היי מה קורה? רציתי לדעת אם יש ילדים שטובים באנגלית ומוכנים ליצור איתי קשר באיי סי קיו ולתרגם אותם ביחד(אותם = כל הפרקים הקיימים מהעונה הראשונה עד הרביעית)
טוב תשמע אם אתה יכול להתקין ICQ או לפחות ללכת לחבר שלך או ממישהו כדי לדבר אז הנה האיי סי קיו שלי: 127258955 יש עוד דרך תגיד לי יום אחד ושעה שאתה יכול להכנס בהם לצ´אט של איזה אתר (תפוז אולי) ולהגיד לי איך תקרא לך וכבר נדבר בצ´אט. יש לי קצת בעיות עם ה E-MAIL שלי אז אני לא יביא לך אותו עכשיו אבל בקרוב אם תרצה תקבל אותו ביי
אני בהחלט מוכנה לעזור אם צריך אותי... ואם תהיו נחמדים פה, לפחות יותר מבפורום בקסטריט, אני אולי אגלה את השם שלי... aren´t I a doll? אוהבת את כולכם, luv kev 4ever
ואני פשוט לא מבינה למה אתה צריך להיות כל כך בוטה? במה זה עוזר? אתה יכול להבהיר את הנקודה שלך גם בלי להעליב. תאמין לי, אתה תרוויח הרבה יותר מאחרים אם תהיה נחמד, ואל תגרום לי לשטוח את סיפור חי העצוב כאן (מימלא לין תמחק אותו בשביל להוכיח לך את זה.
מילא את העונה הרביעית. אבל למה את כל הפרקים? לא עדיף להשיג קלטות מתורגמות מערוץ 3? גם העונה הרביעית תשודר בקרוב. עד שתסיימו לתרגם את שלוש העונות הראשונות, הרביעית כבר תסתיים ויהיה גם אותה עם תרגום. חבל על המאמץ.