תרחיש

jsk

New member
הבנתי את הבעיה

קיבלת ציון נכשל בהבנת הנקרא בבי"ס .

levamiy

New member
האמנם?

מי שעוקב יודע שלא כל כך. כמעט רציתי לכתוב שאם תתגרה בי אני אביא עוד ציטוטים ימניים בעברך אבל חבל, אני לא אוהב להביך אנשים מה גם שאתה אדם טוב בסה"כ שקצת נסחף לאחרונה. ראית את כתב הערוץ הראשון ניצן חן מדבר על תושבי גוש דן שנהרו הפעם בהמוניהם להפגנה בכיכר? קצת סותר את התורה שלך שרק קיצוניים דתיים עם קרניים שייכים למחנה שלי (שהוא עדיין הרוב). האמת, חשבתי שתגיב, אבל עזוב - מי אוהב לראות שהתורה שלו נסתרת קבל עם ועדה? גם הנוצרים אף פעם לא יירדו מהעץ ש"היהודים הרגו את ישו".

jsk

New member
ממש עצוב

אתה פשוט חי בסרט. תצא מזה.אין לימין מונופול על סימפטיה לישראל, תקלוט. הרבה אנשים טובים שאוהבים מאוד את הארץ עזבו או מחפשים אלטרנטיבה בנרות רק בגלל ההתנהגות המטורפת הזאת שאתה כל כך תומך בה.

Kofico

New member
אולי תעשו את זה במסר אישי

אתה אמרת כך ואתה ככה. מזל שיש אופצית חיפוש כדי לתפוס מישהו במילה אבל למה בדיוק כל התויות הללו צריכות לעניין את כולנו?

sabih

New member
רעיון מדהים!!!!

אולי באמת כל הפורום ירוץ במסרים אישיים? אף אחד לא יכתוב פה, כל מי שמרגיש שיש לו משו חשוב להגיד, שיעשה את זה במסר אישי. ככה גם היינו עושים בשבכ וזה עבד יופי. אבל יש באגים, נגיד יגאל עמיר לא קיבל את המסר של שמפניה שהכל סרק סרק סרק ו.... תגיד קופיקו.... צמת? המהדרין צמים גם ביום ההתנתקות אבל אם רעבים אז מותר לאכול רק דברים כתומים. נגיד בטטות ודלעת ואפרסמון וכאלה. שיהיה לך לילה כתום. יאללה לך לישון לפני שהקטן יעשה לך השכמה.

תגיד קופיקו זה כל מה שיש לך להגיד ?

וואלה שנים לא שמענו מילה אחת ממך , אני בכלל חשבתי שחזרת לארץ, והנה אתה צץ, רק כדי להודיע שאולי משהו לא מעניין אותך.... יש לך משה להגיד תגיד,מעניין מתי זה יקרה לא מעניין אותך אל תקרא...

iridium77

New member
או אולי נפתח תת פורום נפרד

ל"פוליטיקה ישראלית בעיני כאלו שקשורים לאוסטרליה וניו זילנד"?

guyguy2003

New member
../images/Emo45.gif

כמה אפשר לדבר על פוליטיקה? סליחה - לריב על פוליטיקה? בזמן האחרון כל השרשורים הם על פוליטיקה ישראלית, ובעיקר ניגוחים.

levamiy

New member
נשמח לקבל נושאים מעניינים יותר

מבריסביין התוססת

jsk

New member
התנצלות

קופיקו היקר הרשה לי להתנצל בפניך על כך שהטרדתי את מנוחת הצהריים שלך בעניינים ארציים וחסרי חשיבות כגון התנתקות וכו'.מודע אני לעובדה שאינטלקטואלים שכמותך אינם מטרידים את מוחם בעניני דיומא שכאלו. כאדם פשוט שאין ביכולתו להגיע לפסגות בהם אתה נמצא כל שנותר לי כאמור הוא להתעסק בענינים ארציים הרשה לי כאמור להתנצל ולהבטיח שהדבר עוד יחזור בשנית

