תרופת פלא

גור42

New member
אבל יש מספיק רעלים מוגדרים כ"תרופות"

ולמרות שקנביס אכן מזיק וגם ממכר, אני בספק גדול אם הוא גרוע יותר מהכדור הפסיכיאטרי הממוצע במישורים האלה. ולמותר לציין, שאני לא אתקרב עם מקל של עשרה מטר גם לקנביס. זה שסם צומח באופן טבעי, לא משנה את העובדה שזהו סם לכל דבר.

kagome10

New member

חוץ מזה שאין לי התנגדות כזו חזקה לקנביס. אין לי סיבה להשתמש בו, אבל אם אי פעם אצטרך, אז למה לא.

dina199

New member
זה שיש רעלים אחרים לא מצדיק

שימוש במשהו שמוגדר כסם.

tamarus1

New member
יש מצבים שבאמת מוכנים לנסות הכל, וזה לגיטימי

אבל בין זה לבין לקרוא לכך תרופת פלא ולהמליץ לכולם לנסות את זה ... יש מרחק רב

abashel13

New member
ההנחה שלך בעניין תרופת הפלא

מוגזמת... ומה שנראה לי נכון למצב שלכם זה תרופה שעובדת עבורכם. עד עכשיו כל התרופות שניסיתם לא עבדו עבורכם ועל כן הטיעון הזה הוא מרכזי בניסוי הקנאביס. למה לא לנסות אם ממילא כל השאר לא עובד. לא מבין בקנאביס אבל בהחלט מבין במצבים שלא עובדים וכן עובדים. הדוגמא שאני משתמש בה לעצמי הרבה פעמים מול מחסום היא נורת הליבון של אדיסון שלא עבדה ב-99 נסיונות שנעשו עד שבניסוי המאה עבדה ומאז אנחנו עם נורת ליבון. לפעמים צריך לפרוץ מחסום כדי שמשהו יעבוד ואני מייחל שתצליח.

nirity1

New member
אולי זה יעזור עם בררנות האוכל

עכשיו ברצינות - הבעיה העיקרית עם קנביס היא שהוא לא נחקר מספיק ברצינות כתרופה. אני לא רוצה שהילד שלי יהיה שפן נסיונות ולכן לא הייתי נותנת לו משהו שאני לא בטוחה מה הם תופעות הלוואי....

inventor

New member
ראיתי לפני כמה ימים תוכנית על הנושא ושם אמרו

שישראל מובילה בחוד החנית במחקר הקנביס באוניברסיטה העברית נדמה לי הבעיה בקנביס הינה שבכל צמח יש כמות חומר פעיל אחרת והדבר לא מאפשר לתת כמות מדוייקת כמו בתרופה הם ממצים שם את החומר הפעיל לטיפות ואז יש להם מינון מדוייק שנותנים במרפאות אוליתבדוק במרפאות שלהם

היה פרק במרפאה פרטית על זה

ילד אוטיסט מתבגר ואמא חד הורית מאוד מיואשת... האמא קיבלה מרשם לקנביס כדי להתמודד עם הקשיים שלה... ובאיזה שלב היא החליטה לתת לילד שלה. לפי הסידרה זה הפסיק לגמרי התנהגויות אלימות ואובססיביות. הוא כבר לא דפק את הראש בקיר ונרגע מאוד. כשגילו שהיא נותנת לה לקחו לה את הילד וכלאו אותה בבית הסוהר. חשיש הוא לא בריא... אבל אני לא שופטת אף אחד!!!

למעלה