תרנגולת ערומה

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif

לא חושב שצריך מחקר מדעי כדי להוכיח שאשה בנויה למולטיטסקינג פי אלף מאשר הגבר. בעצם, האמת, אני יודע אל-נכון שכבר בוזבזו משאבי מחקר רבים על הענין הזה. כבר מזמן אני מציע לצה"ל להעסיק בתפקיד קמב"צ נשים. אולי אפילו כבר כתבתי את זה פה. אבל, מה לעשות, יש לי זכרון גברי - לא הכי-הכי, אז אני לא זוכר אם זה היה פה או בפורום אחר.

shellyland

New member
בנוייה או חונכה?

האם ההבדל (בהנחה שהוא אכן קיים) הוא בהכרח פיזיולוגי?

אטיוד5

Active member
לא בהכרח ...

אבל הוכח שהוא אכן כזה. משהו במבנה המח, האונות, איך-וייס, שהוא שונה אצל האישה מאצל הגבר.

חיברות או פיזיולוגיה?

אפשר להתווכח על זה לנצח. (ומכיוון שהנושא מרתק, אז אין שום סיבה להפסיק להתווכח על זה
)

מחקרים גילו

שאצל נשים האצבע ארוכה יותר מן הקמיצה (צריך להסתכל בצד הפנימי של היד). חוץ מזה יש איזור במוח שהוא גדול יותר אצל גברים, ואצל הומוסקסואלים הוא בדיוק באמצע בין גודל גברי לנשי!

ג שם

New member
שאבין,

האם באמת צריך להשוות את האורך היחסי של האצבע והקמיצה כדי להבחין בהבדלים פסיולוגים בין נשים לגברים? חשבתי שיש כמה מדדים פסיולוגים מעניינים יותר

אלי ו.

New member
אני מכיר מחקר

שמראה על יכולת של נשים לשמוע בכל אוזן דבר שונה ולקלוט, יכולת שאין לגברים. היו גם מחקרים שהשוו בין מח גברי לנשי. לקחו חולדות בהריון והזריקו להן טסטוסטרון וגילו שהתנהגות השגרים הנקבות היתה מאוד "גברית" (יותר אגרסיביות, ניסו להרביע נקבות אחרות) בדיקות של ההבדלים בין מח גברי למח נשי מצאו הבדלים קטנים מאוד. חולדות נקבות שנחשפו לטסטוסטרון פתחו מח "זכרי". אגב, בדיקות לאחר המות של מספר גברים טרנסקסואלים גילו גם אצלם מבנה מח נקבי. כמה מההתנהגות והיכולות שלנו זה פיזיולוגיה וכמה התניות חברתיות זו כבר שאלה אחרת.

בתור אישה, בלונדינית, אשכנזיה,

בדיחות סטריאוטיפיות הן הכי מצחיקות. מיד אחרי בדיחות פילים, כמובן.

טוב, אז ככה

למה הפיל לובש מכנסיים קצרים? כדי שהוא יוכל ליסוע באוטובוס עם כרטיסיית נוער

למעלה