תרמילאי יקר

תרמילאי יקר

הנה מתקרב לו חג הפסח ועימו רצונך לחגוג ככל יהודי את חג החרות החשוב אותו חגגת כל חייך ביחד עם משפחתך האוהבת. כתרמילאי שהחליט להיות רחוק ממשפחתו בחג פסח זה בודאי נתקלת בחבורת החבד"ניקים המקומית המנסה לשדל אותך לבוא "לליל הסדר" אותו הם מארגנים. ובכן חבר יקר, האם תלך למאורת הנבלות? האם תלך לחסות בצילם של אלו הקוראים לחסידיהם לירות על חברייך? אל תשכח חבר יקר כי רבני חב"ד קוראים יום יום לחבורת חסידיהם המתנחלים לירות על חברייך שיבואו לפנותם על פי החלטה של ממשלת ישראל. כיהודי אני קורא לך ולחברייך התרחקו מקן הצפעונים החב"דניקי. חבורת המתחזים הזו מציגה את עצמה כיהודים אך הם יותר נוצרים מכל נוצרי ומטרתם האמיתית היא חיסול היהדות בדרכים נלוזות. תרמילאי יקר אל תצטרף לאלו הקוראים להרוג את חברייך הדר רגלייך מבתי חב"ד למיניהם אשר שמו להם למטרה לחסל כל ערך יהודי שהוא. מצא לך כמה חברים ועשו לעצמכם סדר בו תתחברו אל המשפחתיות היהודית האמיתית. טיול נעים.

sela v

New member
אולי תספר או תספרי

לנו מי את, והאם התגובה שלך היא מהכרות אישית?

ואולי

מנהל הפורום לא יתן לגיטימציה לניבול פיות? הרי ראינו שאפשר לנהל דיון תרבותי, גם אם קצת ציני למרות חילוקי דעות!!!!

sela v

New member
הפורום פתוח למגוון דעות

והודעה זו נכללת ביניהם. יש בהודעה שימוש שחורג מהשפה המקובלת לטעמי במקצת, אבל מכיוון שזו פעם הראשונה לכותב זה אני לא אמחוק את ההודעה הפעם.

זה לא משנה מי אני!

אם לא ידעת בכנס מרכזי של תנועת חב"ד בירושלים ובכנסים נוספים ברחבי העולם קראו מנהיגי התנועה להתנגד לפינוי בכוח תוך שישמוש בכל האמצעים כולל נשק חם. זה לא מספיק בשבילך כדי לא לשבת עם אוכלי הנבלות הללו בחדר אחד? חברינו המטיילים לא צריכים להיות חלק אפילו לרגע מארגון הקורא לירות על חבריהם המשרתים את המולדת ואולי עליהם כשישובו הביתה בשלום. שבת שלום

sela v

New member
תגובתי

אני אישית מעולם לא התארחתי בבית חב"ד בחו"ל מבחירה. ככה שאני חושב שזה לא יהיה צודק מצידי להכפיש אותם. השאלה האם מטייל שמגיע אליהם צריך להסתכל עליהם כקבוצה או כיחיד, כי אני בטוח שגם בתוך התונועה יש דעות שונות.

no 33

New member
ומה עם כול השמואלנים

ועם כך אז לכול אלו שרוצים לתת את מדינתנו לערבים ואלו שדברו עם רוצחי ם אז גם הם נבלות ולא צריך להתקרב אליהם אני מאוד מקוה שאתה לא נכנסתה אי פעם לבית חבד או שנעזרתה בהם בתעות שאם כן גם אתה נבלה

sela v

New member
איך בדיוק קשורים השמאלנים פה?

האם יהיה זה אותו דבר אדם שמנסה לקדם את תהליך השלום, ודרך אגב אם לא ידעת שלום עושים עם האויבים שלך. גם אם הם הורגים בך (הם טוענים שאתה הורג בהם) או אדם שמוכן לפי דברי חב"ד הוא האוייב מאיים להשתמש בנשק נגד מי שיבוא לפנות אותו מעמו?

no 33

New member
ומי אמר שהחבדניקים

ואיפה ההוכחה שהחבדניקים אמרו דבר כזה לירות ביהודי לי נראה שהעיתונאי הגזים בדברו חוץ מזה אתה היתה צריך למחוק את ההודעה וזאת טעות אין בעיה לרשום דעות אבל בלי ניבולי פה בצורה מגעילה

jeshu

New member
לראות אותם עומדים בצומת לייד מכון וייצמן עם לפידים וטלאי צהוב היה מספיק מגעיל בשבילי...וזה כבר כמעט כמו הסטה במילים ברורות. תבין לבד מה לא בסדר איתם.

no 33

New member
זה מראה שאכפת להם מהמדינה

את-אתה לא מבינים שאין לנו עוד מדינה זואי מדינתנו היחידה אף אחד לא רוצה אותנו ואם נותן לערבים את חושבת שיהיה שקט פה כבר עכשיו הם מתכנים את השלב הבא על ירושלים

sela v

New member
לשמאלניים לא אכפת

והם רוצים למות על המזבח, מעניין

sela v

New member
הניבול הפה היחידי

היה בשימוש בביטוי "למאורת הנבלות", ומכיוון שזו הודעתו הראשונה של הכותב בחרתי לא למחוק. אני לא קורא כל פסיק בעיתונות הישראלית והעולמית, ומסוגל לבדוק מה בדיוק חב"ד אמרו או לא אמרו. והכותב הביע את דעתו כמו שכל אחד מוזמן להביע את דעתו על גבי הפורום.

no 33

New member
כמה דברי הבל יש בהודעה שלך

אם האיתה יודע את תרומתם של החבדניקים לקהילת המטיילים בעולם אולי האיתה מדבר אחרת אבל בחרת לדבר בצורה כזאת כנראה אתה בנאדם שפל

sela v

New member
ok

הבנו את דבריך, ואת יכולה לחשוב שזה בושה לפורום. הפורום הוא במה פתוחה למגוון דעות כמו שאמרתי, ואת מוזמנת להגיב ולהגיד את מה שיש לך להגיד. אני את שלי אמרתי, ואני לא מתכוון להגיב לפרובקציות בקשר לבושה או לא בושה לפורום בנוגע למה שכתבו פה. אולי אני טועה באי הבנת חומרת הדברים שנאמרו, אבל עובדה שחוץ ממך אף אחד לא קם להגיד את הדבר, ותמיד אפשר לפנות לתפוז בנידון, אבל בינתיים הם לא פנו אלי בנוגע להודעה, ולא הסירו אותה.

Yo-man

New member
ללי, אני חייב להסכים עם סלע

נכון שההודעה נוטפת רוע, חשודה בחוסר אובייקטיביות, ולא נורא קשורה לתרמילאים, אבל בגלל הנגיעה שיש לחג הזה ולבית חב"ד יש מקום לדיון בנושא. עדיף היה להמנע ממילים כמו "נבלות" וכדומה, אבל הדיון חשוב, לדעתי, יותר משמירה על תום הפורום.

ברור

אני אכן אמשיך להגיד את דברי ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים.וסלע, הרבה פעמים שתיקה כהודיה, אפחד פשוט לא בא לו להגרר לדיון הלא סימפטי הזה ולא משנה אם הם חושבים כמוך או כמוני.

למעלה