תרגיל בכתיבה - חלק ב'

Sabre Runner

New member
תרגיל בכתיבה - חלק ב'

זוכרים מה עשינו לפני קצת יותר משנה? מי שלא זוכר - שייזכר. למי שלא מכיר, המטרה היא לעודד אנשים ליצירתיות ובכך לדמויות יותר עמוקות, לתיאורים יותר מלאים ובסוף למשחק יותר מעניין, בין אם זה TIC או במקום אחר, בין אם אתם שחקנים רגילים או שה"מים. אז הרעיון הבסיסי הוא כזה: אני נותן לכם סצינה כללית ואתם צריכים לקחת את הדמות האהובה עליכם, דמות שאולי שיחקתם, דמות שסתם המצאתם כרגע או את כל החבורה שאתם משחקים איתה כרגע ולתאר איתם את הסצינה בצורה כמה שיותר עמוקה, מלאת פרטים ומעניינת שאתם יכולים. והיום, מה שאני בטוח שהרבה אוהבים... סצינת פעולה! (וכשאני אומר פעולה זה לא חייב להיות קרב, זה יכול להיות גם מרדף או כל דבר אחר)

PUMI for ever

New member
מעניין !

קונצפט מעניין, ועם רשותכם אני אעלה סיפור שכתבתי על הדמות שלי, Dur'bryn Xiltyn, מתנקש Drow, בן לבית Xiltyn. בין האויבים היותר מושבעים שלו, קיים הברברי Cuthred אשר התנצחויות שנונות (ויש להוסיף מילוליות) היו אהובות על שניהם - עד שDur'bie (כן, זה היה הכינוי OOC שלי אליו) התחיל לדבר על אישתו של אותו ברברי, D'arcy, לוחמת חצי-בת אנוש, חצי-דרקון. במהלך המשחק רשמתי מגוון סיפורים צדדיים על מעלליו של Dur'bryn, אך זה הוא בין האהובים עליי. _______________________________________________________________________ מסתבר שהטקסט ארוך מידי לשם העתקה להודעה, אז אני אצרף קובץ DOC של הסיפור. הסיפור הוא באנגלית, והייתי שמח אם זכויות יוצרים בסיסיות ישמרו, כגון איסור על פרסום ללא אישור, העתקה, וכיוב. עדיין אשמח לקבל תגובות ^_^

Sabre Runner

New member
לא בדיוק מה שהתכוונתי.

הכוונה שלי הייתה לכתוב משהו חדש. וכמו שכבר אמרו לי עשרות פעמים בפורום כותבי מד"ב, לא משנה כמה זה ארוך (ועדיף שיהיה קצר), עדיף להעתיק את זה לפורום במקטעים ובהמשכים מאשר לצרף קובץ שאולי לא כל אחד יכול לפתוח ולא לכל אחד יהיה כוח להוריד ולקרוא מחוץ לדפדפן. וכמובן שעדיף לעשות את זה בעברית. ובהתאם לכך, אני אשמור את הביקורת המלאה שלי לאחרי שאקרא את הקובץ כי כרגע אין לי הרבה זמן או כוח לפתוח DOC.

Sabre Runner

New member
לא רע.

זקוק להגיה לשונית ומרגיש מעט מדי מו"די אבל סך הכל זה עשוי טוב מאוצר מילים רחב.

Nihau

New member
קרב האדירים!

