קודם כל- ברוכה הבאהתרומת ביציות
שלום לכולם יש לי שאלה ואני מקווה שאקבל תשובה. אנחנו עומדים להתחיל בתהליך פונדקאות, לצערי כנראה שאזדקק גם לתרומת ביצית, יש לי סיכוי למצוא ביציות בארץ? זה חוקי? למי צריך לפנות? תודה מראש על התשובות. רותה והאיש שלה
את פשוט גדולה מהחייםקודם כל- ברוכה הבאה![]()
מקווה שתצליחו ושתגיעו מהר לילד שלכם...קודם כל- קישור למידע מרוכז בעניין האפשרויות הקיימות... כדאי לקרוא את הדברים- ולראות מה מתאים לך... לצערנו, מאז פרשת בן רפאל, אין (או אין כמעט- הבדל מאוד קטן..) תרומת ביצית בארץ... את מוזמנת לקרוא את הסיכום של שיר על ההיסטוריה... לגבי שילוב של פונדקאות ותרומת ביצית- השאלה עלתה בפורום בשבוע שעבר... אני לא יודעת אם יש מי שתוכל לעזור לך... מקווה שתמצאו פרטים בעניין... ושוב- הכי חשוב
...![]()
את פשוט גדולה מהחיים![]()
קודם כל ברוכים הבאיםתרומת ביציות
שלום לכולם יש לי שאלה ואני מקווה שאקבל תשובה. אנחנו עומדים להתחיל בתהליך פונדקאות, לצערי כנראה שאזדקק גם לתרומת ביצית, יש לי סיכוי למצוא ביציות בארץ? זה חוקי? למי צריך לפנות? תודה מראש על התשובות. רותה והאיש שלה
פונדקאית+תרומה ביציתקודם כל ברוכים הבאים![]()
![]()
קודם כל ברוכים הבאים לנו החם. אין לי מה להוסיף למה שאייוש כתבה. לגבי פונדקאות, למיטב ידיעתי יש מכונים בארץ העוסקים בכל הנושא של פונדקאות ומדמה לי שמבקרה ויש צורך גם בתרומת ביצית הם גם מבצעים את התיאום. במידה ויש לך מידע בנושא אשמח מאד אם תשטפי אותנו. יש עוד זוג שפתחו פה שאלתה בנושא פונדקאות ותורמת ביציות ואני חושב שהמידע שיש לך בנושא יכול לעזור גם להם.![]()
שלום רותה וברוכה הבאה לפורוםתרומת ביציות
הי רותה!תרומת ביציות
תודההי רותה!
נשמע שיש לך דרך לא פשוטה ואני מאחלת לך שתעברי אותה מהר ובלי יותר מדי מהמורות בדרך. והכי חשוב - שתגיעי כמה שיותר לילד שלך. את התשובות אני רואה שכבר קיבלת (וכל הכבוד לאיוש על התשובה המפורטת). בכל שאלה נוספת אנחנו כאן ונשמח לשמוע עידכונים. בהצלחה!
אני מבינה אותה..תודה
אני מאוד מעריכה את זה שאתן עונות לי תשובות שבאמת יכולות לעזור לי. את כל הפרטים שקשורים בצד של הפונדקאות אני כבר יודעת, שאלתי יבפורום פונדקאות בתפוז וקיבלתי תשובות מלאות ממנהלת הפורום. אני עדיין מתלבטת אם לנסות להפוך עולם ולהשיג ביצית מהארץ או לוותר ולנסות מחול, ההתלבטות היא בגלל שפונדקאיות לא מתלהבות להיכנס לחוזה עם זוג שצריך ביציות מחול. מה דעתכן? רותה והאיש שלה
הי רותהתרומת ביציות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.