תרנגולת ערומה

הסטראוטיפ של הטייסים

שמזיינים באמצע הטיסה (את הדיילות כמובן) חוזר בהרבה בדיחות. כמו למשל: הטייס שכח לסגור את מערכת הכריזה, וכל הנוסעים במטוס שומעים את השיחה בין שני הטייסים, כאשר טייס אחד אומר לשני: "מה שבא לי עכשו זה כוס קפה טוב, ואחרי זה מספר עם הדיילת". הדיילת המבוהלת רצה להגיד לטייס שיסגור את המיקרופון. בדרך עוצר אותה אחד הנוסעים: "לאן את ממהרת? הוא עוד לא שתה את הקפה..."

מארסו

New member
איזה יופי, שרשור בדיחות קרש

אז ככה: ביער פגש הפיל את הנמלה ואמר לה : את יודעת ? יש בינינו משהו משותף. חשבה הנמלה ואמרה : מה כבר יש בינינו משותף ? הרי אנחנו שונים לגמרי. אמר הפיל : השם שלנו מתחיל באותה אות. ענתה : אבל הרי אני נמלה ב"נ" ואתה פיל ב"פ" . אמר הפיל : כן, אבל קוראים לי ניסים. רלוונטי ? לא נראה לי. אדיוטי ? בהחלט.

מארסו

New member
ועוד אחת, אבל לא קרש וקצת בוטה

ילד אחד הולך לדוג עם סבא שלו, הם מגיעים לאגם הסבא מוציא בירה, הילד שואל:"סבא אני יכול לשתות בירה גם?" הסבא שואל אותו:"הזין שלך מגיע עד לתחת שלך?" הילד עונה לא, והסבא אומר לו אז אתה לא יכול לשתות. עברה שעה והסבא מוציא סיגריה, הילד שואל את הסבא:"אתה יכול להביא לי גם סיגריה?" אז הסבא שואל אותו הזין שלך מגיע עד לתחת? הילד עונה לא, והסבא אומר לו אז אתה לא יכול לקבל סיגריה. בדרך הביתה הם מחליטים לקנות חישגד, הסבא מפסיד והילד מרוויח 10,000 ש"ח. הסבא שואל את הילד:"תתחלק איתי בפרס?" הילד עונה לו:"תגיד הזין שלך מגיע לך עד לתחת?" הסבא עונה בגאווה "כן" הילד:"אז לך תזדיין"

אם כבר מדברים על פיל ונמלה

הנמלה בקשה מהפיל שיעזור לה בחציית הנהר. קפצה על גבו והגיעה לצד השני. אחרי שהודתה לו בנימוס על עזרתו האדיבה אמר לה: "מה תודה? תתפשטי!"

בדיחות קרש? בבקשה

שני אנשים רצו ונפלו, במיוחד האמצעי לאיש אחד היו שני בנים, האחד הלך לצבא וגם השני אהב גבינה צהובה מה ההבדל בין ארנב? אין הבדל, זה אותו דבר

ואם אנחנו בענייני קרשים ופילים

פיל ועכבר הולכים במדבר. אומר העכבר לפיל: תראה כמה אבק אנחנו עושים... (טוב, גם כששמעתי את זה בכיתה ד' זה לא היה נורא מצחיק)

עפר פרת

New member
בדיחה מצחיקה

איש אחד הלך ברחוב ונפל לו התחת. השתילו לו תחת מתורם, אבל התחת דחה אותו.

shellyland

New member
בדיחות קרש ירושלמיות:

ש - למה סגרו את הכותל? ת - מדביקים טפטים. ש - למה הוציאו אבן מהכותל? ת - בשביל להתקין כספומט.

רגע רגע. יש המשך...

הנמלה מבקשת מהפיל שיעזור לה בחציית הנהר, והוא מעביר אותה על גבו לצד השני. כשמגיעים, היא אומרת לו: תודה. הפיל עונה: בבקשה. הנמלה: פיל!!! תודה!!!!! הפיל: בבקשה. אז הנמלה מסננת מתחת לשפם: "אוףףףף... הסבתא הזאת שלי עם הסיפורים שלה..."

עִידן

New member
אה...

שתי נמלים הולכות על האסלה. הראשונה אומרת לשנייה: "היזהרי לא לי..בלופ!"

עִידן

New member
למה פילים ועכברים לא יכולים לשחק

כדורגל? *** כי הם באותו צבע ועוד אחת: שני פילים מטיילם. אחד אומר לשני: תראה, הנה ג'ירפה מעופפת! אחרי כמה דקות, שוב אומר האחד לשני: תראה!! ג'ירפה מעופפת! ואח"כ שוב: "נו, תראה! ג'ירפה מעופפת! הפיל השני שואל אותו: "מה, אתה חושב שהן הקימו קן?" זה, פשוט, כי אתמול בעבודה פצחנו במרתון בדיחות, ונכחתי.

גרי רשף

New member
נו באמת

אני הכי שונא בדיחות גזעניות כמו הבדיחה "מה יוצא ממרוקאי ורומני?" כשהתשובה היא- גנב סכינים; או יותר גרוע- בדיחות על פרסים, כמו הבדיחה "למה הפרסי חותך לדג את הראש לפני שהוא מטגן אותו?" והתשובה היא "כדי שלא ישתה לו את השמן"; אבל הכי רדודות הן הבדיחות על הפולניות למשל שכשהיא שוכבת עם בעלה היא אומרת "בז', אני רוצה תיקרה בצבע בז'"; וכו'. ואני הכי לא סובל את אלה שעושים מזה צחוק בקטע של "אנחנו יודעים שזה לא יפה אבל דווקא נספר, 'במקרה', כאילו לא בכוונה". לא בכוונה, עלאק..

מארסו

New member
../images/Emo45.gifצודק מאה אחוז

בדיחות גזעניות שנטפלות למאפיין מסויים של קבוצה אתנית הן בלתי נסבלות. למשל : מה זה אתיופית בהריון ? ביצת קינדר מה זה ארבעה אתיופים בשק שינה ? כיף כף מה זה אתיופית זקנה ? מקופלת !!! בדיחות כאלה, למשל - לא רק שאינן מצחיקות, הן גם עלולות לפגוע בגלל שהמאפיין הוא גנטי ואינו דומה לבדיחות על תכונות אופי שמייחסים לקבוצות אתניות ואותו ניתן לסתור כגון: למה גרוזינים לא אוכלים זיתים ? כי הראש שלהם לא נכנס לצינצנת.

אטיוד5

Active member
צודק, צודק

למשל קחו את הבדיחה הבלתי נסבלת על למה בכלל הביאו את האתיופים ארצה, כשהתשובה המגעילה היא שבתור חלקי חילוף לתימנים. אזניים תצילנה.

למעלה