תרמתי דם היום

LeeCooper69

New member
עושה שם את הקורס.

ולוקחים אותי לתחנה שם ובאמבולנסים וכו'. כי כבר יש לי את ה36 שעות. אני צריך רק להשלים ל44 אז אני עושה פשוט רענון והשלמה. חוצמ\זה, אפשר להתנדב מגיל 15 במד"א.

אההה לא 16?

הייתי בטוחה ש16.... הקורס הכי כיף, וגם לנסוע באמבולנס עם פול ווליום... *MEMORIES... חחח*

למה?

בעצם זה די הגיוני, כי אני עשיתי את הקורס והתנדבתי לפני שעזבתי את ישראל ויומולדת 16 חגגתי פה... אופס.

InnerKid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פעם אחת על ההתנדבות במד"א עצמה ופעם שניה על המטרה הנוספת שלך שם
מאור

לירונר

New member
אני הייתי במחוייבות אישית בספרייה..

אני נורא מפחד מדם, ומחוייבות אישית במד"א בזמן שכל שני וחמישי היו פיגועים באיזור זה לא ממש נחמד...

לירונר

New member
לא... כל התפקידים השווים היו תפוסים

אבל לא היה לי משעמם בגלל שלא היה כמעט מה לעשות שם, אבל זו ספריה של 4 קומות, ובכל קומה היו ילדים אחרים. התמזל מזלי וביום שאני הייתי היו עוד 3 חברים שלי בקומות האחרות, ככה שכשלא היה מה לעשות היינו יושבים ביחד ומעבירים את הזמן בכיף.

אני תוהה

מה כבר עושים בספריה? עוטפים ספרים? ככה להעביר 60 שעות מחויבות אישית? לא עדיף כבר לשחק עם ילדים קטנים ומעצבנים?

Merav85

New member
לא ../images/Emo70.gif אני מבקשת..

גם מסדרים את הספרים לפי ה- א'-ב' ולפי צבעים! והכי כייף! גונבים נס קפה ושותים להנאתי..... אמממ... להנאתינו? חחח לירון... לא יצא לנו להיות ביחד בספרייה, לא? היית אחרי זינה, לא? או לפני..? אני הייתי מתי שהיא הייתה.. ואני הייתי ילדה טובה ומילאתי את כל החתימות הדרושות בגיליון ולא הברזתי..
העיקר עלק בודקים את זה אחר כך וזה משנה משהו...
קר לייייייי!! ולמה הפורום הזה עובד ושל "טלנובלות", לא? בווו...

hatul

New member
כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo13.gif

ואגב, לגבי התרומות, העליתי גם נושא, שכלל גם הערכה משפטית...

למעלה