תשאירו קצת לדימיון-

MAX D

New member
תשאירו קצת לדימיון-

כבר כמה שבועות אם לא חודשים מנקרת בי שאלה- למה נשים לובשות כל כך חשוף? אין כבר כבוד עצמי? אני כבר הרבה זמן לא יוצא למועדונים, פאבים ובתי קפה הם הבילוי האהוב עליי... מתיישב לי עם החברים באחת הפינות, מתחילים להעביר מבטים מסביבינו (כמובן) וקולטים את הנשים, רובן (לא מכליל) מסתובבות עם איזה משהו מינימלי בתור "כיסוי חזה" ועוד משהו שאמור (לפי הכוונה) חלק מהישבן וכמובן גם חלקן הקידמי באותו איזור (וואו אני רושם עדין
) אבל כלום לא מכסה שום דבר בערך אם לא פחות
אחר כך אני שומע אותן מדברות בינן לבין עצמן: "למה ההוא מסתכל עלי ככה?"- ממש מעניין
"הוא חושב רק על סקס"- ואת לא משדרת את זה? "חחחחחח... כאילו אני אשכב עם מישהו פה..." אז למה התלבשת ככה ובאת לפה? ועוד פנינים רבות. אז אפשר לדעת למה אתן לובשות את הבגדים (2 פסים+/-) האלה? האים אין לכן כבוד עצמי? שוב- לא מכליל.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

כן כן מקס, אתה רואה נכון- בת מצדיקה אותך
. אני גם נגד הלבוש החושפני מדי, אתמול בדרך הבייתה ראיתי משהי עם חזה ענקי והולכת עם גופיה שחשפה לה את כל החזה, וזה ממש גועל נפש לדעתי וזה ממש חוסר כבוד עצמי. אני הולכת עם גופיות ובגדים צמודים ויפים אבל בחיים לא הלך עם משהו שחושף לי בצורה כזאת את החזה.

Lanni

New member
../images/Emo45.gif

כן שירי את רואה נכון בת שמצדיק בת שמצדיקה בן לדעתי גם מה שהוא אמר וגם מה שאת אמרת נכונים.. ולא צריך להוסיף

../images/Emo45.gif

גם אני מצדיקה אותו בנות שלבשות יותר מידי חשוף זה מגעיל לא שיש לי משהו נגד קצת מחשוף להפך אבל לפעמים זה כבר מוגזם

pain is MY love

New member
להגיד לך למה?..

תצומת לב קודם כל אנחנו לא מתלבשות ככה (אוקיי הכנסתי את עצמי לרשימה השחורה) כדי למצוא זיון או כדי להתפלא למה אנשים מסתכלים עלינו מוזר נטו זה בשביל תצומת לב זה מושך מבטים, זה מושך הערות וכן, זה עושה לנו טוב על הלב ומעלה לנו את הביטחון ועושה לנו כיף ושקרנית מי שתגיד אחרת!

יפה

כן הגיע הזמן שתודו באמת. אלוהים נתן משהו יפה, אז למה להסתיר אותו? לכן אם כבר מראים, (כל הסיבות מוצדקות), אז לא להתלונן שאנחנו בוהים. נכון, קשה להשאיר את המבט שלך על עניים של מישהי כאשר היא לובשת פיסת בד על ה 75DD (אמרתי נכון?) שלה. מצד שני, מה ציפיתן שנצליח להתרכז בשיחה? אז אם זה מעלה את הביטחון, מושך הערות ועושה טוב, עלאכייפק, כל הכבוד. רק על תתפלאו שהמבטים שלנו מכוונים לנקודות אסטרטגיות.

MAX D

New member
אני לא אמר שזה לא ככה-

אבל אני חושב שנשים יכולות להתלבש עם בגש שיכסה אותן קצת יותר ועדיין למשוך תשומת לב. נכון למצב שנוצר כרגע- בחורה שתתלבש יפה ולא חושפני מידי, היא תהיה השונה וזאת שתשבור את "שיגרת" הלבוש הנוכחי, בגלל זה אחריה גם יסובבו את הראש...

Lanni

New member
הנה, היום למשל הלכתי לעשות בדיקות

והיתה שם אחת שלבשה שמלה מזה מדהימה.. כ"כ לא חשופה ובכ"ז ממש יפה ותאמינו לי שכל אחד ברחוב ובמרפאה הסתכל עליה

Lanni

New member
והנה מה שהיא לבשה (בלי להיכנס

לפרטים) ומצטער שזה נראה כ"כ מפחיד
זה אפילו נראה ממש מגעיל ומפחיד בציור שלי, אבל אני מקווה שהבנתם איך זה נראה באמת
ממש יפה וקליל (שמלה קלה ודקה) ויחסית אפילו קייצי

Akuna Matata

New member
אומנם אני ../images/Emo68.gif

אבל אני מסכימה עם כל מילה שנכתבה כאן |כאן| אין לי תשובה שאלה, אין לי מושג מה הן מנסות להשיג, ואין לי מושג איך אבא שלהן פותח לא נועל אותן בבית...

