תשאירו קצת לדימיון-

Piren

New member
הנקודת מבט שלי

סבבה .. רוצה להראות - אני שם להסתכל ... אבל בידיעה אחת - אין לה הרבה מה להציע חוץ מגוף ... וגוף (לחלקינו) זה לא ממש מה שמחזיק אותנו בקשר אני לא בא לאמר שכל הבנות שמתלבשות באופן סקסי (עד זנותי
) אין להן שכל ... אבל שידעו מראש - שכל.. זה הדבר האחרון שיעניין גברים שיפנו אליהן.. אז אם יש לבחורה משהו להציע מעבר לחזה ותחת (ושתבורך
.. .דרך אגב.. מי אמר 76DD? זה מפלצתי! :-} ) אני מקווה שיש לה דרכים אחרות להציג זאת מעבר לפוזה של דוגמנית בגדי ים

B a r r B e e

New member
טוב אז ככה...

אני לא מאלה שילכו עם פיסת בד על החזה למקומות כמו בתי קפה ופאבים...והאמת גם לא למועדונים!!...זה פשוט קשור בזה שזה לא נוח! אבל מי שנוח לה עם הגוף שלה ואוהבת אותו...אז למה לא?! אני לא מבינה את כל הקטעים של הזנותי ואלו...אם מישהי מרגישה טוב עם הגוף שלה...שתתגאה בו..<כמובן עד למקרים מסוימים..כלומר אני לא מסכימה עם זה שאם יש לך תחת יפה את צריכה ללכת עם חוטיני בים!> לדעתי חולצות בטן (גם אם הם מאוד בטן) זה יפה וטוב למי שמרגישה נוח עם עצמה וגם תלוי איפה היא נמצאת!וגם חצאיות מיני! צירפתי תמונה של כריסטינה אגילרה שמראה פשוט מה הטבע שלה נתן לה..וזה סבבה מצידי ואם היה לי גוף שיכולתי להרגיש איתו נוח כמוה..אז אולי גם אני הייתי מתלבשת ככה <ושוב- תלוי לאן!>

MAX D

New member
אם זה ככה לדעתך אז-

אני גם יכול ללכת אליך ולדבר בצורה בוטה, אם את מרגישה נוח- גם אני ארגיש נוח. תראי, מה שלא תגידי, אנחנו חיים במדינה שהפש משתולל בה לצערינו, אנסים לא חסר (עכשיו יש אחד בחיפה) ועוד פוטנציאליים לא חסר, למה לגרות להם את העניים? אם לא מובן בנושא הכבוד העצמי- נסביר עוד מישור....

בשלולית

New member
צודק...

זה ממש מושך עיניים של אנסים.. כשרציתי לנסוע שנה שעברה עם חברה שלי לאילת אמא שלי אמרה לי אין בעיה רק תגידי לה איך להתלבש.... חחחחח שלא תתלבש חשוף מדיי כמו שהיא תמיד מתלבשת! תכלס, במבט לאחור, היא צודקת.... יש הרבה אנשים מפחידים באילת...שיכולים לקלוט טוב מאוד את מה שהיא משדרת.. וזה עצוב שיש הרבה בנות כאלה...

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifדעתי,והתייחסות לדבריך מקס../images/Emo41.gif