rory7

New member
אופטימיות

עם כזו אופטימיות קוסמית אני אומר-jsk לך תעשה שעועית בים

jsk

New member
בשבילך עוד תרחיש ראלי

לאחר יבבות ובכיות של הימין.סחיטה ומניפולציות רגשיות מתבצעת ההתנתקות מעזה.הציבור הדתי-לאומי זועק זועם ולא יודע את נפשו. שרון מפסיד במרכז הליכוד, מפלגת הזקנים לא מצליחה לקרום עור וגידים.הענינים מתגלגלים מהר מאוד לבחירות. כרגיל בבחירות צפות ועולות כל אותם תופעות מכוערות הבבא סאלי מופיע במלוא הדרו הרב כדורי נותן השפעתו פוליטיקאים הולכים לשוק מחנה יהודה ואריק הישראלי למרות חוכמתו לא מצליח לגרום לידו להצביע לשמאל בקלפי (כי איך יוכל להצביע לאליטה האשכנזית של השמאל? עדיף להצביע לאליטה האשכנזית של הימין לא?) אלא שהפעם ההצלחה של הימין הקיצוני היא מעבר למשוער.הרגש עבד , "יהודי לא מגרש יהודי" ממלמלים כולם כאיש אחד. אפי איתם עולה. בשיחה עם האמריקאים מבהיר איתם כי ארץ ישראל ניתנה לעם ישראל ולו בלבד ע"י ריבון עולם. במקביל ממשיך ירי הקאסמים על שדרות ,אשקלון ובשל השיפור בטילי הקאסם החדשים מגיעים הקאסמים גם עד אשדוד. איתם מכריז על כיבוש מחודש של עזה.ההתנחלויות מוקמות מחדש.המתיישבים חוזרים. עולם כמנהגו נוהג כאילו לא היו דברים מעולם ,לא הייתה התנתקות ולא קרה מאומה. בעקבות שינויים דמוגרפים ישראל הופכת למדינה דתית ולאומנית יותר.מעמד הביניים החילוני נוטש בהמוניו. בדיון סודי בממשלת אוסטרליה מדווחת שרת ההגירה (אמנדה השמנה) על חצי מיליון ישראלים שהגישו בקשות הגירה לאוסטרליה.ראש ממשלת אוסטרליה מתקשר לאפי איתם ושואל מה קורה אצלכם? מצידי שיילכו עונה לו איתם ממילא נפולת של נמושות. ראשי השדולה היהודית בארה"ב מדווחים על מעל מיליון ישראלים שמנסים בדרך לא דרך להשתחל לארה"ב.הפסדנו את המדינה היהודית הם אומרים לעצמם, נאנחים וחוזרים למשחק הגולף. ישראל מודיע כי סוף סוף לאחר שנות גלות ישנה חוקה למדינה.החוקה הינה דין התורה. בעקבות הירידה ההמונית נותרת ישראל עם אוכלוסיה של כ 3 מיליון יהודים אל מול אוכלוסיה ערבית שהיא כבר כמעט פי 3. מתקבלת החלטה על גירוש המוני של הערבים. ההחלטה מלווה בהרג המוני של הערבים אשר מסרבים ללכת.העולם המוסלמי רותח ,סנקציות מוטלות על ישראל באו"ם.ישראל עניה ובודדה. ולפתע כאילו משום מקום בום,פצצת אטום איראנית נוחתת בת"א (תמות נפשי עם פלישתים אומרים האיראנים). שקט -הסוף. ולסיום אני באופן אישי מאמין שגם לאנשים כמו ביבי ואפילו עוזי לנדאואים שכאלה יש אחריות לאומית וברגע שהם יהיו בעמדות החלטה הם לא יתנו לזה לקרות.

מיקש

New member
לא התייחסת לבעיה הדמוגרפית

תסריט נאה ואפילו אופטימי במידת מה. רק התעלמת מבעייה אחת קטנה - גם אם תחזיר את כל השטחים, בעוד שלושה דורות לראש הממשלה עדיין יקראו מוחמד.

talzag

New member
עם ענף יצוא שנקרא "מכירת ויזות" אין

סיכוי שאוסטרליה תדרדר לה ויזת תייר 100 דולר ויזת סטודנט 400 דולר ויזה קבועה 1900 דולר ויזת עסקים... וכן הלאה התיירים, הסטודנטים, המהגרים ואנשי העסקים מביאים איתם כסף זר ורוכשים להם מוצרים..מי אמר שצריך לייצא תפוזים או טכנולוגיה כאשר אפשר לייצא כניסה ליבשת חסר כסף בקופה, אין בעייה נביא עוד מהגרים (כמו ה 20 אלף שהודיעו לאחרונה) אפשר גם להעלות את התעריף ב 5 אחוז אם רוצים או לתת 5 נקודות בונוס למשקיעים חדשים. מעולם לא היה קל לשקם כלכלה. וישראל....טוב, היא תמשיך לשלם לעולים בני 80.

bluecow

New member
מה ?? אתה מבהיל אותי!

מה??? הכלכלה האוסטרלית זקוקה לשיקום? איפה קראתה את זה? לא ידעתי! ספר ספר... -- "Is this the truth or did you read it in the Daily Telegraph?"

