסיק מזה שלא התקבלתי? כי אתם טוענים שמקבלים תשובה כבר במקום לגבי המשך ההעסקה

לא טענו כלום.

אנחנו ספציפית קיבלנו תשובה במקום...עד כמה שהבנתי לא כולם מקבלים תשובה במקום... אולי רק כשיתקשרו ליידע אותנו על פרטיי הקורס ייתקשרו גם אלייך ויספרו לך שהתקבלת ואת פרטיי הקורס . אל תסיק מסקנות ממה שכתבנו.לכל אחד זה שונה.אם אני לא טועה,היה אחד לפני שלא קיבל תשובה במקום. חג חנוכה ומולד שמח!

למעלה