תשובון לפסח

ANGELUSPIKE

New member
תשובון לפסח../images/Emo70.gif

לא, לא התבלבלתי, כל הזמן אנשים עושים פה שאלונים בלי סוף, אז החלטתי לעשות ההפך, אני ייתן תשובות ואתם\ן תתנו את השאלות. 1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. 2. את זה דווקא אני לא עושה. 3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. 4. טוב, אז תפסתם אותי. 5. מה זה השאלות האלה!? 6. כן, אבל לא בכל מצב. 7. בשום פנים ואופן. 8. היה מוזר, מאוד מוזר. 9. כן הייתי שם כמה פעמים. 10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. נקווה שתיהיו יצרתיים. רואי.

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif מגניב, עונה

1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. אתה אוכל מצות בסתר?
2. את זה דווקא אני לא עושה. אתה קורא אגדות בסתר?
3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. זה אתה שגנבת את האפיקומן?
4. טוב, אז תפסתם אותי. נוו ידוע שזה אתה
5. מה זה השאלות האלה!? כמה מצות יש בכל חבילה?
6. כן, אבל לא בכל מצב. אתה קורא את כל השירים של פסח?
7. בשום פנים ואופן. אתה אוכל כרפס?
8. היה מוזר, מאוד מוזר. איך היה הסדר של שנה שעברה?
9. כן הייתי שם כמה פעמים. עשית ליל סדר אצל סבתא שלך?
10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. אתה אוהב אותה?

וואיי איזהה מגניבב..השאלות קורעות:-

[התשובות מפגרות ומי שיבין גם יצחק..
] 1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. נכנסת למחשב
. 2. את זה דווקא אני לא עושה . אכלת גלידה בעמידת ידיים?! 3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. 4. טוב, אז תפסתם אותי. אני אודה אני מעריצה את ידידיה
5. מה זה השאלות האלה!? מה צבע התחתונים שלך?! 6. כן, אבל לא בכל מצב. היית מוכנה לעשות את זה ?!
7. בשום פנים ואופן. היית מכונה לאכול עגבנייה? 8. היה מוזר, מאוד מוזר. איך היה לדבר עם ידידיה?! 9. כן הייתי שם כמה פעמים. היית פעם בשירותים?!
10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. את אוהבת את ידידיה?!

ANGELUSPIKE

New member
הבהרה....../images/Emo70.gif

זה לא חייב להיות קשור לפסח, זה רק לכבוד פסח, העיקר שיהיה מצחיק.

nWkobi

New member
שלי

1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. האם את\ה קורא\ת בפורום? 2. את זה דווקא אני לא עושה. האם את\ה מנבל\ת את הפה? 3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. האם את\ה ירדת על הגיים בויז?(המבין יבין). 4. טוב, אז תפסתם אותי. האם את\ה אוהב\ת במיוחד מישהו\י בפורום? 5. מה זה השאלות האלה!? מתי הפלצת לאחרונה?
6. כן, אבל לא בכל מצב. האם את\ה עושה את זה בכל מצב, גם בציבור? 7. בשום פנים ואופן. האם תעשי\ה את זה במפגש הפורום? 8. היה מוזר, מאוד מוזר. ואייך היה במפגש האחרון?
9. כן הייתי שם כמה פעמים. האם היית בלונה פארק? 10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד. האם אתה אוהב את ליהי
?

עכשיו אני

1. אני תמיד עושה את זה גם שלא רואים. האם אתה עונה לשאלונים הפוכים? 2. את זה דווקא אני לא עושה. האם אתה טרול? 3. כמה פעמים אמרתי לכם, זה לא הייתי אני. האם הילד הזה הוא אתה? 4. טוב, אז תפסתם אותי. מה אמרת לתופס במשחק תוספת? 5. מה זה השאלות האלה!? ספר על עצמך משהו רע 6. כן, אבל לא בכל מצב. האם היית מוכן להופיע בטלוויזיה? 7. בשום פנים ואופן. האם היית מוכן להתחיל את בי"ס מחדש? 8. היה מוזר, מאוד מוזר. איך היה היום הארשון שלך הכיתה א'? 9. כן הייתי שם כמה פעמים.האם היית פעם בעולם מקביל? 10. כן אני אוהב אותו\ה מאוד מאוד האם אתה אוהב את האישיות שלך?

KiShKooSh

New member
ואיי נוסטגליית העונה הראשונה..

עכשיו זה יותר נחמד הם איבדו שם את הצפון ועברו כל גבוטל הכי טוב!

יאפ :)

וזה היה הפרק הכי טוב בעונה הראשונה... הפרק האחרון... "בשנה הבאה ימצאו את אוסמה בן לאדן... בשיער של ליאור שליין"

KiShKooSh

New member
זה היה בעונה השניה../images/Emo3.gif

וכבר היו בדיחות-שיער-שליין טובות מאלו
"עכשיו אני תמנון, ועכשיו אני ליאור שליין" (ואיי זה אי אפשר להבין בלי לראות..., חפשו בעונה השלישית ב VOD, נראה לי בתוכנית השניה, גורי ליאור קובי אריאלי ומוטי קירשנבאום)

בדיחות על השיער של שליין../images/Emo6.gif

"זאת ז'ניה מסוף הדרך... ועכשיו היא משתתפת בתוכנית חדשה... רצים לדיר... עכשיו אני אמרתי בדיחה על שיער של מישהי אז אני מתנצל"

KiShKooSh

New member
כן, וגורי עושה בדיחות על נמוכים

והבדיחה שהכי הרגה אותי קובי אומר משהו ואז אומר "ממש כיף פה, אני לא רוצה לחזור הבייתה" ליאור שליין:"גם אני לא הייתי רוצה לחזור הבייתה לכפר חב"ד"

כיף פה.. בנווה דקלים!

אני מתה על הפרק הזה... " לך אחורה... אני הייתי פה קודם... וחיכיתי לך... איפה אתה? אתה משפחה שלי... ותמיד היית הכבשה השחורה במשפחה!!"

אני מבין למה היהוד לקחו את הכל

אבל להשאיר לנו את ליאור שליין???? ועכשיו לחג... חגורת נפץ מעוצבת אז שריף... איפה אמרת זה אשקלון? מוסטפה מוסטפה... תקרא ליהודים... הרכבת מגיעה

פה זה רופא הלב

ופה זה המנתח הפלסטי!!!!!! שיתקן לך את הפרצוף! הפרצוף הזה נורא מוכר לי... איפה שירתת? סיירת מטכל? להקה צבאית?

KiShKooSh

New member
אני אוהבת את זה עם השירים של

יהורם גאון על התרופות של טבע "פרוזאק, פרוזאק, פרוזאק...פרוזאק"

יאו זה קרע אותייי ../images/Emo185.gif

שהם היו צריכים להיות סלקטורים או משהו כזה,ומוטי (קירשנבאום) וגורי עשו תמנון ואוגר (יענו כושי),אז גורי כזה...."עכשיו אני תמנון,ועכשיו ליאור שלייין" ובכלל שהם עשו ת'קטע לגורי היה קול מצחיק כזה
,אבל זה עולה כסף בVOD

KiShKooSh

New member
אבל התכנים שווים את זה....

תאמת שווים. ועכשיו יש את ה VOD סרטים ויש יותר מגוון אני בעד

למעלה