תרנגולת ערומה

אטיוד5

Active member
תרנגולת ערומה

הזכירה לי את זה. ישן אבל לא מזיק לאבּק מדי פעם. עברית של נשים כן = לא לא = כן אולי = לא אני מצטערת = אתה תצטער על זה אנחנו צריכים = אני רוצה זה נתון להחלטתך = אתה כבר צריך לדעת מהי ההחלטה הנכונה תעשה מה שאתה רוצה = ותשלם על זה אח"כ צריכים לדבר = אני רוצה להתלונן בטח שאתה יכול = אני לא רוצה שתעשה את זה אני לא עצבנית = בטח שאני עצבנית, אדיוט! אתה כל כך גברי = אתה צריך להתגלח דחוף ואתה מזיע המון אתה נורא מתחשב הערב = רק סקס יש לך בראש? המטבח נורא לא נוח = אני רוצה בית אחר אני רוצה וילונות חדשים = ושטיח חדש, ורהיטים וטפטים ... תתלה את התמונה פה = לא, פה !! שמעתי רעש = שמתי לב שכבר נרדמת אתה אוהב אותי? = אני רוצה משהו יקר כמה אתה אוהב אותי? = עשיתי היום משהו שלא ממש תאהב אהיה מוכנה תוך דקה = תוריד נעליים ותמצא לך ספר לקרוא התחת שלי שמן? = תגיד לי שאני יפה איך החזה שלי? = קטן, אבל תגיד שחמוד אתה צריך ללמוד לתקשר = אתה צריך להסכים איתי אתה מקשיב לי? = מאוחר מדי, אתה מת זה התינוק? = למה שלא תקום מהמיטה ותיקח אותו על הידיים עד שירדם? אני לא צועקת! = כן, אני צועקת כי אני חושבת שזה חשוב עברית של גברים אני רעב = אני רעב אני עייף = אני עייף את רוצה ללכת לסרט? = ואחרי זה סקס אפשר להזמין אותך לארוחת ערב? = ואחרי זה נשכב אפשר להתקשר אלייך מתי שהוא? = מת לשכב איתך שמלה יפה! = מחשוף יפה! את נראית מתוחה, רוצה מסאז'? = אני רוצה למשש אותך רוצה להצטלם? = תורידי כבר את החולצה מה קרה? = אני לא מבין למה את עושה מזה כזה עניין גדול מה קרה? = איזו טראומה פסיכולוגית לא חשובה את עוברת? מה קרה? = אני מבין שסקס לא בא בחשבון הלילה משעמם לי = את רוצה לעשות סקס? אני אוהב אותך = בואי נעשה סקס עכשיו גם אני אוהב אותך = טוב, אמרתי את זה, ועכשיו מגיע לי סקס כן, אני אוהב את התסרוקת החדשה שלך = אהבתי את השיער שלך יותר לפני כן כן, אני אוהב את התסרוקת החדשה שלך = בשביל זה שילמת 200 ₪ ? בואי נדבר = אני מנסה להרשים אותך בכך שאני בן אדם עמוק ואולי יצא לי מזה סקס התינשאי לי? = אני רוצה שלא תשכבי עם אחרים (בעת קניות) זה יותר מוצא חן בעיני = תיקחי איזו שימלה שאת רוצה ובואי נלך כבר הביתה אני לא חושב שהחולצה והחצאית האלו מתאימות = אני הומו

גרי רשף

New member
שוביניסט מגעיל../images/Emo4.gif

= דווקא מצחיק לאללה (אבל-מה-זה-לא-נעים-לי-מהפמיני-סטיות..)

אטיוד5

Active member
שבע שעות! שבע שעות! ....

לקח לך להתגבר על הפחד. שמע, גם אני משקשק עדיין.

renjintso

New member
גמותי הצחיק לאללה

ומזה-לא-נעים-לי-לצאת-לא-מספיק-פמיניסטית. סתם. דווקא נעים לי.

עופר ב.ה

New member
לאו דווקא שובניסטי

יותר סטריאוטיפי. אבל בעיקר, זה פשוט הומור עבש ומשעמם, שלא ברור לי למה רבים כל כך מתעקשים למחזר. האישה לא החלטית ואוהבת לשחק לגבר שלה על המצפון, הגבר אטום ורוצה רק סקס. נו, באמת. רפי, תחדש לי.

אטיוד5

Active member
צודק, רק מה ...

אנשים עדיין כותבים שירה, סיפורת, הומור, על המיות ליבם. ותאמין לי, ההמיות האלה לא השתנו מאז תקופת הקרח האחרונה. מה שמענין - מדוע נזקקת להתבטא? ודווקא בנושא הזה שבינו לבינה? אה, זה כבר הרבה יותר מענין.

עופר ב.ה

New member
המיות לב יש אלפי דרכים להביע

בדיחה נשארת אותה בדיחה כשתספר אותה בפעם הראשונה, בפעם השנייה וגם בפעם העשירית. מדוע נזקקתי להתבטא? לא "נזקקתי", אלא רציתי. למה? כיוון שכשיש לי ביקורת, אני מעוניין להביע אותה. נחוצים עוד כמה תנאים: שלא אחזור על דברים שנאמרו (אלא אם כן מדובר במצב שבו לחיזוק מטרה בפני עצמה), שארגיש בנוח להביע את הביקורת, ועוד כל מיני. ולמה יש לי ביקורת? מדובר בשילוב בין בדיחות סטריאוטיפיות, לחזרה על בדיחות שכאלה. מהראשונות יש לי סלידה, באחרונה נתקלתי יותר מדי בזמן האחרון. ובכל מקרה - אף שעניתי לך, אישיותי והחלטותי לא עומדות לדיון על גבי הפורום, אא"כ החלטות אישיות הן נושא הדיון.

