תרנגולת

מוגג

New member
היום השתכנעתי

שהסדרה לא הולכת לשומקום. אוסף של גאגים קלישאיים בלי התפתחות אמיתית.

שלג זה טוב או לא?

כי זה יכול להיות - מלכת הקור והקרח וזה יכול להיות רומנטי מול האח כשבחות מושלג וזה יכול להיות כריסטמס עם מתנות ויכול להיות אבודים בסופה משוועים לעזרה.

ואני בהתחלה

לא הצלחתי להבחין בינך לבין Mנטה לבין מוסקט. לקח לי המון זמן לקבע אישיות לכל אחת, ועד שהצלחתי Mנטה כבר נעלמה לה.

נכון. הזכרת לי שגם אני התבלבלתי בין שלושתן.

אגב, Mנטה קיימת עדיין, אבל בפורומים אחרים.

אבל

אני לא קיימת בפורומים אחרים... אגב, גם גנגי ומוגג היו אותו דבר בעיני, אבל הם גם נשארו.

דווקא ניסיתי.

לכבוד מצבי החדש נכנסתי לאחד מפורומי ההריון, ומייד ברחתי בבהלה. בתור קבלת פנים היתה שם הודעה של מישהי שקיבלה מחלה איומה שלא הכרתי קודם (CMV), וכמובן שהתחלתי לקרוא עליה ולהלחץ, כאילו חסרות לי צרות. החלטתי שעד שלא תהיה לי סיבה טובה אני לא נכנסת לשם יותר. אין ספק - הבורות היא אושר.

צימעס

New member
בואי ל 1345

גם שם תגלי שהבורות היא אושר (למשל - מבאס לגלות למה כל אחת מהפרוצדורות "מצילות החיים" של הרופאים בעצם מיותרת ולפעמים מסוכנת), אבל נדמה לי שנלחצים שם קצת פחות מזוטות

אוי, זה כל כך לא בשבילי.

בגיל 40 + ואחרי שתי לידות קיסריות מה שאני רוצה זה להיות מוקפת רופאים בחלוקים לבנים, לקבל את האפידורל שלי, ולחזור הביתה בשלום. ואם אפשר בונוס - שעד שנחזור הביתה השיפוצים יהיו כבר מאחורינו, דבר שלא קרה בסיבוב הקודם (היו שיפוצים מינוריים יחסית, שהתארכו מעבר למצופה, וחזרתי הביתה אחרי קיסרי עם הקטנטונת לתוך האבק והברדק, כשהגדולה היתה כולה בת פחות משנתיים. אין טעם להרחיב על מצבי הנפשי אז).

../images/Emo13.gif

אני חושבת שרק בגלל זה לקח לנו שבועיים עד שמצאנו לה שם. כל יום מדדנו עליה שם אחר, עד שהסבא שלה כבר ממש כעס עלינו. אח, איזו תקופה זו היתה...

למעלה