הם שכבו לפניו על הלוח מסודרים לפי צבעים. פסים וצברים של אדום, כחול, צהוב, ירוק והנורא מכל! השחור. החישובים האסטרטגיים והפיסיקליים שרצו במוחו סימולטנית היו יכולים לאתגר אפילו מחשב על. עיניו בלטו מעט בעודו בוחן את הלוח, שוכח לנשום מרוב ריכוז, ואז נפלה החלטה! ידו היציבה עמדה בלחץ הכבד בקלות למרות ליבו הפועם בעוז. פס ועוד פס ועוד פס, הוסרו מהלוח כאשר החלטות אסטרטגיות קשות לוו בביצועים נחושים ודייקניים. הקרב התקרב לסיומו ואז קרה הנורא מכל. הוא בדיוק הסיר איום כחול מתמשך מעל צבר של אדומים שהתחבאו תחתיו בערמומיות כמעט למן ההתחלה כאשר מסיבה כלשהי השחור האיום החל לנוע. בתחילה חשב שזה רק הדמיון שלו, שהתנועה הכמעט בלתי מורגשת איננו באמת שם אהנמסיס שלו כבר הבחין במגמה עוד בתחילתה ומיד ניצל אותה לטובתו, משנה את כל המערך באכזריות, הופך את כל המאזן העדין לטובתו, מבצע מחטף אחרי מחטף. ולפתע! הישועה הגיעה מכיוון בלתי צפוי, כחול בודד נותר במערכה והצליח להסיט את המאזן בגלגול חפוז. מיד הוא קפץ על הפרצה, ניצל את ההזדמנות לבל תעלם. צבר האדומים היה אבוד, הנמסיס חטף אותו לעולמים, אך הירוקים עדיין כאן ויש לעשות בהם שימוש נועז. בזה אחר זה נפתרו כל הסבכים, בזה אחר זה הותרו כל הקשיים, בזה אחר זה נשמעו קולות היאוש מרוממי הנפש מכיוונו של הנמסיס האיום. הקרב האדיר נגמר באנחה כבירה בעודו משתלט לבסוף על האוייב האכזר מכל על השחור! מניף אותו באוויר בניצחון דומם, לעיני כולם. כולם הנהנו באווירה של חשיבות עצמית, הרי זה היה ידוע שהוא ינצח גם הפעם! ועכשיו נותרה רק ההמתנה, לספור את הנפגעים, ללקק את הפצועים. הקרב נוצח אך מה עם המערכה? דקות ארוכות חלפו בעוד הם ממתינים לתשובה המכרעת. ולבסוף הוכרזה התוצאה בקול רציני ומלא כבוד. הוא המנצח הרשמי והבלתי מעורער בהפרש של 37 נקודות שלמות. אלוף הדוקים של גן דפנה מעתה ועד עולם! (או עד שבוע הבא...)

Sabre Runner

New member
מאוד משעשע.

וזה יותר מותח את הפואנטה מאשר מותח את הקורא ומזרים את האדרנלין. עד הסוף קשה להבין בדיוק במה מדובר. אני בכלל חשבתי שזה מרוצללים והצבעים הם IC. (-: חוץ מזה, אהבתי. רק נראה לי שהיה לטובה אם היית מוסיפה יותר תיאורים ללחץ שבמצב. דברים כמו: זיעה, לחץ הצופים, קרב המוחות בעיניים של המתמודדים וכן הלאה...

Nihau

New member
תראה ת'שעה. לא תירוץ. ניסיון שני:

