תרגום שירים.

Kouryuu

New member
תרגום שירים.

זה נחמד למדי, הו כן. הנה השיר שבחרתי לתרגם, למרות שעשיתי זאת בצורה כושלת ועילגת למדי- מסתיו לאפר- סיפורים קצרים עם סופים טראגיים- כאן אתה עומד, גועש עם אשמה. שתיקה רק מצדיקה את מעשה הפחדנות הזה. המבט המהודק על פנייך זועק למחילה, הדבר היחיד שאיני יכולה להעניק. האם אי פעם ראית את אותו אדם יחיד והדרך בה הם עושים את הדברים הללו וזה מכאיב לך כ"כ, זה כמו החנקות, החנקות. החנקות. אני יכולה להעניק לך חירות מאשמתך, עם מכה קלה של פרק כף היד שלי על שלך. אני יכולה להעניק לך שלווה עם חיוך מאולץ. אני יכולה להעניק לך מוות עם המבט שעל פניי. זוהי החירות שלך בחיים של אשלייה, ללא נשיקת פרידה וללא חרטות; לא מגיעה לך אמירת שלום. זוהי החירות שלך בחיים של אשלייה, ללא נשיקת פרידה וללא חרטות. כאן אתה עומד, גועש עם אשמה. שתיקה רק מצדיקה את מעשה הפחדנות הזה. עם סיפור קצר, האחד שאתה מוסיף לו יומיום, אתה הוא האובדן הטראגי. אין סוף סיפור בשביל המעשייה שהיא אתה. רק האחד שמחובר עם דם הנלקח מהעט שלך שאתה מחזיק בידך חסרת החיים. בכה לך. הזל דמעות. התאבל. ייחל לסוף. בכה לך. הזל דמעות. התאבל. ייחל לסוף. התאבל, ייחל לסוף (כפול 3). האם אי פעם הבטת, האם אי פעם ראית את אותו אדם יחיד, והדרך העדינה שבה הם עושים את הדברים הללו וזה מכאיב כ"כ? כ"כ כמו החנקות הגחלת של להבה אדירה. זה הרגע בו עינייך נראות כמפיצות דיבה, וצורחות ווידויים אל העננים התפלים המתפזרים של השמיים. נתת לאותו אדם יחיד להתאכזב בשביל הרגע המושלם ביותר. וזה שובר את ליבי לדעת, שהסיבה היחידה, שבגללה אתה כאן כעת היא, תזכורת של מה שלעולם לא יהיה לי... לעולם לא יהיה לי... לעולם לא יהיה... עומדת כה קרוב בידיעה שזה הורג אותי לנשום אותך פנימה... עומדת כה קרוב בידיעה שזה הורג אותי לנשום אותך פנימה. אך השולחן ליחיד הזה הפך לנסבל. אני עכשיו מתנחמת בזה, ובשביל זה, אני מוקירה אותך. האם אי פעם הבטת, האם אי פעם ראית את אותו אדם יחיד, והדרך העדינה שבה הם עושים את הדברים הללו וזה מכאיב כ"כ? כ"כ כמו החנקות הגחלת של להבה אדירה. זה הרגע בו עינייך נראות כמפיצות דיבה, וצורחות ווידויים אל העננים התפלים המתפזרים של השמיים. ונתת לאותו אדם להתאכזב... להתאכזב. אני מוקירה אותך... אני מוקירה אותך. רק אמור שתעשה את אותו הדבר עבורי... רק אמור שתעשה את אותו הדבר עבורי... רק אמור שתעשה את אותו הדבר... רק אמור שתעשה את אותו הדבר עבורי. עבור כל אהבתי לסתיו, אני מקריבה את עצמי לאפר.

