"תרופות סבתא"

לזר

New member
הבנתי חן, בהחלט

אנו חולי סוכרת גזעיים. אני אומר זאת, כי אין תרופה יותר מתאימה לסוכרת מאשר הנוזל השקוף הטהור נשמה הזה. שום דבר פרט לאינסולין לא דרוש לנו, בפירוש. אני נשמע קצת "קשה", אבל כך הם הדברים. כל תוספת יכולה רק לרמות. יש לעשות הכל כדי להגיע לאיזון עם הכמות הנכונה לגוף. טייפ 2 עושים גלגולי עיניים ומחפשים כל מיני "הנחות", כי התרופות שלהם יכולות גם להזיק. הם רוצים להפחית את כמות התרופות ככל האפשר ולהחליף לדיאטה. אבל, זה לא תמיד מסתיעע... יש לי המון רעיונות לכל מיני תרופות סבתא, אבל אני לא נוגע ולא חושב עליהם.

לזר

New member
כל הכבוד

אצלך האינסולין עובד טוב יותר מאשר עלי. לפי הטבלאות אתה צורך אפילו פחות מהדרוש. אני צורך 42 עד 43 יחידות ביום רק אינסולין הומלוג מהיר ואני שוקל 75 ק"ג. כל יום פעילות גופנית. אני אוכל הכל, אבל בזהירות. תזונה שלי מושטטת על מזון בעל אינדקס גליקמי נמוך עד בינוני. שנה טובה

לזר

New member
מאמי לה, התרכיזים האלה מלאיי אנרגיה

ויש בהם פחד של סוכרים. בוודאי שהם "אסורים" לטייפ 2 ומה? מי אמר לך שאין בהם קלוריות? אני מכיר אותם כקופסאות פלסטיק קטנות עם מכסה שצריך להסיר טבעת מסביב כדי לפתוח, נכון? שנה טובה בלי התאכיז הזה. אין בו צורך

לזר

New member
היום לא הצלחתי למצוא את השוקולד

ברשת מגה. הגעתי רק ל-70% קאקאו. זה לא מה שרציתי, אבל אחרי החג אנסה להגיע לחנות אמיתית של שוקולד. כעת אני הולך לדבר עם עלית על כך. חג שמח ושנה טובה

למעלה