תרגומים

• פותח הנושא itamr
  • פורסם בתאריך

itamr

New member
תרגומים

היי מה קורה? רציתי לדעת אם יש ילדים שטובים באנגלית ומוכנים ליצור איתי קשר באיי סי קיו ולתרגם אותם ביחד(אותם = כל הפרקים הקיימים מהעונה הראשונה עד הרביעית)

Gilmore Fan

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

אבל איך אני אראה אותם? כי להוריד אני לא יכולה... צור/צרי קשר: 141944053

SaberTooth

New member
אני מוכן...

אני מצויין באנגלית, אבל האיי סי קיו שלי לא משתף איתי פעולה בזמן האחרון, אז את/ה יכול/ה ליצור איתי קשר במסרים
בבקשה

itamr

New member
היי

טוב תשמע אם אתה יכול להתקין ICQ או לפחות ללכת לחבר שלך או ממישהו כדי לדבר אז הנה האיי סי קיו שלי: 127258955 יש עוד דרך תגיד לי יום אחד ושעה שאתה יכול להכנס בהם לצ´אט של איזה אתר (תפוז אולי) ולהגיד לי איך תקרא לך וכבר נדבר בצ´אט. יש לי קצת בעיות עם ה E-MAIL שלי אז אני לא יביא לך אותו עכשיו אבל בקרוב אם תרצה תקבל אותו ביי

luv kev 4ever

New member
אין בעיה

אני בהחלט מוכנה לעזור אם צריך אותי... ואם תהיו נחמדים פה, לפחות יותר מבפורום בקסטריט, אני אולי אגלה את השם שלי... aren´t I a doll? אוהבת את כולכם, luv kev 4ever

SaberTooth

New member
מה גורם לך לחשוב....

מה גורם לך לחשוב שאנו רוצים לדעת את שמך
החיים שלי לא ישתנו אם אני אדע את שמך

Ophel McNeil

New member
אבל הם מאוד ישתנו אם תהיה נחמד.

למעשה, ישתנו ללא הכר. מומלץ לנסות.

SaberTooth

New member
ניסיתי את זה פעם...

ניסיתי להיות נחמד פעם, לא ממש הצליח לי אז חזרתי להיות רשע...

Woogyman

New member
ואני בטוח שהחיים החברתיים שלך

בפורומים פשוט פורחים מאז...

SaberTooth

New member
זה היה בצחוק../images/Emo70.gif לא שמת לב ל-../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif

Ophel McNeil

New member
האני... *אנחה*

עשיתי דוקטורט בלהיות לא נחמדה, צינית ומגעילה (ארבע שנים באותה כיתה עם עומר מקנים לך כישורים מסוימים, אם תרצה או לא), ותאמין לי שזה לא משתלם. תאמין לי.

Woogyman

New member
אבל למה להיות מגעיל?

מה גורם לך לחשוב שאנחנו חייבים לדבר איתך? כולנו כאן מתוך בחירה. אם תמשיך עם הגישה הזאת, לא תקבל יותר מדי יחס כאן.

SaberTooth

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מגעיל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

פשוט סקרן אותו לדעת למה היא חושבת שאני רוצה לדעת את השם שלה...

Ophel McNeil

New member
סייבר, זאת לא פעם ראשונה,

ואני פשוט לא מבינה למה אתה צריך להיות כל כך בוטה? במה זה עוזר? אתה יכול להבהיר את הנקודה שלך גם בלי להעליב. תאמין לי, אתה תרוויח הרבה יותר מאחרים אם תהיה נחמד, ואל תגרום לי לשטוח את סיפור חי העצוב כאן (מימלא לין תמחק אותו :) בשביל להוכיח לך את זה.

luv kev 4ever

New member
רע!

איש רע ומרושע! אם אתה לא רוצה, לא צריך... ואל תאמר שאני לא נחמדה...

itamr

New member
היי

אנחנו נקבל כל אחד שמוכן לעזור אבל אם תרצי אולי תשאירי את הICQ שלך או תפני אלי בשלי: 127258955 טוב? תודה ביי

Woogyman

New member
אבל למה לתרגם?

מילא את העונה הרביעית. אבל למה את כל הפרקים? לא עדיף להשיג קלטות מתורגמות מערוץ 3? גם העונה הרביעית תשודר בקרוב. עד שתסיימו לתרגם את שלוש העונות הראשונות, הרביעית כבר תסתיים ויהיה גם אותה עם תרגום. חבל על המאמץ.

למעלה