"תרופות סבתא"

"תרופות סבתא"

שמעתי כבר על חלב נאקה, כרוב, עלי זית וכו´ מבקש ממי שיש לו ידע וניסיון טוב עם "תרופות סבתא" העשויות להקטין מינון של אינסולין לסוכרת 1 לידע אותי.

לזר

New member
קנה את הספר

של ד"ר קנטר: "סוכרת - לחיות עם ולהרגיש בלי" ותקרא את כל החומר בנושא. יש המון תכשירים. אני לא מוצא אישית שום סיבה להשתמש אפילו באחד מאלה למטרה שהצבת לפניך. מה התועלת ברווח של 3 יחדיות אינסולין ביום, אם אני יכול לעשות זאת עם הליכה כל היום?

לזר

New member
ושתידע, שהדבר לא פשוט

כפי שאתה סבור. כאשר אני מעמיק בנושא הזה, אני מגיע לא אחת למסקנה שאין אפשרות לחסוך באינסולין. כאשר אתה בודק עצמך על בסיס יומי, יתכן שתזדקק לפחות אינסולין, אבל כעבור זמן מה תראה שתדרש להגביר את הכמות. אתה חייב לדעת את הכמות הנכונה של אינסולין הדרושה לגופך לאיזון. לא רבים יודעים זאת בדייקנות. רמת הסוכר בגוף איננה נקבעת רק מפחמימות, אלה סה"כ הפעילות ההורמונלית בגוף. זה מסובך מדי להערכה. קשה מאוד "לעבוד" על הגוף ותוספי המזון השונים לא יכולים לרמות את רמת הסוכר. זה עובד רק זמני. הגוף מתוחכם מדי. כל זה בהנחה שאדם לא הופך להיות סגפן ומתנזר ממזון

**עלי זית**

רק שתדעו שעלי זית זה ממש רעיון טוב, זה גם בריא וזה גם מאזן. פעם השתמשתי בזה, עכשיו כבר לא... אני רוצה לחזור לזה שוב!!

לזר

New member
עלי זית

בוקר טוב חן, מה יעשה טייפ 1 עם עליזית? אין לנו אינסולין בגוף, אין. שמן המופק מהעלים יכול לכל היותר לעקב את ספיגת הפחמימות בדם ולגרום (אם בכלל) למניעת spikes (שיאים) בלתי רצויים שעה אחרי האוכל, זה הכל. חן, ההומלוג שאת מקבלת הוא טוב יותר מזה. חן, אינסולין איננו תרופה הוא סם החיים שלנו. אם הוא משתלב בגוף יפה, אנו חוזרים בצורה מלאכותית לחיים של הבריאים. הכדורים של טייפ 2 הם תרופות. הם מנסים לדרבן מערות שעובדות חלש או לבנות מחסום התפרצות הסוכרים בדם. זה הכל. התרופות לא אמיתיות - הן מלאכותיות.

מפי חברי התימני..

חילבה.. אלה זרעים קטנים בצבע צהוב עם ריח מזוויע.. וכשטוחנים את זה.. אייייייכס.. אבל טוענים שזה עוזר.. :)

לזר

New member
יש חילבה בכדורים בבתי המרחקת

ללא הרייח. עוזר למי? לא לסוכרת, אבל מוריד את רמת המזומנים.

לזר

New member
יש רק דרך אחת להוריד כמות האינסולין

והיא לרדת במשקל. זה בהחלט עובד, כי כמות האינסולין פרופורציונלית למשקל הגוף. זה בדוק ותקף. שנה טובה

לזר

New member
לאוהבת השוקולד

אני מקווה שאצליח היום למצוא שוקולד כפי שאמרתי קודם, לבדוק את התגובה שלו ולספר לך עליו. שנה טובה

חן חן, האמת..

שהורי היו לפני כמה שבועות בשוייץ והביאו לי משם שוקולד מדהים עם היתר לחולי סכרת.. אז אכלתי טיפה. :)) ושוב תודה על הדאגה.. אני מכירה אותך עוד מהפורום של ד"ר קנטור..

לזר

New member
אני לא אוהב את החותמת של האגודה

היא מכניסה ללחץ את החולים, כי זה גורם להם לחשוב שאם אין חותמת לא צריך (אפילו אסור) לאכול. גם תחת החותמת יש הערה אשר מזהירה מכמויות לא מבוקרות...אבל, לטייפ 2 שהם רוב חולי הסוכרת החותמת דרושה אני רוצה למצוא שוקולד כחול -לבן עם המון קאקאו ולא שוקולד מריר, אלה ממש שוקולד גזעי. אמרו לי שיש דבר כזה.

ושאלה..

אתמול ראיתי בסופר סירופ נטול סוכר (אין לו כלל סוכר והערך הקלורי שלו אפסי) של פריגת, אם אני לא טועה, והיה כתוב עליו "לא לסוכרתיים", מישהו יודע למה?? שוב אני מדגישה שלא היה לו ערך קלורי כלל..

לזר

New member
אין קלוריות ואין פחמימות?

אז מה יש בו? בא לי לצחוק, כי יצרן לא רוצה להגביל את תפוצת סחורתו..מוזר. אולי את מתכוונת לממתיק נוזלי (במשקל של סוכרזית)? רק לסוכרזיתים למיניהם יש ערך קלורי מאוד נמוך

אני מתכוונת

לסירופ כזה בכל מיני טעמים שמוהלים אותו עם מים ויוצא מיץ.. ואין בזה דבר.. בגלל זה זה נראה לי תמוה.

אני מתכוונת

לסירופ כזה בכל מיני טעמים שמוהלים אותו עם מים ויוצא מיץ.. ואין בזה דבר.. בגלל זה זה נראה לי תמוה.

השיטה שלי :

אני שוקל כמעט 80 קילו (78 ליתר דיוק) ואני מזריק 36 יחידות אינסולין ליום כולל האיסולין המהיר האיטי (מצטער שאני לא זוכר את שם המדויק של האינסולין אבל אני בטוח שאתם מבינים את הכוונה) השיטה שלי אכילה נכונה וספורט !

לזר...

לא התכוונתי שעלי הזית הם תחליף לאיסולין...ממש לא! התכוונתי לזה שבתור תוספת זה עוזר!

למעלה