תשובון לפסח

נראה לי הוא התכוון../images/Emo108.gif

לזה שהעונה השלישית או הרביעית עולה 5 ש"ח לתוכנית וזה באמת מוגזם והוט VOD זה באמת טוב ארתור
רק חבל שיש רק איזה 5 פרקים של ארתור

אני עונה!

אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. אתה מציץ לראות איפה שמים את האפיקומן? . 2. את זה דווקא אני לא עושה. אתה שומר מצוות לאלוהים? .3 כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. זה נכון ששתית מהאסלה?. 4. טוב, אז תפסתם אותי. באמת שזה לא היית אתה? 5. מה זה השאלות האלה!? היה לך טעים 6. כן, אבל לא בכל מצב. תענה לי! 7. בשום פנים ואופן. האם תסכים להתקלח בשירותים? 8. היה מוזר, מאוד מוזר. עכשיו, בלי לשקר, איך זה להתקלח שם? 9. כן הייתי שם כמה פעמים. ובשירותים של הסבתא היית? 10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. ואתה אוהב את השירותים האלה?

איזה גס רוח!

1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. שודד חנויות תכשיטים? 2. את זה דווקא אני לא עושה. ושעונים? 3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. ואם המשטרה תתפוס אותך... מה תגיד? 4. טוב, אז תפסתם אותי. ואם הם יביאו ראיה מכריעה? 5. מה זה השאלות האלה!? אתה הומו? 6. כן, אבל לא בכל מצב. זה אומר כן או לא? 7. בשום פנים ואופן. אתה אוהב נשים? 8. היה מוזר, מאוד מוזר. איך היה עם שמוליק? 9. כן הייתי שם כמה פעמים. היית בבר של הומואים? 10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. חבר של שלומיק?

יצא דבילי

האם את נושמת?
1. אני תמיד עושה את זה, גם שלא רואים.
האם את נוהגת ללכת ברחובות תל אביב בתחתונים ולצעוק "אני אחשוורוש" בקול של טל מוסרי?
2. את זה דווקא אני לא עושה.
את פרצת לתובל שפיר לכינוי?!
3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני.
תפסנו אותך אתמול בלילה יושבת וחולמת על רוברטו פולק!
4. טוב, אז תפסתם אותי.
מתי בפעם האחרונה אמרת לחבר/ה הכי טוב/ה שלך שבא לך לשבת עליו?
5. מה זה השאלות האלה!?
האם אתה חושב על סוסים אדומים מעופפים?
6. כן, אבל לא בכל מצב.
לדעתך צריכה לצאת "מצת השמיניה"? [עוד תצא..חח]
7. בשום פנים ואופן.
איך הייתה הפעם הראשונה שנעם ציטטה לך את דגנית?
8. היה מוזר, מאוד מוזר.
היית פעם בבטן של אבא שלך??!
9. כן הייתי שם כמה פעמים.
את אוהבת את האיקון הזה:
?
10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

KiShKooSh

New member
מצת השמיניה../images/Emo5.gif

עכשיו כל הארלה שאחרים על המסחור מעלים את זה תוך יומיים זה בשוק

אני מדמיינת את הפרסומת:

ועכשיו,בסופרמרקט הקרוב לביתכם: (**זיקוקים**)-מצת השמיניה!!!-(**זיקוקים**) בא לכם לאכול את ידידיה?חולים על הטעם של דני? זה הזמן שלכם לקבל אותם על צלחת! קופסה אחת-שמונה מצות-בכל אחת שמונה חורים-על כל אחת תמונה של שחקן אחר! בתאבון! רק לי בא להקיא פתאום?..

orel4400

New member
למה רע?!

אם באמת היה דבר כזה נראה לי רק אני הייתי אוכלת את זה!

למעלה