תגיד, עופר

נתקלת פעם בבדיחה לא סטריאוטיפית? לא? גם אני ההומור מטבעו שהוא מלגלג על מישהו או משהו (לא נעים אבל זה המצב) ולצורך זה הוא עורך הכללות במבנה סטריאוטיפי: הגבר, האישה, החותנת, הפולניה, המרוקאי, הפוליטיקאי, נהג המונית...

שהשה

New member
להדגמה בלבד. אין צורך לצחוק.

ג'מבו נופל מתרסק. כולם מתים. רק צ'יטה השימפנזה המחוננת נותרת בחיים. מנסים לדובב אותה. "צ'יטה מה עשה הקברניט?" "הו הו הו" מדגימה צ'יטה, תוחבת אצבע זקורה בתנועות זיון לתוך כף ידה השנייה. "אה, ומה עשה טייס משנה?" "הו הו הו" חוזרת צ'יטה בקדחתנות על אותה תנועה. "ומהנדס הטייס מה עשה?" "הו הו הו" דופקת צ'יטה אצבע בכף. "וצ'יטה? מה ציטה עשתה?" "אהההה אהההההההה אהההההה" מניעה השימפנזה את ידיה בהתלהבות כשהיא אוחזת בהגאי מטוס דמיוניים. מה כאן סטראוטיפי ? כשרון הטייס של הקופה?

שהשה

New member
לא לך דאגתי ירח.

אצלך אני יודע שאם תחוש משהו, תודיע לי קודם ונטפל בזה יחד. אבל ברצינות, מה אתה אומר בעצם, שזו לא בדיחה או שהיא סטראוטיפית ?

שהיא סטריאוטיפית, כפי שכתבו לך למטה

אבל לא-מי-יודע-מה-מצחיקה. יש הומור שמצחיק אותי עד כאב בטן וזה הומור נונסנס שלא תמיד סטריאוטיפי. למשל משל יאצק: שלושה כורדים נפגשים אחרי החגים, אומר הכורדי הראשון: בחגים אשתי השמינה, כשהיא קמה הכורסא קמה איתה. אומר הכורדי השני: זה נקרא שמנה? כשאישתי קמה אנחנו יורדים קומה. אומר הכורדי השלישי: זה נקרא שמנה? כשאישתי קמה יש לה עיניים ירוקות. אומרים לו שני הכורדים האחרים: מה הקשר?? אומר הכורדי השלישי: כל השאר תחת. ולמה זה לא סטריאוטיפי? כי זה יכול להיות מסופר על לא-כורדי באותה מידה של הצלחה... אבל באופן כללי אני מסכים שכוחה של בדיחה היא בניצול הסטריאוטיפ בשביל לחסוך את האקספוזיציה.

שהשה

New member
דיענו

לא סטראוטיפי זה כשאתה יכול להגיד גרוזיני או פולני דמקום כורדי?

shellyland

New member
שהיא לא מצחיקה

וטלל צודק בקשר לסטריאוטיפיות שלה, אבל לא זה העניין. נכון שרוב הבדיחות הן סטריאוטיפיות, אבל יש סטריאוטיפים שדוקרים לנו את מרכז חוסר-הנעימות ויש כאלה שלא. אני מניחה שזה קשור בעד-כמה הם מאיימים עלינו ועד-כמה אנחנו רוצים לשנות את הדפוסים שהם מייצגים. אני שותפה לתחושה של עופר-בעזרת-השם.

אטיוד5

Active member
וואלה צודקת

רק כשאת אומרת "דוקרים לנו" עשוי/עלול להשתמע שכל מרכזי אי-הנעימות של כולנו חופפים ולא היא, אם כי בהחלט יש כמה מרכזים כאלה שמשותפים לרובנו. גם יש מרכזי נעימות שחופפים אצל רובנו - על זה נשענים מופעי הבידור, לדוגמא. וכמובן שכל המרכזים האלה תלויי תרבות. סיפרתי פעם לחבר גוי בדיחה על יהודי טוב שנכנס לחנות מזכרות בקרית אי-קודש שיקאגו, רואה שם צלב זהב שמאוד מוצא חן בעיניו ושואל את המוכר - "כמה?". עונה לו המוכר "500 דולר". שואל אותו היהודי "וכמה זה בלי האקרובט?". אז לא זו בלבד שזה לא הצחיק אותו. הוא אפילו לא הבין. לא הבין כלום. לא שהאקרובט הוא ישו. לא שהיהודי מנסה לקמץ בהוצאות או להתמקח. לא שהיהודי לא מכיר את ישו. כלום, כלום, כלום.

והנה עוד דוגמא שגם קשורה לפורום:

קראתי את ספר המתח האחרון של א. אבן שושן. מסתבר שהתתרן עשה את זה.

את שואלת ברצינות?

כל צוות המטוס עסוק בזיונים ומותיר את ההגה לשימפנזה ו... ומה היה לנו כאן? הסטריאוטיפ של השימפנזה של צוות הטייסים זהו, נגמרו המשתתפים במציאות הרי צוות המטוס הוא לא הסטריאוטיפ של טייס + דיילת במציאות הקופיף לא מבצע באופן עילג ומתמיד התנהגות אנושית הבאת דוגמא מצויינת לבדיחה על בסיס סטריאוטיפי שבה מלגלגים על מישהו ועל משהו מ.ש.ל

שהשה

New member
אה הבנתי.

אתה מתכוון שלא היה מספיק עומק לדמויות. כי הסטאוטיפ שלי על שימפנזה וטייסים הוא לא בדיוק הטסה וזיונים בהתאמה

למעלה