תרגומים-

Jagged chaos

New member
תרגומים-

עד שהפרק של סקראבס יירד

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifsad

ברור מהמילים שזה שיר מוות. כל התמונות מקלפות והצבעים הופכים לאפור. הוא נשאר בחדר שלו עם זכרונות לימים שבהם התמודד עם זרם המים הקרקעי של עתיד שיתבזבז, הוא מבויש מהחיסרון של האחד שהוא לא יכול היה להחליף ואין סיבה לזה שהיא הלכה (pass- "הלך לעולמו") ואין שום אלוהים בלי תוכניות, זה עצוב /וזה מה שהוא לא מבין. יש המון אנשים שמתים בגיל צעיר מידי או שלא היו חולים אף פעם, ולנו קשה להבין למה, ואלה מקרי המוות שהכי קל להסביר ב"כנראה אלוהים רצה אותו/אותה איתו... והבדידות שלו ברורה, זה עצוב הוא יכול היה לאהוב רק אותך, זה עצוב השער מטלטל דרך אגדה נעלמת גורל שאולי איחרנו, אנחנו אומרים תחזיקי מעמד, נחייה בתוך הבושה של עצמנו הוא הדליק גפרור, נשכב במיטה מקווה שהחלומות שלהם יחזירו אותה חזרה. זה עצוב והבדידות שלו אכזרית, זה עצוב. הוא יכול היה רק לאהוב אותך, זה עצוב. עוצר נשימתו. מאמין . הוא יעשה את דרכו אם היא לא תשכח הוא רדוף הוא מחפש מקלט לברוח לו רק משאלה אחת יכולה היתה להשיב אותה חזרה, היא היתה מתבקשת והבדידות שלו ברורה, זה עצוב הוא תמיד יאהב אותך, כך אמר.

nothingman1

New member
שיר חזק...

את זה אני לא מבין- "השער מטלטל דרך אגדה נעלמת גורל שאולי איחרנו, אנחנו אומרים תחזיקי מעמד, נחייה בתוך הבושה של עצמנו" יש לך או למישהו אחר פירוש?

hitchhiker218

New member
אממ חשבתי על משהו

אולי פה הם חוזרים אחורה ומתארים את הגסיסה שלה? היא תלויה על השער שדרכו היא אמורה לצאת(אל כביכול עולם אחר), והשער מטלטל ומנסה לגרום לה לאבד אחיזה ולפול(למות)... "גורל שאולי אחרנו"-היא עדיין חיה אך הסיכויים שתשרוד קלושים... "נחייה בתוך הבושה של עצמינו"- יכול להיות שמדובר באיזושהי אהבה אסורה? אבל זו השערה דבילית אך די מתבקשת בהקשר לשורה הזאת...

hitchhiker218

New member
כן.. אני זנחתי את הפינה הזאת

עקב עומס רציני.... יש לי שיר חצי מתורגם ופשוט לא מצאתי את הזמן להמשיך אותו... סליחה בכל זאת...

hitchhiker218

New member
חחחחחחח אההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזבייי חזרתי מסמינריון "בינו לבינה"... החשיבה שלי נהיתה מעוותת!!!

hitchhiker218

New member
אם ירצה ה'...

עד החתונה(עם הבחור המשכיל, ירא השמיים,הצנוע, התמים, מחוסר מחשבות זימה על אברי גוף מוצנעים ומרומם רוחנית-חחחח רואה?) זה יעבור!:)

למעלה