ברוכים הבאים לבית הספר
זאת לא הייתה הפעם הראשונה שהבטתי במורד קנה היום. למדתי לשנוא מאפיונרים. גוש המתכת הבוהקת שנקרא 'נשר המדבר' תפס את רוב שדה הראייה שלי. והלוע... הלוע השחור הזה. הייתי יכול לספור את הסלילים שבתוכו ולעקוב אחריהם עד הקליע - 0.5 אינץ' אקשן אקספרס. הסטתי את ראשי מעט הצידה כדי להסתכל על איריס, האישה הנחמדה שהסכימה לעבוד איתי ועכשיו הייתה לפותה בשתי ידיה בין שתי גורילות בחליפות. הרמתי גבה בשאלה והיא משכה בכתפיה, עד כמה שהתאפשר לה. "עכשיו, איפה הכסף שלנו?" שאל המאפיונר עם התותח ביד. "הכסף שלכם עבר אל מי שהוא צריך לעבור. הוא כבר לא אצלנו. אני יכול, לעומת זאת, לשלם לכם בשיעורים." אמרתי ברוגע, מותח את המעיל שלי סביבי ומוודא שהוא סגור עד הסוף. "שיעורים?" אמר המאפיונר בפליאה והרים את גבותיו. זזתי במהירות שמאלה, תפסתי את גוף האקדח באגרופי ודחפתי אותו ימינה. המאפיונר לא היה מוכן והסתובב עם התנופה. בעטתי ברגלו הימנית תוך כדי תנועה קדימה והוא נפל לברך אחת. שלחתי את מרפקי הימני מעבר לשלו ומשכתי את האקדח הגדול בחזרה לכיוונו עד שהקנה היה תחוב בתוך צווארו וזרועו הימנית הייתה לחוצה חזק על שלי, מאיימת לפקוק את המרפק. תפסתי את זרועו השנייה בידי השמאלית. "שיעור מס' 1: אם אתה מאיים באקדח על מישהו, הישאר מחוץ לטווח הנגיעה שלו." אמרתי בקול רגוע למרות שיכולתי לראות את הזיעה מבצבצת ונוזלת במורד פניו היישר אל תוך החליפה היקרה. הוא לא כל כך התנגד לאחיזתי. כנראה שעברו בראשו כל התמונות שהוא משייך לפגיעת קליע כזה מטווח אפס. הנעתי את גבותיי קלות לכיוונה של איריס. "שחררו אותה!" צעק המאפיונר המסכן. "שיעור מס' 2..." אמרתי כשאיריס התנערה מהגורילות והתייצבה מאחוריי. "אם אתה כבר לוקח איתך עזרה, תדאג שהאינטליגנציה שלהם, גם אם ביחד, תהיה מספר תלת-ספרתי." ראיתי את הגורילות מתחילות לזוז אז דחפתי את 'הנשר' חזק יותר אל צווארו כדי לעצור אותם. "להב, בוא נלך," איריס שמה את ידה על כתפי. הנהנתי והיא הלכה אל הוואן השחור שלה. כבר יכולתי לשמוע סירנות משטרה במורד הרחוב. שחררתי את ידי השמאלית ובלחיצת כפתור קטנה החליקה המחסנית אל כף ידי. התחלתי להוציא הכדורים באצבעי. כשסיימתי, זרקתי את המחסנית אל הבטון. הרכב כבר היה מונע. הגורילות המשיכו להתקדם. "אה אה," אמרתי ונופפתי את אצבעי לעברם. "מפגרים!" צעק המאפיונר. "יש עוד כדור בקנה!" הסירנות התקרבו עוד ועוד. "שיעור מס' 3: תלמד לחתוך את ההפסדים שלך ולצאת בשיא," אמרתי ושחררתי אותו מאחיזתי ומאקדחו. הוא נפל לרצפה, מנסה לאחוז גם את מרפקו וגם את ברכו כי על שניהם הפעלתי יותר מדי כוח, ואני נעמדתי ותפסתי את 'הנשר' בשתי ידיי. ראיתי שהגורילות בחליפות רק מחכים להזדמנות שלהם. "שיעור מס' 4: ברחוב, שימושיות חזקה יותר מסגנון," אמרתי ובשתי תנועות, הלוך וחזור, פרקתי את האקדח מכדורו האחרון ופירקתי את המכלול מגוף הנשק. השלכתי את החלקים לשני צידי הסמטה. בעטתי במאפיונר והוא נפל לדרכם של הגורילות שהחלו להסתער עליי. לפני שכיסו חצי מהמרחק כבר שלפתי את אקדחי שלי. הוא לא היה גדול כמו 'נשר המדבר' אבל הגוף האחיד שלו, ביחד עם מכלול ארבעת הקנים שבראשו, היה מספיק בשביל להרתיע את הבריונים. "נתראה בבית הספר," אמרתי בחיוך ורצתי אל תוך אחורי הוואן שהאיץ והסתלק מהמקום.