כחחמחמח

*בהפסקה מחרישת מת', כעבור 3 תרגילים בלבד שבכולם נכשלתי ומחר המבחן. אבל נו* שנאיה טוויין - זה לא כ"כ מרשים אותי הכרתי כמה בחורים שחשבו שהם די חכמים אבל אתה ירדת לרמה של אומנות אתה חושב שאתה גאון, אתה מסיע אותי במעלה הקיר אתה רגיל מקורי, יודע הכל הו וו הו אתה חושב שאתה מיוחד הו וו הו אתה חושב שאתה משהו אחר אוקיי אז אתה מדען טילים זה לא כ"כ מרשים אותי אז יש לך את המוח, אבל האם יש לך את המגע? אל תיקח אותי לא נכון, יה אני חושבת שאתה בסדר אבל זה לא יחמם אותי באמצע הלילה זה לא כ"כ מרשים אותי אף פעם לא הכרתי בחור שנשא מראה בכיס שלו ומסרק בשרוול - לכל מקרה שלא יהיה וכל האקסטרה ג'ל מחזק בשיער שלך צריך לנעול אותו כי שומו שומיים הוא עלול ליפול מהמקום אוקיי, אז אתה בראד פיט זה לא כ"כ מרשים אותי אז יש לך את ההופעה, אבל האם יש לך את המגע? אל תיקח אותי לא נכון, יה אני חושבת שאתה בסדר אבל זה לא יחמם אותי באמצע הלילה זה לא כ"כ מרשים אותי אתה אחד מהבחורים האלה שאוהב להבריק את המכונה שלו אתה מאלץ אותי להוריד את הנעליים לפני שאתה נותן לי להכנס אני לא מאמינה שאתה מנשק את המכונית שלך ללילה טוב קדימה תינוק תגיד לי - אתה בטח צוחק, נכון? אוקיי, אז יש לך מכונית זה לא כ"כ מרשים אותי אז יש לך את המהלכים, אבל האם יש לך את המגע? אל תיקח אותי לא נכון, יה אני חושבת שאתה בסדר אבל זה לא יחמם אותי באמצע הלילה זה לא כ"כ מרשים אותי אתה חושב שאתה מגניב, אבל האם יש לך את המגע? אל תיקח אותי לא נכון, יה אני חושבת שאתה בסדר אבל זה לא יחמם אותי בלילה הארוך, הקר, הבודד זה לא כ"כ מרשים אותי אוקיי, אז מה אתה חושב שאתה אלביס או משהו... שיהיה זה לא מרשים אותי

Thestral

New member
אופס! עשיתי זאת שוב../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

תינוק שוב פעם\בריטניה חניתות אמממ... תינוק תינוק. אמממ... תינוק תינוק. הו תינוק הו תינוק, איך יכולתי לדעת? שמשהו לא היה בסדר?! הו תינוק תינוק לא היתי צריכה לתת לך ללכת, ועכשיו אתה לא במרחק ראייה, ייהי! תראה לי איך אתה רוצה שזה יהיה הגד לי, תינוק, 'גלל שאני צריכה לדעת עכשיו, הופ! בגלל ש: בדידותי הורגת אותי, [ואענייייייייייייי] אני חייבת להתוודות אני גונבת מאמינה. [גונבת מאמינה!] כשאתה לא איתי אני מאבדת את המח תן לי שלטטטטט הכה אותי תינוק שוב פעם! הו, תינוק, תינוק. הסיבה שאני נושמת היא אתה. עיוורת אותי. הו תינוק יפה אין שום דבר שלא אעשה זו לא הדרך שתכננתי את זה. תראה לי איך אתה רוצה שזה יהיה הגד לי, תינוק, 'גלל שאני צריכה לדעת עכשיו, הופ! בגלל ש: בדידותי הורגת אותי, [ואענייייייייייייי] אני חייבת להתוודות אני גונבת מאמינה. [גונבת מאמינה!] כשאתה לא איתי אני מאבדת את המח תן לי שלטטטטט הכה אותי תינוק שוב פעם! הו תינוק, תינוק איך הייתי יכולה לדעת? הו, תינוק יפה, לא הייתי צריכה לתת ללכת אני מאסט להתוודות שהסדידות שלי הורגת אותי עכשיייווו!!! אתה לא יודע שאני גונבת מאמינה? שאתה תהיה פה. ותיתן לי שלטטטטטטטטטטטטטטטטט הכה אותי תינוק, שוב פעם! בדידותי הורגת אותי, [ואענייייייייייייי] אני חייבת להתוודות אני גונבת מאמינה. [גונבת מאמינה!] כשאתה לא איתי אני מאבדת את המח תן לי שלטטטטט הכה אותי תינוק שוב פעם!

Kouryuu

New member
*מתה*

אבוי, 'גונבת מאמינה'. כמה צחקתי. אודי, אתה משובח.