אז ככה,קודם כול אני חושבת שמי שמתלבשת כמו שרמ%*& אז זה כבר מעיד על הדימוי העצמי שלה..אומנם היא מתלבשת בחושפנות ובטוחה במה שיש לה להציע,אבל הבטחון של הבחורה בעצמה-מבחינת דיבור,שפת גוף,התנהגות בחברה וכו'-נמוך עד כדי שפל. וכי למה אתם שואלים? -כי אפשר להתלבש גם בטוב טעם(ואת החושפנות להשאיר ללוקיישנים המתאימים),וגם לדעת להסתדר בחברה בלי התעסקות מתמדת של הבחורה בבגדים(או פיסות בד..)ובלי התעסקות של אחרים בבגדים ובלבוש החושפני שלה. היא אומנם מודעת לזה שהיא כוסית וכול אותם כינויים,אבל אחרים רואים אותה אחרת. חוצמזה שמישי שמבינה מעט בסטייל(לאו דווקא מה "אין\אאוט" באופנה)ובקלאסה אז היא אמורה לדעת שאם חושפים משו אז לא חושפים גם רגליים(נניח חצאית מיני)וגם שמים מחשוף. מישי שלבושה ככה-אנשים יסתכלו עליה כזולה,כאחת שאנשים יוצאים איתה אינטרקציה רק בגלל הבגדים והחשיפה המוגזמת של הגוף,ותו לא. ואני מסייגת במעט את דבריי-מי שמרגישה בנוח שתוקעים בה מבטים כול הזמן(בנות שלובשות חשוף זה כבר הסטייל שלהן..הן לא יהפכו לחסידות או משו קרוב לזה)וסבבה לה עם זה-אז אדרבה..שיהיה לה לבריאות. עכשו,בקשר לדברים שלך מקס-לאף אחד,אבל לאף אחד אין זכות לאנוס מישי בגלל הלבוש שלה למרות שהיא לבושה ככה או אחרת(כמו שהסברתי בפסקה הקודמת). זה שהיא לבושה כמו שרמ&%$ זה לא אומר שמותר לאנוס אותה. אינוס זו תופעה נוראה,וזה פשע,אפאחת לא מזמינה אינוס על עצמה,וגם אם בחורה תשתזף ערומה בחוף,לאף אחד אין זכות לגעת בה או להטריד אותה מינית. זה שיש זכרים שלא שולטים על מה שיש להם בין הרגליים ועל מה שהם "רואים בראש" הכחול שלהם-זה לא נותן להם שום זכות לאנוס. וזה שהם מתגרים-זה לא בעיה של הבחורה,אלא של האנס הפוטנציאלי. ומה אתה מאשים את המדינה ש-"הפש משתולל בה לצערו"-אז בוא אני אחדש לך,זה לא המדינה,אלא אנשים כמוך שכותבים "אם את מרגישה נוח-גם אני ארגיש נוח".מה בידיוק ירגיש לך נוח?- -לגעת בבחורה? -להטרידה מינית? וזה שאין לבחורה כבוד עצמי(ופה אני יכולה להסכים)אז זה לא אמור להניע אותך לחשוב בכלל על לאנוס אותה או להשליך לעברה הערות מטרידות כאלו ואחרות. יומטוב,

TheWhiteTigris

New member
תגדירי

"הטרדה מינית". נכון שזה: ,כל מה שגורם לבחורה להרגיש לא נוח"? אבל שימי לב, גם מבטים "והזלת ריר" מלבוש מגרה מאוד ופרובוקטיבי של בנות מסויימות עלול לגרום להן ל"אי נוחות" (הרי הן מתלוננות שמתייחסים אליהם בהקשר של סקס). אז מה, תשליטי משטר דיקטטורי שגם אסור להביט באף אחת? משטר דוסי, שהחרדים מייחלים לו? הרי החרדים והפמיניסטיות מטרתן אחת - "לסרס" את הגבר. כמובן שאני לא מסכים ש"אונס זה בגלל לבוש". בנים צריכים לדעת לשלוט בעצמם. אבל מה שאני אומר, שלא תהיה התחסדות וצביעות. אם מישהי רוצה ללכת עם חשוף מאוד, תוך ידיעה ברורה מאוד שהתגובות לא יהיו בהכרח אינטליגנטיות למדי, שלא תתלונן על "הטרדה מינית" כשמסתכלים עליה או אומרים משהו.

SimplyMe1

New member
שמע..לא אמרתי להתחסד

אבל להטריד מינית-כמעט כול בחורה ממוצעת בגילאים צעירים "זוכה" להטרדה מינית. להסתכל-מותר גם מותר. אבל צריך לדעת את הגבול..כנראה שהרבה אנשים לא יודעים את הגבול..אתה לא חושב? ומי בכלל דיבר על פמניסטיות ומשטר דיקטטורי? אל תכניס לדיון הגדרות שאינן קשורות,וקודם תלמד מה כול הגדרה אומרת ואז תרשום אותן. ולכול בחורה שמרגישה מוטרדת מותר להתלונן. זה כמו שאחת עם גופיה וג'ינס צמוד תיכנס לאוטובוס ומספיק שאחד "ילטף" אותה או יעביר על הכתף שלה יד,וזו נקראת הטרדה.. צריך לדעת להיות מרוסנים ולדעת את הגבול. זה הכול..

TheWhiteTigris

New member
אבל כאן הטעות שלך.

