תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

במבינוס

New member
תרומת ביצית

תרומת ביצית
אמורה לנסוע לקיייב בסוף החודש אבל כל טפול שעוברת הרירית שלי לא מתעבה אז כנראה שלא אסע האם למשהיא יש פתרון מהנסיון האישי אשמח לקבל המלצות כי אני כבר מיואשת

במבינוס

New member
ממתינה לעזרתכן בנות יקרות אל תאכזבו

תרומת ביצית
אמורה לנסוע לקיייב בסוף החודש אבל כל טפול שעוברת הרירית שלי לא מתעבה אז כנראה שלא אסע האם למשהיא יש פתרון מהנסיון האישי אשמח לקבל המלצות כי אני כבר מיואשת
ממתינה לעזרתכן בנות יקרות אל תאכזבו

אני ממליץ....

תרומת ביצית
אני ממליץ....
אני ממליץ לך שתשאלי גם בפורום פוריות ובפורום הורים בטיפולי פוריות. כך תוכלי לקבל עוד יותר תשובות. אני יודע שיש פה עוד כמה עם בעיות רירית, אנא העזרי בסבלונות, בסוף שבוע הפורום קצת נרדם. המון המון בהצלחה

טוב לעיבוי רירית!

אני ממליץ....
אני ממליץ לך שתשאלי גם בפורום פוריות ובפורום הורים בטיפולי פוריות. כך תוכלי לקבל עוד יותר תשובות. אני יודע שיש פה עוד כמה עם בעיות רירית, אנא העזרי בסבלונות, בסוף שבוע הפורום קצת נרדם. המון המון בהצלחה
טוב לעיבוי רירית!
אכילת סלק והרבה, וזה מתוך הידע שצברתי מפורום פוריות. ואם את רוצה מידע נוסף תשאלי שם ויענו לך, ב ה צ ל ח ה !

אכן סלק !! בכמויות אדירות מעכשיו

טוב לעיבוי רירית!
אכילת סלק והרבה, וזה מתוך הידע שצברתי מפורום פוריות. ואם את רוצה מידע נוסף תשאלי שם ויענו לך, ב ה צ ל ח ה !
אכן סלק !! בכמויות אדירות מעכשיו
בכל צורה (ואל תבהלי זה משנה את הצבע של היציאות) וסליחה שאני מתפרצת עדיין לא הצגתי את עצמי, מפורום פוריות בשלבי התלבטות לגבי ההמשך.

מה עובי הרירית?איזה טיפול את

תרומת ביצית
מה עובי הרירית?איזה טיפול את
מקבלת חוץ מפרוגינובה?מי הרופא המטפל?

אלמה3

New member
עיבוי רירית

תרומת ביצית
עיבוי רירית
היי במבינוס, אני מניסיוני המלצתי לבנות הפורם לאכול הרבה שקדים לא קלויים והרירית תטפס, קבלתי תגובות על הצלחה - אצלי היא טפסה אפילו ל - 13 מ"מ בהצלחה

במבינוס

New member
תודה לכולכן וגם לך על התגובה

עיבוי רירית
היי במבינוס, אני מניסיוני המלצתי לבנות הפורם לאכול הרבה שקדים לא קלויים והרירית תטפס, קבלתי תגובות על הצלחה - אצלי היא טפסה אפילו ל - 13 מ"מ בהצלחה
תודה לכולכן וגם לך על התגובה
ממחר אני מתחילה לאכול שקדים וסלק ובכמויות ותחזיקו לי אצבעות שזה יצליח לי

אני יודעת ששקדים בלתי קלויים עוזרים

תרומת ביצית
אני יודעת ששקדים בלתי קלויים עוזרים

אדוינה

New member
היי במבינוס!

תרומת ביצית
היי במבינוס!
מדוע הרירית לא מתעבה? איזה טיפולים ובדיקות כבר עברת? גם אני סובלת מרירית סרבנית מאוד. בהיסטרו' הניתוחית האחרונה שעברתי,הרופא ביצע GRUVING, שזה מין גירוד של הרירית כדי לעודד צמיחתה. לפי דעתי זה גם יכול לגרום את ההפך. אצלי בנתיים זה גורם לרירית 7-8 ממ. ואין הריון. מאחלת לך בהצלחה! גם אני הולכת לקחת שקדים עכשיו.

