תרנגולת

אני בשוק!

בכלל לא הייתי בכיוון שאת מתייחסת אלי. הלואי שהייתי יודעת לכתוב כתבות בעיתון. אפיל ואת החיבורים של כיתה ה' (עונש מוות למחבלים - בעד ונגד) - אמא שלי כתבה לי.

לכבוד הוא לי להיות היינו הך עם התרנגולת.

וגם שמותינו הפרטיים מאותה משפחה. פעם הבאה תישני ב- 5 בבוקר, במקום לקרוא עיתון. הבוקר ב 5:30 הבן האמצעי שלי בא למיטתי (הריקה למחצית כרגע, למי ששכח) ואמר שהוא לא מבין אם לילה או בוקר. לילה, לילה, אמרתי לו. כולנו המשכנו לישון עד 7:15.

צימעס

New member
גם מבחינתי הרגליים שלך הן רגלי תרנגולת.

כבר מזמן יש לכל אחת מכן (גם רקוט במשחק, כן?) אישיות משלה, אבל הניקים מתערבבים לי חופשי כשאני עם יכולת חשיבה של 5 בבוקר.

קבלי ויז'ואל.

יוצא לך לראות בניכר את "הכל דבש"? אחלה סידרה. בדיוק עכשיו הסתיים פרק משובח במיוחד.

כבר חודשיים לא ראיתי טלויזיה.

ממש לא חסר לי. אנחנו משלימים בדיוידי את כל הסרטים שלא ראינו בשנים האחרונות.

אבל אל תצחקי עליי שלא ראינו עד עכשיו:

מליון דולר בייבי אמריקן היסטורי X (אני ראיתי כבר, התרנגול לא) להתראות לנין (מעולה!!!) פארגו (אני ראיתי כבר, התרנגול לא) 12 קופים (התרנגול ראה כבר, אני לא) ועכשיו מחכים עוד שני סרטים לצפייה- ברזיל ועוד אחד.

תראו את "חיים של אחרים".

הסרט היחיד שראיתי בקולנוע בשנה האחרונה (הקודם היה "הר ברוקבק", באפריל 2006, לפני שילדתי). נהננו מאד מאד. מהרשימה שלך ראיתי רק את מליון דולר בייבי ופארגו (לפני מליון שנה בייבי) אהבתי את שניהם.

ברזיל משובח.

אפשר לבוא לראות איתך? הסרט האחרון שראינו היה שודדי הקריבים 3, עם הבנות. סרט מבוגרים אחרון- וואללה לא זוכרת.

פחחח...

אם אני זוכרת נכון יצאנו באמצע, לא? אבל היו מאז עוד. שאלתי אותו והוא אמר "החיים בכפר" (אם אנחנו זוכרים נכון), של רוברט אלטמן. היה מוצלח.

זה הסרט היחיד בחיי שיצאתי באמצע.

היה פשוט מזעזעעעע. והביקורות עליו היו טובות, מאד משונה. אגב, בשבת בבוקר לפני שבועיים הייתי בספיידרמן 3 בסינמה סיטי. כלומר לא בדיוק הייתי, אלא ליויתי את הילדים, וחיכיתי עם ספר בבית קפה. וגם קניתי לי עגילים, תיק, ועוד מיני שטויות. מזמן שלא נהנתי ככה בסרט (ועוד סרט ארוך, כמעט 3 שעות).

למעלה