את יוצאת מנקודת הנחה (הגיונית) שהטרדה מינית היא מגע לא רצוי או כפוי. זה הגיוני. כמו שאני לא ארצה שסבתא בת 80 תמשש לי את התחת בניגוד לרצוני, זה לגיטימי שגם נשים לא ירצו שגברים בני 50 ילטפו לה את הכתף (?!WTF את הכתף דווקא?!). אבל הבעיה כיום היא שהטרדה מינית היא "כל מה שלא נעים לנערה". יענו מספיק שאני אסתכל עליה, אם זה לא "נעים לה", זה יחשב כהטרדה מינית. הבנת את הטמטום שבעיניין? או אם אמרתי משהו, ולא מצא חן בעינייה, זה "הטרדה מינית". את מבינה מ אני אומר? יש הטרדה מינית שהיא אכן הטרדה מינית, ויש "הטרדה מינית" שזה בלוף. ועל הבלוף אני מדבר. הרי אם בחורה תלך עם חשוף מאוד, היא צריכה להיות מוכנה מאוד לעובדה שיתכן שתכנים מסויימים לא ימצאו חן בעינייה. כמו שגבר צריך להיות מודע לכך שזה שנוח לו ללכת עירום זה לא אומר שלא יהיו תגובות, או ש"כולם ישתקו". (להיפך. הוא יעצר ע"י המשטרה על התערטלות בציבור).

TheWhiteTigris

New member
אבל כאן הטעות שלך.

את יוצאת מנקודת הנחה (הגיונית) שהטרדה מינית היא מגע לא רצוי או כפוי. זה הגיוני. כמו שאני לא ארצה שסבתא בת 80 תמשש לי את התחת בניגוד לרצוני, זה לגיטימי שגם נשים לא ירצו שגברים בני 50 ילטפו לה את הכתף (?!WTF את הכתף דווקא?!). אבל הבעיה כיום היא שהטרדה מינית היא "כל מה שלא נעים לנערה". יענו מספיק שאני אסתכל עליה, אם זה לא "נעים לה", זה יחשב כהטרדה מינית. הבנת את הטמטום שבעיניין? או אם אמרתי משהו, ולא מצא חן בעינייה, זה "הטרדה מינית". את מבינה מ אני אומר? יש הטרדה מינית שהיא אכן הטרדה מינית, ויש "הטרדה מינית" שזה בלוף. ועל הבלוף אני מדבר. הרי אם בחורה תלך עם חשוף מאוד, היא צריכה להיות מוכנה מאוד לעובדה שיתכן שתכנים מסויימים לא ימצאו חן בעינייה. כמו שגבר צריך להיות מודע לכך שזה שנוח לו ללכת עירום זה לא אומר שלא יהיו תגובות, או ש"כולם ישתקו". (להיפך. הוא יעצר ע"י המשטרה על התערטלות בציבור).

MAX D

New member
קצת יצאת מפרופורציה את לא חושבת../images/Emo4.gif

אני אמרתי שיש את הזכות לאנוס? לא
בואי נחזור בחזרה לפרופורציות הגיוניות: 1) יש פשע בארץ ברמות מטורפות- מסכימה איתי? יופי. 2) יש אנסים בישראל? נכון. 3) לא חסרים מטרידים? בדיוק. אז מה? צריך לגרות אותם עוד יותר ממה שהם, לבנאדם יש נקודת שבירה מסויימת (שוב לא מכליל), אם יש לו מחשבות- מספיקה בחורה אחת שלובשת קצת חשוף מידי כדי להפוך אותו. ראיתא את זה קורה, אני מתנדב במישטרה כבר יותר מ-5 שנים (עם הפסקה של 3 לצבא) ויצא לי לתפוס על חם 8 אנשים שונים, ניחוש פרוע איך הנשים היו לבושות (לא כולן, 6 מתוך ה-8)... ודבר אחרון- את לא מכירה אותי, אל תאשימי אותי בהאשמות שווא

SimplyMe1

New member
לא מאשימה מקס..רק מעוניינת להעביר

נקודה של לדעת את הגבול. אני אישית לא מתלבשת כמו שר*^%,ויש בנות שמאוד אוהבות לחשוף,אבל בכלל לחשוב על אונס או להטריד את הבחורה מינית. למה בחורה שיוצאת עם חצאית מיני,עקבים וגופיה יפה למקום מסוים צריכה לחשוב שעל איך שהיא נראית(ונניח שהיא נראית מצוין)יביא למצב של הטרדה מינית מצד גברים שלא יכולים לשלוט על מה שיש להם בין הרגליים? Get Real!

