תרגום שירים.

שניש

New member
אם כבר זה שיר מדהים.../images/Emo56.gif

אחד מהיותר טובים של היהודים-הזונות שהייתה להם הופעה מ-ז-ע-ז-ע-ת ברוק העצמאות האחרון. הם נראו כאילו הדבר האחרון שבא להם לעשות זה לשיר באותו הרגע. ומאז אני שונאת אותם :) אך עם כל זא,זה שיר ממש יפה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ואחד ליקנוח

ט.נ.ט -אב/דג אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי ראה אותי נוסע החוצה מתוך השקיעה על הצבע שלך במסך הטלווזיה בחוץ לכל מה שאוכל להשיג אם אתה רוצה לדעת למה אני מתכוון
אישה לשמאל שלי ואישה לנכון אין שום אקדח אין שום סכין אבל אל תתחיל לא קרב כי אני טי אן טי אני דינמיט טי אן טי ואני חלונות בקרב טי אן טי אני כוח נטען טי אן טי ,שעון אני מתפוצץ אני מלוכלך,מתכוון וגדול לא קליני אני איש מבוקש אויב הציבור מספר אחת מתחת-לא-לעמוד את תנעל למעלה את הבת שלך תנעל למעלה את אשתך תנעל למעל את "הדלת האחורית" שלך וברח למען חייך האיש הוא חזר לעיר אל תבלגן אותי סביב טי אן טי אי אי אי טי אן טי אוי אוי אוי טי אן טי אוי אוי אוי טי אן טי אוי אוי אוי טי אן טי אני טוען האנרגיה טי אן טי שעון אני מתפוצץ

Kuroi Tenshi

New member
ברזליקה- חפש והטרויה הזו~!

(רק להערה, אורה רולז על כולכם, ואם לא התרגום הענק שלה ל"ט.נ.ט", לא הייתי עושה את זה... שיר קיטשי ברמות יבוא אח"כ, אולי) כולם-ימינה! כולם-ימינה! אנחנו סורקים את הסצינה בעיר הלילה מחפשים אותך כדי להתחיל קרב יש הרגשה מרושעת במוחינו אבל זה שומדבר חדש, אתה יודע שזה משגע אותנו רצים, בדרכנו, מתחבאים, אתה תשלם, מתים, אלף מיתות. מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו! אין Esc, וזה בטוח, זה הסוף ולא ניקח שום מור, תגיד "קניה טובה" לעולם בו אתה חי, כל הזמן לקחת, ועכשיו אתה נותן רצים, בדרכנו, מתחבאים, אתה תשלם, מתים, אלף מיתות. מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו! מוחנו צלוי עם הרגש להרוג, והוא לא ילך מכאן עד שחלומותינו יתגשמו יש רק דבר אחד במוחותינו (סוטים~!!) ואל תנסה לברוח, כי אתה האחד שנמצא רצים, בדרכנו, מתחבאים, אתה תשלם, מתים, אלף מיתות. מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו! מחפשים... חפש והטרויה הזו!

Knotted String

New member
התרופה - יום שישי אני מאוהב.

לא אכפת לי אם יום שני כחול יום שלישי אפור ויום רביעי גם. יום חמישי, לא אכפת לי ממך. זה יום שישי, אני מאוהב.
יום שני, אתה יכול להתפרק שלישי ורביעי, שברו לי את הלב הו, יום חמישי אפילו לא מתחיל זה יום שישי, אני מאוהב
יום שבת, חכה. יום ראשון תמיד מגיע מאוחר מדי אבל יום שישי אף פעם לא מהסס לא אכפת לי אם יום שני שחור שלישי, רביעי, התקף לב. יום חמישי אף פעם לא מסתכל לאחור זה יום שישי, אני מאוהב.
יום שני, אתה יכול להחזיק את הראש שלך. שלישי, רביעי, השארו במיטה יום חמישי, צפה בקירות במקום זאת. זה יום שישי, אני מאוהב
יום שבת, חכה. יום ראשון תמיד מגיע מאוחר מדי אבל יום שישי אף פעם לא מהסס לבוש עד העיניים (כמו אישה איסלאמית) זו הפתעה נחמדה לראות את הנעליים שלך והנפש שלך מתרוממת
זורק החוצה את הפנים החמוצות שלך ורק מחייך אל הצליל וחלקלק כצווחה מסתובב סביב סביב תמיד לוקח ביס גדול זה מראה כה נפלא לראות אותך באמצע הלילה אתה אף פעם לא יכול לקחת מספיק מספיק מהחומר הזה(|מסומם|) זה יום שישי, אני מאוהב

Kuroi Tenshi

New member
אומיגוד.

