תודה רבה :> פרשנות 1 = כן פרשנות 2 = לא
ה הקוטלת לעד New member 1/8/05 #23 איך ניתן לפרק לפי 3 קלפים? ולפי 3 הקלפים האלה? ששניים מהם שליליים ו1 חיובי.. מה ניתן להסיק? כדאי להפרד או לא כדאי להפרד? חח תודה רבה
איך ניתן לפרק לפי 3 קלפים? ולפי 3 הקלפים האלה? ששניים מהם שליליים ו1 חיובי.. מה ניתן להסיק? כדאי להפרד או לא כדאי להפרד? חח תודה רבה
T TaPanta New member 30/7/05 #20 כן ולא נשמעים לי כמו חיזוי עתידות אני כבר 6 שנים לא מצליח לעשות לא את זה ולא את זה... אני לא מפרש בשחור ולבן אני לא מצליח לראות את זה בטארות, אני חושב שבשנים האחרונות השתנה משהו שם למעלה בעניין הזה
כן ולא נשמעים לי כמו חיזוי עתידות אני כבר 6 שנים לא מצליח לעשות לא את זה ולא את זה... אני לא מפרש בשחור ולבן אני לא מצליח לראות את זה בטארות, אני חושב שבשנים האחרונות השתנה משהו שם למעלה בעניין הזה
א אס האחת New member 1/8/05 #24 לפעמים אין כח להתפלצף ורוצים תשובה מיידית. לאחרונה עשיתי זאת והתשובות יצאו נכונות עד להפליא.כמובן הקלפים שהנחתי לגבי השאלה תארו את המצב כולו אבל הסיכום היה מדויק.
לפעמים אין כח להתפלצף ורוצים תשובה מיידית. לאחרונה עשיתי זאת והתשובות יצאו נכונות עד להפליא.כמובן הקלפים שהנחתי לגבי השאלה תארו את המצב כולו אבל הסיכום היה מדויק.