תרגילי דרסזז

daniel1235

New member
תרגילי דרסזז

סליחה על ההודעה החדשה לא מצאתי מקום לנצלש אז אני מחפש ספר או אתר טוב לתרגילים בדרסז והזברים איך הסוס מבצע אותם ואיך אני יגרום לסוס לבצע אותם תודה מראש

fliperit

New member
אי אפשר ללמוד כלום מספרים

ברכיבה- אתה חייב מישהו שידיך אותך, שיגיד לך מתי זה טוב- ושייתן לך להסתכל על זה מהצד. אין שחור ולבן ברכיבה- סוס אח מתאים לו משהו אחד, ולסוס חר משהו אחר...לסוס אחד קל משהו אחד- ולסוס אחר משהו אחר. אני מציעה לך למצוא מדריך טוב...

fliperit

New member
מתעניין? זאת ומרת?

שאתה רוצה לעשות אותם- או רק ללמוד מה הם?

daniel1235

New member
../images/Emo9.gifגם וגם

למשל אני למדתי איך לעשות ליג ייל

fliperit

New member
ללמוד מספרים זה רע מאוד

כי אתה יכול בלי לשים לב לעשות טעויות שישתרשו בך...

popi199

New member
חבל לקנות ספר

יש המון מיידע באינטרנט, חפש בגוגל ותראה, יש גם סרטונים מאוד יפים. לגבי איך אתה גורם לסוס לעשות את זה? בשום אופן לא הייתי מציעה לך ללמד סוס משהו שאתה לא יודע, זה ישגע אותו. אתה צריך ללמוד עם מדריך ועם סוס שיודע. במקביל כדאי שמישהו עם ידע ילמד את הסוס שלך. הרבה אנשים בארץ רואים דברים ומנסים ללמד את הסוסים שלהם כשהם בעצמם לא יודעים, זה מאוד גרוע בעיני ואח"כ במקום שלסוס יהיה בסיס נכון יש לו בסיס מוטעה.

יש אתרים../images/Emo107.gif

מאוד נחמדים שמסבירים כל מיני תרגילים בדרסז' ומראים סרטונים-אבל אני עדיין חושבת שאי אפשר ללמוד מהאינטרנט... בכל מקרה-הנה האתרים דרסז'-הדרך הנכונה לביצוע הדגמה בעזרת אנימציה - תרגילי דרסז' אומנות הרכיבה

sonador

New member
../images/Emo8.gifתרגילי דראסז'

יש ספר אחד שאני ממליצה עליו שההסברים בו ברורים וניתן לנסות אותם עם יש סוס מתאים כמו כן יש לא מעט אתרי אינטרנט שמצאים "לימוד" כמו שנראה לי שאת מחפשת. הם באנגלית אני אשמח לשלוח לך קישור מאוחר יותר.

למעלה