מקס עוד לא ענה, ואני בינתיים עונה
אני לא חושב שאני בא להגן פה על מישהו. לא על מקס, לא על אנסים למיניהם, ולא על פקצות שבקושי מתלבשות. אני פשוט רוצה לנסות להאיר לך את התופעה באור מעט שונה. ניקח לדוגמא מקרה אחר: שני חבר'ה במסיבה, לא נפגשו בחיים שלהם. אחד מהם (להלן: התוקף) מתחיל לדחוף את השני (להלן: המותקף), מקלל אותו ומחרחר מריבה. המותקף מתעלם ומתרחק ב-10 הדקות הראשונה, אך הצקה (מלשון להציק) חוזרת ונשנית במשך 10 דקות, אפילו יותר - 20 דקות, של התוקף גורמת לסף העצבים שלי המותקף לפקוע והוא דוחף את התוקף כדי שיתרחק. בתגובה, התוקף דוחף אותו בחזרה. סף העצבים של המותקף פוקע והוא נותן לתוקף אגרוף בלסת, כזה שיגרום לו לאבד את ההכרה (מאוד קל לעלף מישהו עם אגרוף בלסת). מי פה אשם? זה שהתחיל את המריבה, או זה שנתן את האגרוף? לדעתי זה שהתחיל את המריבה. על אף שהוא לא תקף ראשון, הוא דחף את המותקף לנקוט באלימות. במקרה ה"חשפנות" - לדעתי הוא דומה מאוד. אנס, לדוגמא, יושב בבית קפה בסבבה, לא חושב בכלל על לאנוס מישהי. לפתע פתאום (ממש "לפתע פתאום" LOL) נכנסת אותה "חשפנית" לכאורה לבית הקפה. הלבוש שלה מתגרה ורומז לכיוון מאוד מאוד מסויים, וגורם לאנס לדמיין אותה עירומה (לדוגמא

). האנס, שהוא גבר עם ביטחון עצמי גבוה, יהתל במוחו ברעיון להתחיל איתה, אך יחליט לא לעשות כך. לאחר מכן, כשהחשפנית תלך, הוא ילך אחריה, מתוך מחשבה שהיא בטח אוהבת סקס, שאם לא כן - לא הייתה מתלבשת בדרך שהיא מתלבשת, שהיא בוודאי מגרה גברים. לאחר ניסיון קצרצר לשכנע אותה לעשות עמו סקס, סירוב של החשפנית יביא את האנס לנקודה בה הוא מחליט שהוא דורש את הסקס, ולא מבקש אותו. ומפה ההמשך - אונס, בלה בלה בלה. מה כל הדיבורים האלה שאני רושם פה? במטרה להוכיח שמישהי שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית וזולה הופכת את עצמה למטרה בולטת יותר לאונס, ולכן לא יכולה להתפלא לחלוטין כשזה קורה לה. הדימוי המידי שלי לאירועים האלה הוא של ילד קטן (משל לחשפנית) המנופף בממתק (הגוף, המכוסה בקושי) בפני ילד אחר (משל לאנס). מכאן רק מתבקש שהילד הקטן, או האנס, לא יגיעו לקצה גבול הרצון והשליטה העצמית שלהם ויפעלו לפי דחף. לכן, שוב, אפשר להבין איך בחורות פרובוקטיביות הופכות את עצמן למטרה לאונס. אני לא מצדיק או שולל כרגע את התופעה. אני רק מציג צדדים שונים. אז למה לא עושים את זה לנשים שמשתזפות עירומות בחוף? כי הלך הגוף שלהן בחוף לא משדר סקס. הבחורה בחוף סתם שוכבת על הגב (או הבטן), אבל לא עושה שום דבר מגרה ו\או סקסי. לכן, לדעתי, הסיכוי שהן יהפכו למטרות לאונס נמוך יותר. הסתבכתי עם עצמי קצת בהודעה הזו. מקווה שהבנת