האיצדיון. אולימפידה. תהילת עולם! עשרת אלפים בני אדם מכל הצבעים והגדלים הריעו בשאון אדיר. דגלים ציבעוניים התנופפו מסביב, ממלאים את העולם בצבע ברוח הקלה הקרירה. היא הלכה באיטיות אל מקומה בשורה השלישית. אחת מיני 7 מתחרות נחושות אחרות. היא התעלמה מהן לעכשיו, יהיה זמן לאחווה אחר כך. אחרי שתנצח. התמקמה על המסלול החום אדום, תחום בשני פסים לבנים משני צידיה. המכנס הקצר והצמוד, הגופיה בעלת המספר, שחור על צהוב, קריא ממרחקים- 6 הנעליים הלבנות מתנת חברת נייק, מהונדסות אורטופדית במיוחד לרגליה התלתלים השחורים הקצרים, צמודים לראשה. היא הניחה את רגליה על התמוכות המתכתיות, פרשה את כפות ידיה החומות על המשטח החום אדום. נשמה עמוק, נשפה, נשמה שוב.. נשימות מסודרות, שלוות, עמודות כנגד הטירוף המשתולל של הקהל הסואן. עוד רגע זה מגיע, עוד נשימה, הנה זה בא... ירית הפתיחה היא קפיץ משתלח, כל האנרגיה קדימה,רגליים דוחפות כנגד התומכות, ידיים מונפות קדימה ואחורה לשני צידיה, מעניקות את התנופה המקסימלית האפשרית, רגליים מפמפמות בעוז, צעד אחר צעד... מאה מטרים, 10 משוחות! שאון הקהל הופך לרעש עמום כאשר האנדרנלי מפמפם בעורקיה, ליבה פועם בעוז לקצב צעדיה העזים, גופה בשיא הכושר שלה, מניף אותה קימה עוד ועוד, חזק יותר, מהר יותר, גבוה יותר... מטרה ראשונה מגיעה מולה, הכל חייב להיות מושלם! קפיצה ראשונה! היא עוברת את המשוכה, קפיצה מושלמת ללא רבב. אין זמן למחמאות אישיות! צעד, שניים, שלוש! קפיצה שניה! צעד, שניים, שלוש! שלישית! צעד, שניים, שלוש! רביעית! היא כבר הראשונה! היא המובילה! אבל הגרמניה משמאל מתקרבת שוב! חמישית! היא מגבירה את הקצב, כנגד מחאת שריריה, יש משחה, אחר כך. שישית! שביעית! הדנית מימין!!! מותירה אותה ואת הגרמניה מאחור שמינית! היא חייבת לתת הכל עכשיו! הזיעה נוטפת, מקררת את גבה הלוהט, זולגת על פניה המתנשפות, הקהל הוא ים של צבע זז ורועש... היא לא מבחינה בו כבר, רק בפס האדום המתוח על פני המסלול, הנצחון הקורא לה לחטף אותו. תשיעית! היא מנתרת מעליה בכוח, מוציאה את סוף המשאבים בכאב! רק עוד קצת! זה כבר בהישג היד! היא לא מביטה בגבה של הדנית לפניה ,רק מכניסה את כל המאמץ לריצה, למטרים האחרונים! עשירית לפניה! רק עוד כמה צעדים! הדנית קפצה מעל העשירית והאחרונה שלה אך רגלה הסתבכה במשוכה היא נפלה והמשוכה נפלה איתה. קמה בזריזות בהבעה של אכזבה איומה. היא דילגה את העשירית שלה באלגנטיות מרוממת נפש והמשיכה לרוץ, הנצחון לפניה! נשימה, נשיפה, צעד ועוד צעד והנה היא בקו הסיום! הסרט האדום נתלש בקלות על גופה המיוזע, החם, אנדרופינים טיבעיים, משככי כאב של הגוף פשטו בגופה והוסיפו על תחושת ההתרוממות רוח את ה"הי" שלהם. היא הניפה ידיה אל על בנצחון בעוד אחיותיה למירוץ מגיעות אחריה, חלקן בוכות מהמאמץ והתסכול, חלקן רק מתנשפות, גאות שהגיעו עד לכאן. הדנית בוכה בעוד החובשים מפזרים חומר קר על קרסולה הנקוע... תשואות הקהל המריע נופלות עליה כמו גשם של ברכה. מדליית זהב, 1975. היא עשתה היסטוריה.