במבינוס

New member
בהצלחה לך אדוינה

היי במבינוס!
מדוע הרירית לא מתעבה? איזה טיפולים ובדיקות כבר עברת? גם אני סובלת מרירית סרבנית מאוד. בהיסטרו' הניתוחית האחרונה שעברתי,הרופא ביצע GRUVING, שזה מין גירוד של הרירית כדי לעודד צמיחתה. לפי דעתי זה גם יכול לגרום את ההפך. אצלי בנתיים זה גורם לרירית 7-8 ממ. ואין הריון. מאחלת לך בהצלחה! גם אני הולכת לקחת שקדים עכשיו.
בהצלחה לך אדוינה
הרירית שלי נעה בין 5-6 מ"מ אני עברתי היסטרוסקופיה אבל לא מצאו שום סיבה לרירית העצלנית שלי פרוגינובה לא משפיעה עלי מנסה נרות שרוקחים עבור פרו"פ משיח מקוה שזה יעזור בנתיים ללא הצלחה יתרה ממחר שקדים וסלק בכמויות הכל למען המטרה

נרות אסטרדיול ?זה משפר מאוד.

בהצלחה לך אדוינה
הרירית שלי נעה בין 5-6 מ"מ אני עברתי היסטרוסקופיה אבל לא מצאו שום סיבה לרירית העצלנית שלי פרוגינובה לא משפיעה עלי מנסה נרות שרוקחים עבור פרו"פ משיח מקוה שזה יעזור בנתיים ללא הצלחה יתרה ממחר שקדים וסלק בכמויות הכל למען המטרה
נרות אסטרדיול ?זה משפר מאוד.

בריזה1

New member
אני ממליצה גם על דיקור סיני

בהצלחה לך אדוינה
אני ממליצה גם על דיקור סיני
אצלי זה שיפר משמעותית.

נגהנס

New member
פרוצדורה בשם "פיפל"

תרומת ביצית
פרוצדורה בשם "פיפל"
זו פרוצדורה מסורתית של גירוד גל, שלפני שנים רבות נהגו לבצעה, ועתה יש רופאים שהחליטו לנסותה שוב, בתקווה שזה ימריץ את זרם הדם לרירית.התייעצי עם הרופא המטפל, ואשמח אם תשתפי בעמדתו.

המטרה הראשונית של הפיפל היא

פרוצדורה בשם "פיפל"
זו פרוצדורה מסורתית של גירוד גל, שלפני שנים רבות נהגו לבצעה, ועתה יש רופאים שהחליטו לנסותה שוב, בתקווה שזה ימריץ את זרם הדם לרירית.התייעצי עם הרופא המטפל, ואשמח אם תשתפי בעמדתו.
לנגהנס , הפיפל לא נועד לחדש את מצב הרירית , זוהי בדיקה שעושים לראות מה מצב הרירית . אני עברתי פיפל ולא זכור לי שזה שינה משהו במצב הרירית שלי . ראיתי שיש שטוענים שאחרי הבדיקה הרירית מתחדשת כי גרדו חלקים. לי הבדיקה לא היתה מאד נעימה ולכן כדאי לבדוק היטב האם באמת מועילה למטרה.

נגהנס

New member
פיפל-הרופא שלי לא הסביר לי שזו

לנגהנס , הפיפל לא נועד לחדש את מצב הרירית , זוהי בדיקה שעושים לראות מה מצב הרירית . אני עברתי פיפל ולא זכור לי שזה שינה משהו במצב הרירית שלי . ראיתי שיש שטוענים שאחרי הבדיקה הרירית מתחדשת כי גרדו חלקים. לי הבדיקה לא היתה מאד נעימה ולכן כדאי לבדוק היטב האם באמת מועילה למטרה.
פיפל-הרופא שלי לא הסביר לי שזו
בדיקה שעושיש על מנת לראות מה מצב הרירית. בפועל הוא גם לא לקח חומר לבדיקה.הוא טען זו פרוצדורה שהיתה מקובלת ע"י האסכולה הוותיקה של הרופאים, ושהוא נקט בה לאחרונה אף ביחס לגניקולוגית, מטופלת שלו, שנכשלה בטיפולים בעבר, ומייד לאחר מכן היא הרתה.ההסבר שהוא נתן לי ביחס לאפשרות של שיפור הרירית, היה מקובל עלי, ולא הרגשתי שיש לי מה להפסיד.ולגבי אי נעימות, אחרי שנים רבות של טיפולים, לרבות היסטרוסקופיות, צילומי רחם,גירוד, ביופסיה, הפריות והפלות-זה היה 2 דקות של אי נעימות, שהיו זניחות, ביחס למה שעברתי וביחס לתוצאה המיוחלת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה