תשבץ היגיון

nirr200

Member
שלום לך, דן אביבי , לכם ולכן, למה נועד בסך הכל פורום זה של אתר תפוז?
תודה.

nirr200

Member
שלום לך,דן אביבי, לכם ולכן,למה הפסיקו לענות לי לגבי כל השאלות ששאלתי אותן היום ב13 ליוני 2015 באתר, תפוז?
תודה.

nirr200

Member
אני לא יודע למי לפנות כדי להבין למה הפתרון הנכון של בנק עלמה צריך לקבל עזרה (4) הוא אולי נזקק.בבקשה עזרו לי להבין את התשובה הנכונה.
תודה.

nirr200

Member
שלום, איך אני יכול ליצור קשר עם התשבצי של היגיון שלום אורן כדי לעזור לי להבין למה הפתרון הנכון של בנק עלמה צריך לקבל עזרה (4) הוא אולי נזקק.
תודה.

gadisam

Active member
אדון ניר היקר, אף אחד לא יענה לך פה, תפסיק לשרשר ולנדנד. הפורום הזה לא נועד לתת הסברים להגדרות אלמנטריות שכל פותר מתחיל חייב להבין בעצמו.
אמרתי לך כבר לפני כמה ימים, לך תעשה קורס בתשבצי הגיון או קח ספר ותלמד או קח מורה פרטי.
לא רוצים לראות את השאלות שלך פה, שלום ולא להתראות.

nirr200

Member
שלום לכן ולכם, חשוב לי ליצור קשר דרך אימייל וטלפון עם תשבצאי של היגיון שלום אורן מעיתון גלובס.
תודה.

nirr200

Member
שלום לכם ולכן למי אני יכול לפנות כדי להבין למה הפתרון הנכון של כאשר בהמה מסתובבת הפסק! (3) הוא אולי פרה מימין לשמאל והרף משמאל לימין.
תודה.

nirr200

Member
שלום לכם ולכן דן אביבי איך אני יכול ליצור קשר עם דקל בנו תשבצאי של היגיון כדי להבין איך צריך לפתור נכון חידות של מה הקשר של דקל בנו מעיתוני ימים?
תודה.

gadisam

Active member
נירררר הזה טב"נ (טרחן בלתי נלאה), הוא לא קולט שלא יענו לו פה, פעם בשבועיים מפליט איזו שאלה גאונית, טוב שלא עונים לו.

למעלה