כרגע לקחת את המקום של אורה כ"שולתת על כולם". Friday I'm In Love > כל השירים שהיו עד עכשיו, וסביר להניח שכל אלה שיהיו.

שניש

New member
זה נשמע בעברית כמו שיר מהגן.../images/Emo56.gif

משהו שהגננת ציפי הייתה שרה.

As I Am

New member
ילדה טיפשה - זבל. [oO]../images/Emo103.gif

את מעמידה פנים שאת ב'היי' את מעמידה פנים שאת משועממת את מעמידה פנים שאת כל-דבר רק כדי להיות נערצת ומה שאת צריכה הוא מה שאת מקבלת לא מאמינה בפחד לא מאמינה בגורל לא מאמינה בכל-דבר שאינך יכולה לשבור ילדה טיפשה שכמותך כל מה שהיה לך בזבזת מה שמניע אותך להמשיך עלול להניע אותך להשתגע מיליון שקרים למכור את עצמך זה כל מה שאי-פעם היה לך לא מאמינה באהבה לא מאמינה בשנאה לא מאמינה בכל-דבר שאינך יכולה לבזבז ילדה טיפשה שכמותך לא מאמינה שאת מזייפת זאת לא מאמינה בפחד לא מאמינה בכאב לא מאמינה באף-אחד שאינך יכולה לאלף ילדה טיפשה שכמותך כל מה שהיה לך בזבזת ילדה טיפשה שכמותך לא מאמינה שאת מזייפת זאת ילדה טיפשה שכמותך.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ונסיון עילג

להיפוך לכבוד הבגרות מחר.. באנגלית עילגת מיוחדה! live correctly/rona kynan i'ts importent to love and masure the good from time to time not ask what you cant have to amile at tje driver biping at you even if he's stupid and violent not bieang tamptaited to the lack of curtcy around to eat correct live in the day and sleep at layla's not to abuse face skin i'ts very importent ohhhhh la la la i alsoooooo want to live corectly ohh la lalalal and a big peace will fall on me to use evry minte till tom not to waste all the days you have left on the face of the earth maybe tommrow it will end to listen to the zulat ther's always somting to learn from swmone eals even if he's light years away from you to ask sorry of everyone you'v sined befor he's face in the eng everything comes back like a bomrang ohhhhh la la la i alsoooooo want to live corectly ohh la lalalal and a big peace will fall on me like snow flakes it will fall on me.

