תרנגולת ערומה

פותחים דלת של מקרר, דוחפים פיל

פנימה, סוגרים דלת. איך יודעים שהיה פיל במקרר? יש בדיחות שמשתבחות עם השנים

renjintso

New member
איך מכניסים קוף למקרר

בארבעה שלבים? פותחים מוציאים הפיל מכניסים הקוף סוגרים וכשכל החיות עשו תחרות, מי הגיע אחרון? הקוף. הוא היה במקרר להיטי גן צבעוני, באדיבות האחיינית שלי.

עִידן

New member
זה לא אומר שלא נפל לך...

זה אומר שאתה נוהג להפיל באופן קבוע.

למה לפיל יש זנב?

כדי שהוא לא יגמר באופן פתאומי. (האמת, כשהייתי קטן לא ממש הבנתי מה מצחיק בזה, אבל השבוע סיפרתי את זה למישהי והיא התגלגלה מצחוק) למה פיל הוא אפור וגדול? כי אם הוא היה קטן ולבן, היו חושבים שהוא אספירין. איך פיל עולה על עץ? עולה על שתיל, ומחכה שהוא יגדל. ואיך הוא יורד? יושב על עלה ומחכה לשלכת. ואיך יודעים שהוא על העץ? כמובן - רואים את האופניים שלו מושענות על הגזע. ואחרונה לסיום - למה יש לו שתי אוזנים גדולות שכאלה? על אחת הוא שוכב, ובשניה הוא מתכסה.

מוּסקט

New member
ולמה הפיל

צבע את הצפורניים ש'לו לאדום? כדי שלא יראו אותו מתחבא בעץ הדובדבנים

עִידן

New member
ארנב אחד,

כולו נוטף דם, רץ ביער בפחד ומספר שפילה אחת ניסתה לאנוס אותו. אחרי כמה דקות, מגיעה פילה שמספרת: "אני במחזור, והטמפון שלי ברח"

אוֹחַ

New member
לא ככה!

יום אחד העורב פוגש את הארנב, כולו ספוג דם. שואל אותו העורב "מה?" עונה לו הארנב "הפילה במחזור ואני הטמפון". למחרת פוגש הארנב, נקי למשעי, את העורב כשהפעם זה האחרון ספוג בדם. שואל הארנב "מה?" עונה לו העורב: "וואללה לא יודע מי המניאק שאמר לפילה שעם כנפיים זה יותר טוב"... (למה תמיד השלוש נק' האלה בסוף בדיחה?)
יש לי כנפיים

למעלה