Fenris

New member
אני אנסה את כוחי

הנה משהו שהשתעשעתי בו מזמן, בהשראת קטע מוזיקלי (שלמען האמת, אני בספק אם יוצרו התכוון למשהו אפילו קרוב למה שעלה לי בראש כששמעתי אותו). אף פעם לא העליתי את זה לכתב עד עכשיו, אבל זה בעיקר בגלל שחיכיתי להזדמנות לכלול את זה בסיפור הרבה יותר ארוך. מיותר לומר שזה לא יצא לפועל, בעיקר בשל "מחסום סופרים" וקוצר זמן. אבל הנה הזדמנות לפתח רק את הרעיון הבסיסי, אז למה לא? זה קצת ארוך, אז זה יהיה בשני חלקים, אבל יש לקרוא אותם ברצף. ------------------------------------------ "אריאל!" הזעקה פילחה את אויר הלילה הקר. נדמה היה שהכל השתתק לשמע הכאב והצער שליוו את שמה. "אריאל.... לא...." "זו.... זו היתה תאונה.... היא... היא לא היתה אמורה להיות כאן.... א..אני לא התכוונתי..." "אריאל? אריאל, התעוררי.... בבקשה!" קולו נסדק, משתנה בין תחינה לאל לבין יבבת יגון. בזרועותיו החזיק את גופה הרפוי, שערה הארוך נוגע קלות באדמה הרטובה, ראשה נח על זרועו, ופניה שלוות כמו שלא היו מזה זמן רב. זרועותיה היו אסופות על בטנה, רגליה שמוטות על הקרקע. "אני... אני לא ראיתי אותה! היא קפצה משום מקום! א.. אני חשבתי... אתה.. היית אמור..." "אריאל..." הוא אמר בלחישה הפעם, כאילו מנסה להעיר אותה מבלי להעיר אותה ממש. "אריאל..." ידיו מסלקות שערות תועות מפניה, הפנים שכל-כך אהב. "אריאל... בבקשה, קומי..." "הכל בגללך! אם לא היית מתעקש להשאר, אולי היא היתה שוכחת ממך וכל זה לא היה קורה!" קולו של רון התגבר מעט הפעם, הכעס החל תופס את מקומם של הצער והבלבול. אחיזתו ברובה ה"רמינגטון" התהדקה לאט. בן שמע את ההבדל. אזניו זעו מעט למשמע השינוי, אבל הוא המשיך ללטף את פניה של אריאל, מחכה, מקווה לתגובה. "אני לא עודדתי אותה, אתה יודע שניסיתי לשמור מרחק". "לשמור מרחק? אני הזהרתי אותך שאתה צריך לעזוב את העיר! אם היית מקשיב לי זה לא היה קורה!" ידו נכנסה לנרתיק שלמתניו, מחפשת. "זה לא היה קורה אם לא היית מנסה להרוג אותי!" בן סובב את ראשו הסתובב בפתאומיות, עיניו מתמקדות בראשו של רון, שפתו העליונה רוטטת בזעם עצור. רון ראה את המבט הזה בעבר, וידו קפאה בתוך הנרתיק, אצבעותיו סגורות על החפצים הקרים. אבל בן לא שם לב הפעם. מבטו חזר כמעט מיד לאריאל. "תני לי סימן, אריאל. תני לי סימן". הוא החל להשכיבה על הקרקע בעדינות, בכוונתו לנסות את כוחו בעזרה ראשונה. אבל רון פירש את פעולתו אחרת. ידו שלפה במהירות את זוג הקליעים שחיפש, ובמיומנות שנרכשה על-פני שנים טען את הרובה בהרף-עין. הפעם בן לא יכל להתעלם מהקליק שהשמיע הרובה. "מה אתה עושה, רון?" שאל בן, בעודו מתרומם ומסתובב לאט. "מה שהייתי צריך לעשות מזמן, מפלצת! בגללך אריאל מתה, ואני אדאג שלא תוכל לפגוע עוד באיש!" ידיו אחזו בנשק במיומנות שבן הכיר וכיבד. גם אם לא העריך את רון בתחומים אחרים, בן ידע שרון יודע להשתמש ברובה שלו בעיניים עצומות. "לא אני יריתי בה, רון. והיא עוד לא מתה, היא עוד נושמת" הוא החל מתקרב בצעדי תינוק לכיוון רון, ידיו מורמות לאמצע הגוף, מקבילות לקרקע, במה שבן קיווה יתפרש כמחווה רגועה ומרגיעה. "תפסיק את השטות הזו, ותעזור לי לטפל בה". רון הרים את הנשק לכתפו, הקנה מופנה לליבו של בן. "אתה סתם מנסה למשוך זמן. היא לא יכולה לשרוד פגיעה כזו, אני יודע". בן ורון עמדו כעת זה מול זה, במרחק צעדים בודדים. "עכשיו, רד על ברכיך. אני אעשה את זה מהיר, אני מבטיח". בן בחן את רון. הזמן זחל, כמעט עצר מלכת. הוא שמע את נשימתה הרדודה של אריאל, הוא שמע את פעימותיו של ליבה, חלשות ומתונות. הוא חשב ששמע גם את הדם זורם בעצלתיים בעורקיה, ומתנקז לאיטו לאדמה דרך הפצע הפעור. מולו עמד רון, והקנה של הרובה מופנה אליו. הוא ראה את החור השחור שבישר רעות עבורו. הוא ראה את חזהו של רון מתנפח ומתכווץ במהירות יחד עם קול נשימתו המהירה. עיניו היו ממוקדות בעיניו של בן, וניתן היה לראות שהוא מוכן לכל תנועה פתאומית. אבל הוא לא ראה בהן הגיון או חמלה. אלה עזבו את רון כשהבין את גודל הטעות שלו. כל שנשאר הוא הרצון לנקום. "רון. אל תעשה שטויות. תן לי לנסות לטפל בה...." "אל תיגע בה עוד, כלב!" בן כמעט נהם בתגובה לכינוי הגנאי הזה. "אתה לא תחלל את גופתה עוד, שומע אותי?!" רון חיזק את אחיזתו, וכיוון את הנשק אל ליבו של בן. "עכשיו, רד על הברכיים. או שאני פשוט אפצפץ לך אותן". "רון..." החל שוב בן, אולם קולו נדם למשמע קולות חדשים. ראשו התרומם מעט, אזניו נמשכות לאחור. מה זה? האם אלה...? "הא הא! הנה הבחורים מגיעים" אמר רון, והנצחון שבקולו גרם לליבו של בן להתכווץ מעט. "אני מציע שתתן לי לגמור אותך מהר, כי אני בטוח שהם ישמחו להאריך את הסוף ככל האפשר!". בן הרגיש חסר-אונים. הוא לא יכול לעזור לאריאל, הוא לא יכול לשכנע את רון לעזור לה, וכשיגיעו שאר הגברים הם בכלל לא ישאלו שאלות, הם פשוט יעזרו לרון לצוד אותו. "רון, בבקשה, תקשיב לי! היא עוד חיה! תן לי לעזור לה..." "שתוק כבר! רד על הברכיים, עכשיו!" עיניו של בן התמקדו בעיניו של רון. קולו הפך עמוק ועבה. "אני אומר לך רון" עיניו הפכו צהובות. "היא עוד בחיים" זרועותיו נותרו מקבילות לקרקע, אך לאט לאט השרירים החלו מתרחבים ומתארכים, הציפורניים התארכו, ושיער גוף החל נובט וצומח עליהן. "אנחנו יכולים להציל אותה." גופו החל להתנפח, רגליו מתארכות. "תן לי לעזור לה, רון". רון ראה את השינוי, וידע כבר מה עומד לקרות. ידיו רעדו למרות האימונים הרבים שעבר, והוא לא יכל עוד לכוון את הנשק כראוי. "א.. אני מזהיר אותך, בן! אני לא אתן לך לפגוע עוד באיש, אני אחסל אותך!" מולו עמד בן, אולם רק מי שידע שזה הוא היה מזהה אותו כעת. פניו נהיו שעירות מהרגיל, עיניו גדלו והצהיבו לכדי שני פנסים, שערו האריך, גופו היה כעת מסיבי יותר, והוא היה גבוה בראש מגובהו הקודם. שפתיו נעו עם נשימותיו, וביניהן ניתן היה לראות ניבים חדים, וקול האויר העוזב את ריאותיו נשמע כאילו בא מהקבר. "אתה יודע טוב מאוד שהם לא יתנו לך לחיות, בן! ואתה יודע שלא אכפת להם אם תסבול! זו אזהרה אחרונה, אני נשבע לך!" בן עמד במקומו, הוא חש בשינוי רק במעורפל, בעוד מוחו עסוק בחישוב האפשרויות שלפניו. אריאל עדיין נשמה, אבל נשימותיה נחלשו לאט לאט. רון היה כמעט היסטרי, ניתן היה לשמוע זאת בקולו הרועד, ניתן היה להריח זאת בזיעתו. קולות הגברים הגיעו כעט קרובים יותר ויותר, ועל-פי הנקישות היה ברור שהם נושאים איתם עוד נשק. התסכול היה כמעט בלתי-נסבל. "בן! רד על הברכיים, בן! עכשיו!" הזעם גאה בו. איך הוא יכול לתת לאחותו להתבוסס כך בדמה על הקרקע? איך הוא יכול לוותר עליה כל-כך מהר, בלי לנסות אפילו להציל אותה? איך הוא יכול להסביר לרון שיש עדיין מה לעשות כשהוא בקושי מסוגל לחשוב בבהירות בעצמו? העולם החל להאדים מבעד לעיניו של בן. שריריו השתרגו, והוא נדרך כולו. "בן! רד על הברכיים, עכשיו! אני לא צוחק!" כולו רועד, מחזיק את הנשק מכוון רק בקושי. באנג! רון לחץ על ההדק בפתאומיות, והפתיע אפילו את עצמו-- בן שמע את היריה הרבה לפני שחש את הכאב. הוא הגיב באופן אינסטיקטיבי -- רון הספיק לחשוב שאצבעו רעדה כל-כך שנסחטה יריה אחת מבלי שהתכוון לפני שכתפו של בן פגעה בו בעוצמה שכבר הרגיש פעם. ראשו של בן פגע ברון בבטנו. מעוצמת המכה עף רון ופגע בעץ שמאחוריו, החבטה בגזע מוציאה את האויר מריאותיו. בן החל לרוץ, לברוח, כל שרצה באותו רגע היה להתרחק מהסכנה ככל האפשר. "רון! אתה בסדר?" שאל אדם, בעל המכולת. רון נאלץ לשאוף ולנשוף אויר מספר פעמים לפני שהצליח לסנן מבין שיניו "זה בן... זה בגללו... הוא ברח... לשם...". "לתוך היער, הא? בואו, נרדוף אחריו!" קרא אדם לחבריו.