Me 4eVer

New member
קציץ בשר- גן עדן דרך אורות לוח

המחוונים של האוטו.|מכונית| (שיר מעולההההה וגאוני.. תרגום צולע לגמרי. תורידו!
) Paradise By Dash Board Light By : MeatLoaf
: אני זוכר כל פרט קטן כאילו זה קרה רק אתמול חנינו ליד האגם ולא היה סימן למכונית נוספת בשטח ומעולם לא הייתה לי בחורה שנראתה טוב ממך וכל הילדים בבית ספר רצו להיות אני באותו לילה עכשיו הגופות שלנו כל כך צמודים והדוקים זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון וזהרנו (להטנו?) כמו מתכת בקצה של סכין. קדימה! להחזיק חזק! קדימה! להחזיק חזק! למרות שקר ובודד בלילות העמוקים והחשוכים אני רואה את גן עדן דרך אורות לוח המחוונים של האוטו.
: אין כאן שום ספק בורכנו כפליים כי היינו בקושי בני שבע עשרה ובקושי לבושים אין כאן שום ספק תינוק צריך ללכת לצרוח את זה אין כאן שום ספק בורכנו כפליים
: כי היינו בקושי בני שבע עשרה ובקושי לבושים תינוקת את לא שומעת את הלב שלי גרמת לו להציף את הרדיו חיכיתי כל כך הרבה זמן שתבואי לעשות קצת כיף ואני רוצה להגיד לך לעולם תתחרטי על כך אז פקחי את ענייך יש לי הפתעה גדולה זה ירגיש בסדר אני רוצה להפעיל לך את המנוע עכשיו הגופות שלנו כל כך צמודים והדוקים זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון. וזהרנו (להטנו?) כמו מתכת בקצה של סכין. קדימה! להחזיק חזק! קדימה! להחזיק חזק! למרות שקר ובודד בלילות העמוקים והחשוכים אני רואה את גן עדן דרך אורות לוח המחוונים של האוטו. את צריכה לעשות המ שאת יכולה ולהשאיר לאמא טבע את השאר אין כאן שום ספק בורכנו כפליים כי היינו בקושי בני שבע עשרה--- אנחנו הולכים להגיע עד הסוף הלילה אנחנו הולכים להגיע עד הסוף והלילה הוא הלילה! *פרשנות ארוכה מהרדיו שאין לי כוח לתרגם...............*
: תני לי לישון על זה
: עצור עכשיו! אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק מזה--! אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
האם לעולם לא תעזוב אותי?!
האם תעשה אותי מאושרת לשארית חיי?
האם תיקח אותי מכאן ותעשה אותי אישתך?
אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק... אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?!?!!?!
: תני לי לישון על זה, תינוקת, תינוקת, תני לי לישון על זה, אני אתן לך תשובה בבוקר.
}3X
: אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק מזה--! אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק... אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?!?!!?!
: תני לי לישון על זה, תינוקת, תינוקת, תני לי לישון על זה ואני אתן לך תשובה בבוקר! תני לישון על זה!!!!!
:התאהב אותי לנצח?
:תני לישון על זה!!!
:התאהב אותי לנצח!!!!!!!!!!!!!
: לא יכולתי לשאת את זה יותר. הו, אלוהים, שוגעתי! וכשהרגשות השתלטו עלי כמו גל של גאות התחלתי להשבע לאלוהים ובקבר אמי שאוהב אותה עד קץ הזמן! נשבעתי שאוהב אותה עד קץ הזמן!! אז עכשיו אני מתפלל לקץ הזמן שימהר ויגיע. כי אם אאלץ לבלות עוד דקה איתה אני לא חושב שבאמת אוכל לשרוד לעולם לא אפר את הבטחתי או אשכח את נדריי. אבל רק אלוהים יודע שאני יכול לעשותא ת זה ברגע זה!!! אני מתפלל לקץ הימים. זה כל מה שנשאר לי, להתפלל לקץ הימים. כדי שאוכל לסיים את הימים שלי איתך..!!
: זה היה לפני הרבה זמן ורחוק מכאן וכל כך הרבה יותר טוב ממה שזה היום!
: זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון. וזהרנו כמו מתכת בקצה של סכין...

../images/Emo188.gif שתוק. פשוט. סתום. ../images/Emo188.gif

אין שום דבר שאתה יכול לעשות. או, להגיד. ביי, בה. היה לי מספיק. אני לא רכושך החל מ.. היום. בייבי. אתה, עלול, לחשוב שאני לא אצליח בזה... אבל אתה טועה! כי עכשיו אני
חזקה יותר
מאשר אתמול. עכשיו זה כלום אבל מייל מכאן -- הבדידות שלי לא הורגת אותי יותררר... אני... אני......
חזקה יותר.
ממה שאי פעם שחשבתי שאני יכולה להיות... בייבה. הייתי הולכת עם הזרם. לא ממש חשבתי, על עצמי... אתה, עלול, לחשוב שאני לא יכולה לעשות את זה... בעצמי אבל עכשיו אני חזקה יותר מאשר אתמול, עכשיו זה כלום אבל מייל מפה הבדידות שלי לא הורגת אותי יותררר... אני... אני..... חזקקקקהההההה יותתתתרררררררררררררררר...
עכשיו זה כלום אבל מייל מפה הבדידות שלי לא הורגת אותי יותר.... אני... אני.... חזקה יותר. הינה אני, בעצמי... אני לא צריכה אף אחד, כל אחד... הינה אני הולכת... (X6) אוקי.... הינה אני הולכת (X4) חזקה יותר מאשר אתמול (קלאפ-קלאפ) עכשיו זה כלום אבל מייל מכאן הבדידות שלי לא הורגת אותי יותר.... אני.... אני..!
חזקה יותר.

למעלה