חגיגות המאה למדינת ישראל - תרחיש

מדינת ישראל חגגה אתמול את שנת נמאה להיווסדה, אוכלוסייתה מונה 20מיליון נפש,הכוללים שבע מיליון ערבים ושבע מיליון חרדים. התל"ג הכולל שנרשם הוא 7000$ לנפש מכיוון שהערבים והחרדים כמעט לא תורמים כלום,מלבד ענף יצוא הנרגילות שנרשמת בו עליה מתמדת, ויצוא גראס משובח למדינות אירופה. שרי אריסון,שמזמן הפגה לאחת הנשים המשפיעות בעולם לאחר שהונה האישי מוערך כפי שלוש מהתקצב השנתי של מדינת ישראל פתחה רשת בתי תמחוי "משרי באהבה" ! שלי יחימוביץ הזדרזה להגיב "שרי צוחקת 100 אלף משפחות בוכות" אלכס אבייב (אביב) שכבר מזמן השתלט על חצי מדינה ואנשי עסקים ממדינות חבר העמים לשעבר הידועים בכיניים "זבלאשווילי נוסטרא" דורש למכור לו ולחבריו את חברת החשמל ,ולאחר שנתקל בסרוב שולח כמה ביריונים לעשות סדר , לאחר שהוא רוכש במחיר מגוחך את חברת החשמל , הור רוצה לקנות גם את הבנקים, שרי מסרבת למכור והוא מוריד את השלטר. מדינה שלמה נמצאת בחושך,יש אנשים שדווקא מרוצים. הגנב סמי בן טובים טוען "החושך הדבר הטוב ביותר שקרה לנו" .גיאגיא שבא לבקר את משפחתו נשמע אומר "לפחות לא רואים כמה מלוכלך פה" שמעון מזרחי הבן שכנע את גבלאשווילי הראש כי יד אליהו הוא מחוץ לתחום. ולכן הפינל פור אכן מתקיים ומכבי ת"א - אלופת ישראל זו השנה החמישים ברציפות לאחר שרכשה כל שחקן אפשרי בליגה ובאירופה זוכה שוב בתואר האירופי. אפי בינבויים נשמע אומר "כבר חמישים שנה אני אומר לכם שאין לנו ליגה תחרותית". לאחר אישור מיוחד חוזרים הזרקורים באיצטדיון רמת גן לפעול , נבחרת ישראל מארחת את נבחרת אירלנד למשחק מכריע על העליה למודניאל שיתקיים כמידי 4 שנים בסין. המאמן הוא אבי שרף בנו של המאמן האגדי שלמה. נבחרת ישראל פותחת את המשחק בסערה, הקפטן הישראלי עבאס אבו זוקאן מגביה את הכדור לרחבה ונאביל מרזוק דוחק מקרוב. עד הסיום כובש החלוץ המרכזי חזאם חזאם עוד צמד , המחליף שגיא נמני מוסיף עוד אחד ונבחרת ישראל עולה לאחר שבעים שנה למונדיאל. מדינה שלמה באופוריה, במסיבת הנצחון שנערכת בכיכר צאלח א-דין (לשעבר כיכר רבין) הופכת במהרה למסיבת הטראנס הגדולה ביותר בכל הזמנים ההמונים לא יודעים את נפשם מרוב שמחה,המסיבה מתפזרת לאחר שלושה ימים הררי הזבל מגיעים לגובה בניין העיריה, ראש העיריה ג'ימי הבן טורק נשמע אומר "תנו צ'אנס לחיים בזבל"

levamiy

New member
ובמלבורן באותה שעה

נערך דיון נוסף בבית המשפט המחוזי של מדינת ויקטוריה בתביעתם של הנערים היהודים וומבט ג'וניור ו-jsk ג'וניור המיוצגים ע"י עורך הדין ואקים בוקולו ההודי. כזכור, השניים טוענים ששלילת דרכוניהם זכויותיהם ע"י ממשלת ויקטוריה נעשתה ממניעים גזעניים וכי ראש הממשלה טים ווטסון אשר חרט על דיגלו בטרם הבחירות שוויון ושמירת זכויותיהם של 40 מליון המהגרים של מדינת השעטנז (לשעבר ה"קנגרו") הפר את הבטחותיו בהינף יד ולמעשה שיקר את בוחריו. מחוץ לכותלי בית המשפט הפגינה קבוצה גדולה של ילידי המקום, מצדדי ווטסון, עם שלטים בנוסח "שימרו על הדמוקרטיה -גרשו את היהודונים". זאת לאחר שהפרלמנט בקנברה אישר בחודש שעבר ברוב קולות, כזכור, את שלילת זכויותיהם וגירושם של כשישה מליון מהגרים ממדינות שונות במזרח התיכון תחת הכותרת "עבודה אוסטרלית - לאוסטרלים". שני היהודים הקובלים קיבלו ארכה מיוחדת של יומיים להישאר ביבשת השעטנז לצורך משפטם בטרם יועלו על מטוס שיובילם לבירה הישראלית, אלקודס אל-שריף.

למעלה