תריך עצה

Fabolous

New member
תריך עצה

שלום לכולם . אני אתחיל בכך שאומר שאין לי מושג בכלי נגינה . אבא שלי בקרוב חוגג יומולדת , וכבר הרבה שנים הוא אוצה גיטרה חשמלית ( יש לו אקוסטית ) . אני רוצה לקנות לו גיטרה חשמלית + מגבר , במחיר שלא יעלה על 2000 ש"ח . יש עצות ?

amit gab

New member
דבר ראשון

אתה יכול בהחלט להביא גיטרה פלוס מגבר במחיר הזה אך מכאן מתחיל כל הבלגאן של איכות מה כדי יותר להשקיע במגבר או בגיטרה? בכל אופן אתה יכול לחפש גם יד שניה - ולהביא משהוא ברמה קצת יותר טובה ובמחיר פחות יותר.

Fabolous

New member
כן , אבל . . .

קודם כל , תודה על התגובה . אבל כמו שאמרתי אין לי כל כך מושג . אם יש מישהו שיכול לכוון אותי לכיוון יותר ספציפי ( דגמים , וכו ' ) , או המלצות על דגמים מסויימים , אני אשמח .

yotamn9

New member
זה קצת בעיה לקנות מתנה

הבעיה שקונים מתנה היא שמי שמקבל את המתנה לא ניגן על הגיטרה ולא בחר אותה. כשקונים גיטרה חשוב מאוד שהנגן עצמו ירגיש את הגיטרה וישמע אותה, לכן כשקונים גיטרה כמתנה קשה לפגוע בול. אני במקומך הייתי הולך ביחד עם אבא שלי שינגן על גיטרות ומגברים במסגרת התקציב שלך, ותקנה לו מה שהוא יאהב. עוד משהו- אני ממליץ לך לבדוק דברים ביד שנייה. בתקציבים האלה יש הרבה מאוד מציאות ביד שנייה, ותוכל למצוא דברים הרבה יותר טובים ממה שתמצא חדש בחנות.

למעלה