Thestral

New member
D:../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

As I Am

New member
לאא. >< ../images/Emo103.gif

still ו- steal זה דברים שוניםםם. תיפש. :|

Thestral

New member
תבכה/פיית' היל../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אם היתה לי, רק טיפה אחת זולגת על הלחי שלך, אולי הייתי יכולה להתמודד אולי הייתי משיגה קצת שינה, אם היה לי רק רגע על חשבונך, אולי כל המרירות שלי היתה מבוזבזת היטב. תוכל לבכות קצת? ולשקר רק קצת. תעמיד פנים שאתה חש קצת יותר כאב, נתתי עתה אני רוצה, משהו בתמורה. אז תבכה רק קצת בשבילי. אם היה אפשר לכלוא את אהבתך, מותק הייתי מחזיקה את המפתח. ומחביאה אותו מתחת לערימת השקרים שנתת לי. והיית צד את השקרים האלו, הם יהיו כל מה שתמצא. זה כל מה שתצטרך לדעת כדי שאהיה בסדר. ותוכל לבכות קצת. ולמות רק קצת. ואולי, אני ארגיש רק קצת פחות כאב. נתתי עתה אני רוצה משהו בתמורה, אז תבכה רק קצת בשבילי. תוותר חמוד, שמעתי שאתה בסדר. שום דבר לא יציל אותי עד שאראה זאת בעיניך. איזהשהו סוג של כאב לב, חמוד. תן לזה נסיון. אני לא רוצה רחמים, אני רק, רוצה את מה ששלי. תוכל לבכות קצת? ולשקר רק קצת. להעמיד פנים שאתה מרגיש קצת יותר כאב. נתתי עתה אני רוצה משהו בתמורה, אז תבכה רק קצת בשבילי, תבכה רק קצת בשבילי. תוכל לבכות קצת, בשבילי? [מוזיקת קאנטרי רולז
]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני לא מוצלחת כמוכם

אבל נו שיהיה.. ^^:: אני לעולם לא אגלה/באפי המחזמר אניה זהו הוא הגבר שאני מתכננת לקשור , האין הוא בסדר? הצדפה שלי לתהילה הייתה לתפוז ולהתערב ,נקמה הייתה שלי אבל אני מחוץ לבאזז את השם שהכנתי אחליף בשלו הצרה היחידה היא= אני לעולם לא אגלה זאנדר היא האחת,היא כה כיף נפלא ,כזו תשוקה וחן תולעת בלילה ,כשאני ימין בתוך האחיזה הצפופה שלה,אחיזה צפופה אני לעולם לא אתן לה ללכת האהבה שידענו פחית רק לגדול יש רק דבר אחד ש-לא לעולם לא אגלה אניה וזאנר כי אין מה לספר אניה הוא סנורק זנדר היא שורקת אניה תגיד 'עבודתבית' והוא מקפיאים זאנדק היא אוכלת גבינות מוזורת שאני לא יכול לתאר אניה אני מדברת, הוא בריזה זאנדר היא לא יודעת מה מספק אניה לגיא פינס יש מחלות משבט-נעליים אניה ,זאנדר הויברציות נעשות די מפחידות זאנדר כאילו היא חושבת שאני רגיל אניה כאילו זה הכל רק זמני זאנדר כאילו הבוהן שלה די הארי אניה זאנדר אבל זה הכל מאוד בסדר כי אלוהים יודע שאני לא אגלה אניה כשהענינים נהיים קשוחים, הוא מתחבר מאחורי הבאפי שלו עכשיו תראה הוא נהיה נפוח כי הוא יודע שאני יודעת זאנדר היא נדברת, היא נזקקת,היא גם מאוד באמת חמדנית היא אף פעם לא אניה העיניים שלו חיפשויות זאנדר זה השורה שלי , כאיול הלוו אניה תראה אותי אני רוקדת טירוף

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אורה קרעת אותי
זה היה טוב^^.

Gizmo16

New member
לגיא פינס יש מחלות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

משבט נעליים

שניש

New member
דפש מוד-היהנו מן הדממה../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif

מילים כמו אלימות, שוברות את הדממה, באות ומתפרצות, לתוך עולמי הקטן. מכאיבות לי, חודרות ישר דרכי, אינך יכולה להבין, הו ילדתי הקטנה? כל מה שאי פעם רציתי, כל מה שלו אי פעם נזקקתי, הוא פה-בזרועותיי. מילים ,הן מאוד לא שימושיות הן יכולות לגרום רק לנזק. מדברים על נדרים, כדי שיוכלו להפרם. רגשות הם עוצמתיים, המילים מדברות בעד עצמן. תענוגות נשארים, כמו כן הכאב. המילים חסרות משמעות ונשכחות. כל מה שאי פעם רציתי, כל מה שלו אי פעם נזקקתי, הוא פה-בזרועותיי. מילים ,הן מאוד לא שימושיות הן יכולות לגרום רק לנזק היהנו מהדממה אני מאוד מקווה שעשיתי צדק עם השיר.

PopPy

New member
איזה שיר../images/Emo99.gif

הייתי היום במסעדה כזו עם חברים, והיה היהודים אנפלאגד (חזיתי את הפלייליסט. היה אם כבר, ואז אחריו זיהיתי את הזמן שלך מהשריקות בהתחלה של השיר, ואז החלטתי שיהיה הימים שלנו וזה מה ששמו. ואחר כך היה גם עוד ארון אחד
), ואז Enjoy the silence.

למעלה