ממתינה לעזרתכן בנות יקרות אל תאכזבותרומת ביצית
אמורה לנסוע לקיייב בסוף החודש אבל כל טפול שעוברת הרירית שלי לא מתעבה אז כנראה שלא אסע האם למשהיא יש פתרון מהנסיון האישי אשמח לקבל המלצות כי אני כבר מיואשת
אני ממליץ....תרומת ביצית
אמורה לנסוע לקיייב בסוף החודש אבל כל טפול שעוברת הרירית שלי לא מתעבה אז כנראה שלא אסע האם למשהיא יש פתרון מהנסיון האישי אשמח לקבל המלצות כי אני כבר מיואשת
טוב לעיבוי רירית!אני ממליץ....
אני ממליץ לך שתשאלי גם בפורום פוריות ובפורום הורים בטיפולי פוריות. כך תוכלי לקבל עוד יותר תשובות. אני יודע שיש פה עוד כמה עם בעיות רירית, אנא העזרי בסבלונות, בסוף שבוע הפורום קצת נרדם. המון המון בהצלחה![]()
אכן סלק !! בכמויות אדירות מעכשיוטוב לעיבוי רירית!
אכילת סלק והרבה, וזה מתוך הידע שצברתי מפורום פוריות. ואם את רוצה מידע נוסף תשאלי שם ויענו לך, ב ה צ ל ח ה !
מה עובי הרירית?איזה טיפול אתתרומת ביצית
פרוגינובה לא עוזרת לימה עובי הרירית?איזה טיפול את
מקבלת חוץ מפרוגינובה?מי הרופא המטפל?
עיבוי ריריתתרומת ביצית
תודה לכולכן וגם לך על התגובהעיבוי רירית
היי במבינוס, אני מניסיוני המלצתי לבנות הפורם לאכול הרבה שקדים לא קלויים והרירית תטפס, קבלתי תגובות על הצלחה - אצלי היא טפסה אפילו ל - 13 מ"מ בהצלחה
אני יודעת ששקדים בלתי קלויים עוזריםתרומת ביצית
רצה מייד לסופראני יודעת ששקדים בלתי קלויים עוזרים
בהצלחה מתוקהרצה מייד לסופר
לקנות שקדים לפני שיאזלו
היי במבינוס!תרומת ביצית
בהצלחה לך אדוינההיי במבינוס!
מדוע הרירית לא מתעבה? איזה טיפולים ובדיקות כבר עברת? גם אני סובלת מרירית סרבנית מאוד. בהיסטרו' הניתוחית האחרונה שעברתי,הרופא ביצע GRUVING, שזה מין גירוד של הרירית כדי לעודד צמיחתה. לפי דעתי זה גם יכול לגרום את ההפך. אצלי בנתיים זה גורם לרירית 7-8 ממ. ואין הריון. מאחלת לך בהצלחה! גם אני הולכת לקחת שקדים עכשיו.
נרות אסטרדיול ?זה משפר מאוד.בהצלחה לך אדוינה
הרירית שלי נעה בין 5-6 מ"מ אני עברתי היסטרוסקופיה אבל לא מצאו שום סיבה לרירית העצלנית שלי פרוגינובה לא משפיעה עלי מנסה נרות שרוקחים עבור פרו"פ משיח מקוה שזה יעזור בנתיים ללא הצלחה יתרה ממחר שקדים וסלק בכמויות הכל למען המטרה
נרות אסטרדיולנרות אסטרדיול ?זה משפר מאוד.
אני ממליצה גם על דיקור סיניבהצלחה לך אדוינה
הרירית שלי נעה בין 5-6 מ"מ אני עברתי היסטרוסקופיה אבל לא מצאו שום סיבה לרירית העצלנית שלי פרוגינובה לא משפיעה עלי מנסה נרות שרוקחים עבור פרו"פ משיח מקוה שזה יעזור בנתיים ללא הצלחה יתרה ממחר שקדים וסלק בכמויות הכל למען המטרה
פרוצדורה בשם "פיפל"תרומת ביצית
המטרה הראשונית של הפיפל היאפרוצדורה בשם "פיפל"
זו פרוצדורה מסורתית של גירוד גל, שלפני שנים רבות נהגו לבצעה, ועתה יש רופאים שהחליטו לנסותה שוב, בתקווה שזה ימריץ את זרם הדם לרירית.התייעצי עם הרופא המטפל, ואשמח אם תשתפי בעמדתו.
פיפל-הרופא שלי לא הסביר לי שזוהמטרה הראשונית של הפיפל היא
לנגהנס , הפיפל לא נועד לחדש את מצב הרירית , זוהי בדיקה שעושים לראות מה מצב הרירית . אני עברתי פיפל ולא זכור לי שזה שינה משהו במצב הרירית שלי . ראיתי שיש שטוענים שאחרי הבדיקה הרירית מתחדשת כי גרדו חלקים. לי הבדיקה לא היתה מאד נעימה ולכן כדאי לבדוק היטב האם באמת מועילה למטרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.