MAX D

New member
אני חושב שאת מספיק מבוגרת כדי

להבין שהרבה גברים ל-א יכולים לשלוט. למה? אין לי מושג... אבל זה ככה

SANGUSUGA

New member
מקס עוד לא ענה, ואני בינתיים עונה

אני לא חושב שאני בא להגן פה על מישהו. לא על מקס, לא על אנסים למיניהם, ולא על פקצות שבקושי מתלבשות. אני פשוט רוצה לנסות להאיר לך את התופעה באור מעט שונה. ניקח לדוגמא מקרה אחר: שני חבר'ה במסיבה, לא נפגשו בחיים שלהם. אחד מהם (להלן: התוקף) מתחיל לדחוף את השני (להלן: המותקף), מקלל אותו ומחרחר מריבה. המותקף מתעלם ומתרחק ב-10 הדקות הראשונה, אך הצקה (מלשון להציק) חוזרת ונשנית במשך 10 דקות, אפילו יותר - 20 דקות, של התוקף גורמת לסף העצבים שלי המותקף לפקוע והוא דוחף את התוקף כדי שיתרחק. בתגובה, התוקף דוחף אותו בחזרה. סף העצבים של המותקף פוקע והוא נותן לתוקף אגרוף בלסת, כזה שיגרום לו לאבד את ההכרה (מאוד קל לעלף מישהו עם אגרוף בלסת). מי פה אשם? זה שהתחיל את המריבה, או זה שנתן את האגרוף? לדעתי זה שהתחיל את המריבה. על אף שהוא לא תקף ראשון, הוא דחף את המותקף לנקוט באלימות. במקרה ה"חשפנות" - לדעתי הוא דומה מאוד. אנס, לדוגמא, יושב בבית קפה בסבבה, לא חושב בכלל על לאנוס מישהי. לפתע פתאום (ממש "לפתע פתאום" LOL) נכנסת אותה "חשפנית" לכאורה לבית הקפה. הלבוש שלה מתגרה ורומז לכיוון מאוד מאוד מסויים, וגורם לאנס לדמיין אותה עירומה (לדוגמא :)). האנס, שהוא גבר עם ביטחון עצמי גבוה, יהתל במוחו ברעיון להתחיל איתה, אך יחליט לא לעשות כך. לאחר מכן, כשהחשפנית תלך, הוא ילך אחריה, מתוך מחשבה שהיא בטח אוהבת סקס, שאם לא כן - לא הייתה מתלבשת בדרך שהיא מתלבשת, שהיא בוודאי מגרה גברים. לאחר ניסיון קצרצר לשכנע אותה לעשות עמו סקס, סירוב של החשפנית יביא את האנס לנקודה בה הוא מחליט שהוא דורש את הסקס, ולא מבקש אותו. ומפה ההמשך - אונס, בלה בלה בלה. מה כל הדיבורים האלה שאני רושם פה? במטרה להוכיח שמישהי שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית וזולה הופכת את עצמה למטרה בולטת יותר לאונס, ולכן לא יכולה להתפלא לחלוטין כשזה קורה לה. הדימוי המידי שלי לאירועים האלה הוא של ילד קטן (משל לחשפנית) המנופף בממתק (הגוף, המכוסה בקושי) בפני ילד אחר (משל לאנס). מכאן רק מתבקש שהילד הקטן, או האנס, לא יגיעו לקצה גבול הרצון והשליטה העצמית שלהם ויפעלו לפי דחף. לכן, שוב, אפשר להבין איך בחורות פרובוקטיביות הופכות את עצמן למטרה לאונס. אני לא מצדיק או שולל כרגע את התופעה. אני רק מציג צדדים שונים. אז למה לא עושים את זה לנשים שמשתזפות עירומות בחוף? כי הלך הגוף שלהן בחוף לא משדר סקס. הבחורה בחוף סתם שוכבת על הגב (או הבטן), אבל לא עושה שום דבר מגרה ו\או סקסי. לכן, לדעתי, הסיכוי שהן יהפכו למטרות לאונס נמוך יותר. הסתבכתי עם עצמי קצת בהודעה הזו. מקווה שהבנת :)

Sexy Kitty

New member
יש לזה כמה צדדים ; )

בעיקרון אתה צודק הבנות צריכות להשאיר משהו לדימיון אבל כשבנות לובשות מחשופים הם זוכות להרבה צומת לב וכן אין מה לעשות בנות אוהבות את זה ונהנות מזה! חוץ מזה אתה רוצה להגיד שאם מישהי תלבש חולצה עם מחשוף יפה בגבול המותר אתה לא תסתובב ולא תסתכל עלייה?! ולסיכום לדעתי כשבנות חושפות קצת זה יפה וזה סקסי כמובן שלא צריך להגזים עם זה!

למעלה