Fenris

New member
המשך...

**** בן רץ לתוך היער, עמוק יותר ויותר, מתעלם מהענפים הסוררים שהצליפו בפניו וזרועותיו. רגליו נשאו אותו הרחק ממקום האירוע, מבלי שבכלל ידע לאן הוא יכול ללכת. הכאב בזרועו החל מחלחל מבעד לזעם שחש, אולם הוא לא התייחס. הוא ידע שהכאב ייעלם יחד עם הפצע כעבור מספר דקות. אריאל.... השארתי אותה שם... עם אחיה האידיוט! הוא שמע את אנשי העיירה רצים אחריו, ותהה אם הם יוכלו להשיג אותו, במצבו. אני מהיר יותר מכל אחד מהם, גם עכשיו. אבל אני לא יכול להמשיך לרוץ לנצח. אני חייב למצוא היכן--- באנג! "אארררגג!" זעק בן והתגלגל על הקרקע מעוצמת הפגיעה. "היי, אני חושב שפגעתי בו!" בן קם, מתנדנד, והמשיך לרוץ-- אך הכאב ברגלו הפתיע אותו והפיל אותו שוב לאדמה. "קדימה, אנחנו משיגים אותו!" בן קם והחל לצלוע, לאט, מגביר את הקצב עם כל צעד עד שהכאב לא נתן לו להאיץ יותר. אני חייב לברוח.... חייב להתחמק מהם... באנג! בן שמע את הקליעים עוברים ליד אזנו, הוא יכול היה לספור את מספר הכדוריות בקליע הזה. הפחד שחש התמזג עם הזעם והעצים אותו. אני חייב.... חייב..... פנינו החלו מתעוותות, אפו משחיר, מתארך; הלסתות השתנו למלתעות ארוכות בעוד אזניו החלו מתארכות. זרועותיו התארכו גם הן, שרירי הזרוע והאמה מתנפחים, העצמות מתחזקות ומתארכות, הציפורניים מתחדדות. באנג! הם פיספסו שוב, אבל זה היה קרוב, כל כך קרוב. בן כבר לא שם לב, ריצתו הפכה לצליעה מהירה ללא כיוון בעוד הוא נכנע לזעם. גבו וחזהו התרחבו, רגליו התארכו והשתנו עם כל צעד, עד שכבר לא ניתן היה לזהות בהן מאפיינים של רגל אנשוית. במקום זאת רגליו היו כשל טורף הולך על-ארבע, עם הברך קרובה מאוד לעקב וכף-הרגל ארוכה עד כדי שליש מאורך הרגל כולה. צעדיו הפכו לארוכים וזריזים יותר, אולם הוא האט מבלי משים את צעדיו, כאילו אינו רוצה יותר להתרחק, כאילו הוא מעדיף שרודפיו ישיגו אותו. באנג! הקליע פגע בו בגב, פגיעה מלאה, ובן נזרק קדימה, המום. "הנה הוא!" טומי הצעיר היה הראשון שהשיג את בן. "אדם, בוא לכאן, אני חושב שחיסלנו אותו! הוא כאן על האדמה, אני...." **** אדם ושאר הגברים צמצמו את המרחק תוך פחות מדקה, אולם כשהגיעו לנקודה הם לא ראו כבר את טומי הצעיר, או את בן. הם ראו יצור ענק ושעיר, חציו אדם וחציו זאב, עומד ונוהם כלפיהם. ניתן היה לראות דם על גופו, על הפרווה הארוכה שכיסתה אותו, אולם אם היצור עצמו הבחין בפציעותיו שלו, הוא לא הראה זאת. אדם כיוון אליו את הנשק, וכך עשו עוד חמישה מהגברים. היתר פשוט הסתובבו על עקבותיהם וברחו. אדם הבין אותם. הוא רצה לברוח בעצמו, למראה זרועותיו של היצור. שכן בידו האחת של היצור היתה גופתו הטריה של טומי - ניתן היה לזהותו רק על-פי חגורת התחמושת שהיה גאה בה כל-כך; ראשו כבר לא היה על כתפיו, וגם לא נראה לעין - ובידו השניה החזיק גוש אדום ורוטט, שעדיין התכווץ והתנפח, התכווץ והתנפח.....

DDN

New member
גם אני רוצה לנסות.

