תרגום שיר

תרגום שיר

אני צריכה לתרגם שיר לעברית, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה. השיר הוא Can Opener של קוויקסנד. A trap to fall, fall into easy, believe in what you look like, outside. A stain you can’t remove. A stain that keeps you from that place, where you’d probably have much left to prove. Come down, don’t fall, over your ego. Don’t mind your friends, they just want to go where the fun goes down. Yeah, you want to go up, up-up, up, hip, hip, hooray, for you. Now your the one that everyone talks about. The attention your not getting it makes you so upset. So take, me down, to the place where you can look your best, better than anyone else around. A stain you can’t remove. A stain that keeps you from that place, where you’d probably have much less to prove. Once you tried. Once you tried, tried to get it right, but you couldn’t figure out what it takes, to be liked, you’re grown up. And now you’ve gone back, to find, a way, to get, along, it’s just, an act. You can wipe that smile. Now you’re the one that everyone talks about. Take time, take it easy. I know you work so hard, but your advantage is your beauty, and that’s beautiful. Take time, take it easy. I know you work so hard, but you know what your advantage is, and that’s beautiful, and that’s beautiful, and that’s beauty.

טיוטת תרגום. לא כתבת בשביל מה

אתה צריך את זה. אז עשיתי משהו קצת חפיף, בלי להקפיד על חריזה וכו'. זה ייתן לך רושם על מה השיר. תיפול בפח, תיפול קלי קלות ליפול בו, להאמין באיך אתה נראה לאחרים. הכתם לא יורד, הכתם שעוצר אותך בדרך למקום שבו אין צורך להוכיח. אז בוא, תרד, שלא יכשיל אותך האגו. מ'כפת לך מכל החבר'ה, הם רק רוצים ללכת למקום של כיף. אתה שואף למעלה, אל על, אל על, אל על, הידד לך, ממש כל הכבוד, סוף סוף אתה שיחת היום, וכשאתה שקוף להם אתה כל כך כועס. אז קח אותי למטה, אתה נראה כאן יופי, הרבה יותר מכל החבר'ה מסביב. הכתם לא יורד, הכתם שעוצר אותך בדרכך לשם, בדרך למקום שבו אינך חייב דבר לאיש. הרי ניסית פעם, הרי ניסית פעם, ניסית לסדר ת'עניינים. ולא הצלחת להבין מה שנחוץ בשביל שיאהבו אותך. אתה כבר לא ילדון עכשיו. ואז לשם חזרת, למצוא ת'דרך הלאה, להתיישר, כן, זה מה שעושים. תמחק את החיוך מעל פניך. סוף סוף אתה באמת שיחת היום. לאט לאט לך, תרגיע. ברור, אתה כל כך משקיע, אבל היופי שלך הוא היתרון, וזה מה שיפה. לאט-לאט לך, תרגיע, ברור, אתה כל כך משקיע. אבל אתה יודע מהו יתרונך. וזה כל כך יפה, וזה כל כך יפה. וזהו כל היופי.

תיקון טעות בשורה 6 יצא הפוך

הבית השני שורה אחרונה צ"ל הכתם לא יורד, הכתם שעוצר אותך בדרך למקום שבו דורשים ת'הוכחות. ולא: בדרך למקום שבו אין צורך להוכיח

למעלה