תשובות מהמיונים

עומרי 200

New member
תשובות מהמיונים

היי! קיבלתי אתמול תשובה חיובית מרש"ת לגבי המיונים. יש מישהו שגם קיבל כבר תשובה כלשהי? דרך אגב, אני עשיתי את המבחנים ב"ביפ" ביום חמישי והראיון נקבע לי ליום ראשון הקרוב. מי שקיבל תשובה, מתי עשיתם את המבחנים? תודה...

מתי היית בביפ?

איך זה שעוד לא קיבלת כלום?? אוף איתם. דרך אגב,מתי קיבלת תשובה?

Alagor

New member
תשובה חיובית

התקשרו אליי אתמול בבוקר (יום ג'). נאמר לי שהם מזמנים אותי לראיון נוסף בטרמינל 3, אני מניח שזה אומר שעברתי את המיונים במכון ביפ. אני גם מניח שמי שלא עבר זה לא בוער להם להודיע לו שהוא לא עבר, אולי הם פשוט יעדיפו לשלוח לו מכתב.. ואולי הם משבצים עובדים לקורס הבא... קשה לדעת מה הולך בכ"א נתב"ג..

אז זהו

שהתקשרתי אתמול ואמרו לי שעדיין אין תשובה... אני מאוד מקווה שזה נכון ושזה לא אומר שהתשובה שלילית או משהו. מתי היית בביפ? מתי הראיון שלך?

Alagor

New member
גם אני מקווה שהתשובה לא שלילית

אבל אני דווקא עשיתי את המיונים במכון ביפ באחד הימים האחרונים, ככה שאם לגבי יש תשובה הייתי מניח שלכל השאר גם יהיה תשובה.. אולי יש מועמדים שהם מתלבטים לגביהם לאיזה מסלול לשבץ אותם. שוב פעם קשה לדעת מה הפרודצדורה אצלהם בכ"א נתב"ג ומהי סוג התקשורת שיש להם עם מכון ביפ. האם הם רק מקבלים מהם נתונים המתסכמים במספרים, או ממש עורכים ביחד וועדה לגבי כל מועמד/ת ומועמד/ת.. הראיון שלי הוא ביום ראשון הקרוב.

עומרי לך תלמד לפסיכומטרי

אני עשיתי ביום רביעי,עוד מישהו?

או אולי למישהו מהיום הזה יש תשובה או משהו אחר... כל כך מורט עצבים

אין לכם כל כך ממה להתלהב

העבודה לא מי יודע מה הצפיות שלכם בשמיים והקורס אווווווווווווו חכו חכו תגידו איפה נפלנו

Alagor

New member
ואיזה עבודה היא כן מי יודע מה?

למי שסיים צבא יש לו או להיות מלצר, או להיות מאבטח, או להיות במוקד לקוחות בחברת אינטרנט או סוללרי וכו'.. זה לא שיש כל כך הרבה אופציות קוסמות..

britney123

New member
ליאת אני עשיתי ביום שלישי שעבר

לפני שבוע. נראה לי שהייתי בנגלה האחרונה ועדיין לא קיבלתי תשובה. אז בואי נצפה לטוב...

צילצלת אליהם?

אני צילצלתי אליהם אתמול ונאמר לי שאין תשובות עדיין... תצלצלי כי נראה לי שמי שלא עבר לא מקבל טלפון אלא מכתב או משהו... צלצלי. מיואשת,מבואסת אך עדיין לא איבדתי תקווה!!!!

בריטני

תקשרי אליהם מחר בבוקר.... מצפה ממך להודעה פה מיד אחרי זה...
מחזיקה אצבעות לכולנו!! דרך אגב, הכינוי שלך....קשור לבריטני ...ספירס??

חוץ מזה קחו בחשבון...שאם לא התקשרו

עד עכשיו אז גם רוב הסיכויים שלא עברנו... שיהיה בהצלחה בכל מקרה!

britney123

New member
אוקיי הם ענו לי עכשיו ואמרו שאין

תשובות עדיין והם מקוים שביום ראשון תהיה תשובה והם יתקשרו להודיע לנו...

למעלה