התשובה שלך קצת מוזרה בעיני
קודם כל, ענית לי לתגובה שלי, בה לא הזכרתי בכלל את הדסה. רק ציינתי מה חשוב לדעתי בתרומה (המסלול) וממה להזהר. אז כל ההתקפה עלי בנושא לא מובנת. אני מניחה שזה הצטבר לך בבטן הרבה זמן וזה היה מבחינתך היה הקש להכנס בי.
אין לי מושג, למה אם אני ממליצה על הדסה, זה לא נעים לך. סליחה??? או בשפתך "כאילו דה?"
"מי שלא בהדסה כבר ממש קשה לה לכתוב כאן" סליחה??? מה הבעיה שלך לכתוב?
אני לא יודעת מאיזה מניעים הראש שלך עובד, אבל זהו פורום פתוח וכמו שאני כותבת את גם יכולה לכתוב. ואנחנו רואים יפה מאוד שאת יודעת לכתוב.
חשבת על האופציה שיש פה הרבה המלצות על הדסה כי בנות חזרו משם מרוצות, ורוב הממליצות פה על הדסה הן בהריון או אחרי לידה?
אם את כל כך מרוצה מהמסלול שלך, את מוזמנת להמליץ עליו בכייף. לא ראיתי שאת עונה לבנות שמתלבטות באיזה מסלול לבחור.
דבר שני, לקרוא לבנות שלוקחות שיירד ריסק פראייריות זה מגעיל בעיני. אף אחד לא מכריח לקחת את השיירד ריסק. זו אופציה. ואני לקחתי אותה ואני שמחה על זה. כי באיזה שהוא מקום זה מוריד את המתח והפחד. ואני מכירה כמה בנות שהצליחו בסבב השני של השיירד ריסק.
בכל מסלול אם תיכנסי להריון ותפילי אחרי שבוע 8 תאבדי את הכסף, אז מספיק לדבר שטויות.
והדסה לוקחת בנות שבויות?? חחח... אני אשמח אם מנהלת הפורום תעשה סקר וכל אחת תרשום באיזה מסלול היא הצליחה ואחרי כמה סבבים. בינתיים כל הבנות שכותבות הודעות שהן אחרי 8, 9 , 11 תרומות ללא הצלחה הן משום מה במסלולים אחרים.
דבר שלישי, הסיפור על ה CF ממש לא גובל בהכפשה וכמו שציינת, משיח הפסיד בתביעה.
אין פה שום דבר שיצא מהקשרו, מי שרוצה מוזמנת לקרוא כאן את הפרטים:
[URL]http://www.israelhayom.co.il/article/120981[/URL]
ואגב, זה קרה ב 2009 ולא לפני 11 שנה!!
לגבי המכון עצמו בקייב, בהנהלת בידר, גם הם זכו לאזכור בכתבה:
"באוקטובר 2010 הגיש משרד הבריאות תביעה נוספת באותה פרשה העוסקת בשאלות הנוגעות לקשריו של פרופ' משיח עם מכון הפוריות באוקראינה. במסגרת התביעה החליטה המדינה, בשמם של בתי החולים שיבא ואיכילוב, לתבוע את משיח וארבעה גינקולוגים בכירים שהיו שותפים להקמת המכון בקייב - פרופ' יהושע דור, ד"ר דוד לב־רן, פרופ' דוד בידר וד"ר יעקב לברון - בטענה שפעילות המכון לא עמדה בסטנדרטים הרפואיים המקובלים בישראל. הנתבעים, מבכירי רופאי הפוריות בארץ, היו שותפים להקמת המכון ב־2002, בעיקר לצורך אספקת ביציות של נשים אוקראיניות למטופלות ישראליות.
הטענות בכתב התביעה מעלות סימני שאלה מטרידים בדבר איכות הטיפול הרפואי שמקבלים ישראלים רבים דווקא כשהם מגיעים לקליניקות הפרטיות של בכירי הרופאים בתחום. "חמשת הרופאים הפעילו וניהלו שירותי רפואה במכון בקייב בחוסר מקצועיות ובאמצעות כוח אדם ומעבדות ברמה מקצועית נמוכה", נטען בכתב התביעה. "הם הפרו את הסטנדרט הרפואי לערוך בדיקות גנטיות מעמיקות לכל תורמת לפני מתן התרומה, קל וחומר שהפרו את חובתם כאשר ידעו מראש כי התובע הוא נשא של הגן המדובר". " (רן רזניק, ישראל היום פורסם ב: 04.10.2013)
לגבי הרופא המכין, לצוות הדסה אין נגיעה בתורמת וכך לכל המסלולים. גם פרופ' בידר לא נוגע בתורמת , כך שטענתך שעושה שאיבות מעולות יכולה להיות נכונה, אבל זה ממש לא רלוונטי לנו. כי הוא לא שואב את האוקריאנות. הרופאים האוקריאנים שואבים ומעבירים לבידר את הביציות.
לסיכום, אמשיך להמליץ על המסלול של הדסה , רק בשביל להציל (כן, להציל!) את אותן בנות שמתלבטות.