שאון הסירנות התקרב, והוא ידע שאם לא יפעל מהר, הם יגיעו. יהיה לו קשה להסביר את זה, והוא לא היה מוכן להתמודד עם המשטרה עדיין. הוא פתח בריצה מטורפת אל חדר המדרגות של הבניין הקרוב, מדלג על כל מדרגה אי-זוגית במהירותו, אותה תגבר כשהחל לזנק חמש מדרגות בצעד. הרוח הקרה של ינואר הכתה בפניו כשפתח את הדלת שהובילה אותו אל הגג. קור מקפיא עצמות, ברד, ורוח. זו הייתה אש פנימית שבערה בו. הוא החל לרוץ על הגג, מזנק לגובה ומרחק לא טבעיים כדי לנחות על גגו של הבניין הסמוך. עוד זינוק, ועוד אחד, ועוד אחד, הוא כבר לא זכר כמה צעדים הוא דורך על כל גג, וכמה קפיצות וגגות עבר. הוא ידע שהם אחריו! בזוית עינו הוא ראה צל מקפץ בגג במקביל אליו, מהיר ממנו, ובמסלול ירוט. הוא שמע את רעש המסוק המשטרתי שהוזנק להאיר עליו. הם לכדו אותו, ישנו רק מוצא אחד, לחימה! לא! לא היום! לא הפעם! זו לא הפעם שהם יתפסו אותי, חשב. * * * אור לבן, מהפנס החזק של המסוק האיר את הגג. "לעזאזל! חשבתי שתפסנו אותו!" "מה זה הדבר הזה? זה אנושי?" "איפה הדבר הזה? זה לא אנושי!" דניאל פארקר סרק את גג הבניין מהמסוק. משהו כאן לא הריח לו כמו שצריך. כל שערותיו סמרו. הוא בהחלט הרגיש בבעיה. * * * * אור הפנס סינוור אותו, אבל רק לשנייה. האנשים במסוק ראו בוודאות שהוא מחזיק את הארובה של הבניין. את כל הארובה! * * * * "תמרוני חמיקה!" צעק הקצין המשטרתי לטייס, המסוק הפך להיות כדור אש באוויר, ברגע שהארובה פגעה בו בעוצמה שלא תתואר. * * * * הוא עמד על המעקה, מביט על המסוק הבוער שמתרסק ברחוב, נופל על הכביש הראשי, ומעלה אותו באש. הוא חייך לעצמו, הסתובב וירד מהמעקה. מחייך. "בלאם!" הוא הביט באימה בשוטר פארקר שעמד מצידו השני של הגג, עשן עולה מהקנה של אקדחו. הוא הביט באימה מוגברת בחזהו, בו נפער חור שהתחיל לדמם. אם היה אפשר לתאר את האימה הגוברת בו, כשהרגיש את עצמו נשרף מבפנים. כדורי כסף! "בלאם!" "בלאם!" "בלאם!" עוד שלושה חורים, הוא נפל על הקרקע לישיבה, כשגבו נשען על המעקה. הכאב היה איום, אך הוא עדיין חי, מביט בשוטר פארקר שמתקרב אליו, אקדחו עדיין דרוך בידו ומכוון אליו. דם יצא מפיו בשיעול, ועיניו בערו בשנאה כשהתקרב אליו פארקר. "תתקרב בן זונה", לחש לעצמו, "תתקרב ואני אראה לך מה זה". משהו אחר בער בעיניו מלבד השנאה, משהו שגרם לדניאל פארקר לעשות את הטעות הקריטית ולהתקרב. * * * * זה היה צעד אחד יותר מדי, דניאל פארקר ידע את זה, בשנייה שהרוצח שזכה לכינוי "הזאב" זינק על רגלו, משך אותה בתנועה מהירה וכואבת שגרמה לה להשמיע "קנאק", פארקר נפל, והאקדח נשמט מידו. הזאב רכן עליו, וסגר מלתעות כלב ענקיות על כתפו. "אז הוא באמח אדם זאב. .. . . ." חשב דניאל פארקר את מה שחשב שיהיו מחשבותיו האחרונות.

Sabre Runner

New member
הצורך...