בהחלט נקודה מעניינת ../images/Emo127.gif

אני לא חושבת שזה מתוך חוסר כבוד עצמי, אני חושבת שזה נעשה מתוך קריאה נואשת לתשומת לב או שמא מוחם צר כבוטן ולכן לא מסכנות שתשאל אותן מה עם גזר ההפרדה ולכן חופשות את גופן כליל ובכך מוודאות שתביט להן ב"עיניים" היפות והגדולות שלהן השאלה הנשאלת היא, כמו שאמרת, למה אח"כ מתלוננות ש"רוצים רק לזיין אותן"?? איזה מין אשת שיחה את נראית כשאת כולך עירומה? אני יכולה לומר שמידי פעם להתלבש חשוף זה נחמד, שהרי ציצים זה חולשה אצל בנים וזה כיף לפעמים לראות אתכם חמודים פוזלים ונבוכים א ב ל להפוך את זה לסיגנון קבוע ויומיומי, בהחלט לא בא בחשבון! בנוסף, זה גם לא נוח במיוחד

בשלולית

New member
באמת לא כזה נוח....

אני גם לא אחת שמתלבשת חשוף כל כך יש לי חולצות שחושפות ויש מקומות שפשוט דורשים לבוש כזה... מועדונים וכאלה.. אבל ככה סתם ברחוב ממש לא... אולי פעם ב... אבל אני כן חושבת שצריך לחשוף.. כי התברכנו בזה
וזו ההזדמנות שלנו להציג לעולם את זה. אבל בזה שכולן מתפלאות שהם רוצים רק לזיין אותן, זה את צודקת, זה ממש מפגר מצידן, כי אחרי הכל הלבוש הזה ממש מזמין... אבל יש משהו אחד שאני כן חושבת... שהבגד ים שלי (בחלק העליון) גדול עליי..... צריך לחשוף קצת!!!!

בלגנה

New member
לא מבינה את זה...../images/Emo35.gif

בתור בחורה, אני לפעמים ממש מתביישת כשאני רואה איך בחורות מתלבשות: לובשות חוטיני וחצי מהטוסיק בחוץ....או מכנס שקוף, כדי שאף אחד לא "יפספס" את התחתון שלהן. מגעיל!!!! או הולכות בקניון עם גופיה לבנה שקופה ובלי חזיה. נו, באמת.... אני פשוט מתביישת בשבילן כשאני רואה את המבטים המלוכלכים שהן מקבלות. אני חושבת שהן היו חושבות פעמיים אם הן היו רואות את המבטים אלה, אלו מבטים פשוט דוחים ומפחידים! אפשר להתלבש חשוף ובטעם. אבל יש בחורות שממש לא משאירות כלום לדמיון! אם זה סוג תשומת הלב שהן מחפשות, שיבושם להן!

SANGUSUGA

New member
ומהצד השני

[אני בן] למה אני מתלבש בצורה שמשדרת... אמממ... איך להגיד? שמנסה להיות סקסית כשאני יוצא? מכנסיים רחבים שיושבים נמוך מאוד, וגופיה או חולצה צמודה (כמובן שתלוי גם לאן אני יוצא). זה אומר שאין לי כבוד עצמי? לא! לדעתי זה בכלל לא קשור. אני מרגיש נוח עם עצמי ולי באופן אישי זה די נוח (לא אומר הכי נוח), וזה סטייל. אני חושב שיש לזה קשר לכמה טוב אתה מרגיש עם עצמך. אני מרגיש מאוד בנוח עם עצמי ועם מי שאני, ולכן אין לי שום בעיה להראות את עצמי, בידיעה שזה מקדם משיכה לא רע בכלל. אני גאה בגוף שלי ובמה שאני עושה איתו, ואני רוצה להראות אותו! אקסביציוניסט? אולי. נרקסיסט? בטח! כמו כולנו! [עכשיו כשאני קורא את זה, אין לי מושג למה כתבתי את התגובה הזו, אבל זו כבר פעם שלישית שאני כותב אותה אז אני שולח, כי כנראה יש לי נקודה LOL] אמממ... וזהו לדעתי

Zoharrr

New member
אתם מזה לא בסדר כל המין שלכם!

שאנחנו מתכסות ולבושות צנוע אז אנחנו "דוסיות",או "מה רע בלחשוף קצת בשר?!" וכשאנחנו מתלבשות חשוף,אז זה גם לא בסדר? מה אתה רוצה? אני אישית לא מתלבשת חשוף בכלל אין לי מיני אחד בארון אני בד"כ לובשת מכנסיים וחולצה או גופייה ולפעמים חצאית.אני בד"כ לבושה רגיל וממש בסדר. לפעמיים כשאני יוצאת אז כן יש חולצות עם מחשופים אבל עוד לא הגעתי לתת רמה של פס על החזה שלי. חוצמיזה אל תגיד שאתה לא נהנה מזה כי אתה כן! ש שש ששש שקט!

MAX D

New member
יש קצת ועם טעם ויש יותר מידי-

אני חושב שמה שראיתי זה יותר מידי, לא מדבר על חולצת בטן, לא מדבר על מחשוף- אבל כשיש יותר מידי מהם, זה בלי טעם. אם להגיד לך את האמת- לא! אני לא נהנה מזה, עד עכשיו כל אחת שהתחלתי איתה במועדון/פאב/בית קפה/כל מקום אחר- לא הייתה כזאת, אני ממש לא רואה את זה כמושך אלא כזול

Zoharrr

New member
טוב

אם אתה מדבר על ממש חשוף אני מסכימה זה ממש דוחה...

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

אין לי בעייה עם הלבוש שלה. שתלבש מה שבראש שלה. אם היא לובשת את זה בשביל תשומת לב - סבבה, זכותה. אבל הבעיה שלי היא עם אלה שמתלוננות. אני מסמן אותן כ"הפוסטמות של השנה", ולוקח מרחק מהן. כי מה לעשות, למי שחסר שכל (ולא משנה המין) מהווה סכנה.

למעלה