"אההה!!!" צעקתי עם חיוך רחב על פניי. זה היה רק בשביל הכיף אבל פשוט מתבקש כשהאימפרזה WRX שלי ריחפה לה מעבר לגבעת הבטון וחזרה אל המסלול, בכניסה לסיבוב האחרון. האוטו קרקש ורעד כשנחת על גחונו ואני אחזתי בהגה עד שמפרקי הלבינו במטרה להחזיר אותו לשליטה. דרכתי על המצמד, העברתי חזרה להילוך רביעי, שחררתי ומעכתי את דוושת הדלק חזרה לרצפה. הסובארו זינקה אל האספלט כחיה רעבה, עוקפת את הסיוויק הלבנה שניסתה להשיג אותי ביציאה מהקפיצה. "וואו," אמרתי לעצמי. ניגבתי את מצחי והגברתי את המזגן. אורות הרחוב חלפו על פני והולכי הרגל ברחוב הביטו בי בהשתאות כשחלפתי על פניהם ב-180 קמ"ש. "פאק!" פלטתי כשראיתי את המונית שפורצת לי לנתיב. סטיתי שמאלה במהירות ואז משכתי ימינה אל הפנייה. התחמקתי מאזורי החפירה ומחבית שהועפה אל מרכז הכביש על ידי ה-S2000 שנעלמה לי מעבר לרחוב. שברתי שמאלה ונכנסתי אל הירידה למרכז. העברתי לחמישי והמכונית קפצה ל-200 והחלה להאיץ שוב. ראיתי את המכוניות שלפני עוברות בנוחות בדיוק אחרי שההונדה חצתה אותם בקלות. מחצתי את הדוושה וקיוויתי לטוב. הצלחתי בקושי להשתחל דרך התנועה כשהרגשתי משהו מגלח לי את הכנף האחורית. איבדתי אחיזה והאימפרזה החליקה. משכתי ימינה והורדתי הילוכים באכזריות. העלייה בכביש עזרה לי להחזיר שליטה. התיישרתי בחזרה ולחצתי על כפתור ה-NOX, מעביר הילוכים חזרה למעלה במהירות. הצלחתי להתייצב על 200 שוב, שנייה לפני שהסיוויק איימה לעקוף אותי שוב. שברתי והחלקתי אל תוך הפנייה ימינה ואל המנהרה, צמיגי הסובארו מוחים מתחתיי. האורות החולפים מעליי הזכירו לי את המקום אליו הייתי יכול להגיע אם הם רק היו לבנים ואני הייתי נוהג במיטה ולא באחת ממכוניות הייצור המהירות ביותר שיש. הורדתי עד הילוך שלישי לפני הפנייה ומשכתי את ההגה אליי, לא שזה עזר. משכתי ימינה ואז מיד שמאלה. יצאתי מהמנהרה ושברתי שמאלה בחוזקה שהבנתי רק כשראשי פגע קלות בחלון צד הנהג. כשהעברתי לרביעי ביציאה אל שדה התעופה, ראיתי את הסיוויק מחליקה אל תוך תחום המראה האחורית ואת ה-S2000 חומקת לי מעבר לסיבוב. לחצתי על הכפתור האדום שוב והדחף איים להשמיד את מה שנשאר לי מהגב. העברתי לחמישי והדחף נגמר. הייתי כבר בכניסה לאזור בבנייה וראיתי את ההונדה החדשה לפניי. היא נסעה מסביב למהמורות, נשארת רק על הכביש, דבר שעלה לה במרחק. אני כיוונתי את האימפרזה ישר, דרך העפר, בשביל לשמור על המהירות. "קדימה! קדימה!" קפצתי במושבי ודרכתי עוד ועוד על הדוושה בניסיון להוציא עוד כוח מהמנוע. ה-S2000 התקרבה והתקרבה. "עד הסוף!" הרגשתי את כיסוי ההגה מתקמט מתחת ללפיתת המוות שלי. ביציאה מהשטח הבנוי ההונדה האיטה. אני רק נצמדתי לשמאל ולקחתי את הסיבוב רחב. ההונדה לקחה שמאלה אבל אני המשכתי קדימה. המנוע צרח. הסל"ד עלה כבר ל-6000. מחוג המהירות עבר את ה-260. עברתי את הפסל הסביבתי בהצלחה והמדרגות להולכי רגל היו לפני. לא היה לי כבר לאן להאיץ, אין עוד הילוכים להעביר. "אההה!!!" צרחתי כשהסובארו עלתה על המדרגות וזינקה לאוויר ב-264 קמ"ש בדיוק. ראיתי את ה-S2000 יוצאת מהסיבוב מתחתיי. נעתי אחורה וקדימה במושב, מנסה לדחוף את האימפרזה שלי עוד ועוד קדימה. ריחפנו ביחד מעל ההונדה ונחתנו בצידה השני בצורה מושלמת, בכיוון המדויק חזרה אל קו הסיום. שחררתי את דוושת הדלק ומיד לחצתי אותה בחזרה כמחווה לסיום. הסובארו זינקה חזרה וחצתה את קו הסיום הלבן. ההונדה עצרה בצד בזמן שאני דחפתי את המצמד עד הסוף, הוצאתי מהילוך ומשכתי בבלם יד תוך כדי סיבוב ההגה לימין. ב-90 מעלות ישרתי אותו נתתי למכונית להחליק בתרגיל sideways מדהים לסיום. "יאה!" צעקתי כשהאימפרזה שלי עצרה. "מי גבר?!" "שוטרים! שוטרים!" בקע הקול המוכר של מארגן המירוץ מהרדיו המאולתר על לוח המחוונים. "לכל הרוחות," פלטתי. הורדתי את בלם היד, שילבתי הילוך וטסתי משם.

Fenris

New member
התרגיל הזה רק מזכיר לי...

... שמזמן לא השתתפתי במשחק טוב. יש מצב למשחק נוסף על-גבי הפורום? (הייתי משתתף במשחק האחרון שרץ, אבל אני לא מכיר מרוצללים ולא רציתי להפריע)

Sabre Runner

New member
אז אולי זאת עוד הזדמנות.

מי רוצה לערוך עוד משחק על הפורום? אני אדרג את העדיפויות שלי לרקע:
1 - Freelance SpaceAge 2 - Shadowrun (Advanced) 3 - SuperHero 4 - Horror/Suspense 5 - Post-Apocalyptic​

למעלה