קציץ בשר- גן עדן דרך אורות לוח
המחוונים של האוטו.

(שיר מעולההההה וגאוני.. תרגום צולע לגמרי. תורידו!
) Paradise By Dash Board Light By : MeatLoaf
: אני זוכר כל פרט קטן כאילו זה קרה רק אתמול חנינו ליד האגם ולא היה סימן למכונית נוספת בשטח ומעולם לא הייתה לי בחורה שנראתה טוב ממך וכל הילדים בבית ספר רצו להיות אני באותו לילה עכשיו הגופות שלנו כל כך צמודים והדוקים זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון וזהרנו (להטנו?) כמו מתכת בקצה של סכין. קדימה! להחזיק חזק! קדימה! להחזיק חזק! למרות שקר ובודד בלילות העמוקים והחשוכים אני רואה את גן עדן דרך אורות לוח המחוונים של האוטו.
: אין כאן שום ספק בורכנו כפליים כי היינו בקושי בני שבע עשרה ובקושי לבושים אין כאן שום ספק תינוק צריך ללכת לצרוח את זה אין כאן שום ספק בורכנו כפליים
: כי היינו בקושי בני שבע עשרה ובקושי לבושים תינוקת את לא שומעת את הלב שלי גרמת לו להציף את הרדיו חיכיתי כל כך הרבה זמן שתבואי לעשות קצת כיף ואני רוצה להגיד לך לעולם תתחרטי על כך אז פקחי את ענייך יש לי הפתעה גדולה זה ירגיש בסדר אני רוצה להפעיל לך את המנוע עכשיו הגופות שלנו כל כך צמודים והדוקים זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון. וזהרנו (להטנו?) כמו מתכת בקצה של סכין. קדימה! להחזיק חזק! קדימה! להחזיק חזק! למרות שקר ובודד בלילות העמוקים והחשוכים אני רואה את גן עדן דרך אורות לוח המחוונים של האוטו. את צריכה לעשות המ שאת יכולה ולהשאיר לאמא טבע את השאר אין כאן שום ספק בורכנו כפליים כי היינו בקושי בני שבע עשרה--- אנחנו הולכים להגיע עד הסוף הלילה אנחנו הולכים להגיע עד הסוף והלילה הוא הלילה! *פרשנות ארוכה מהרדיו שאין לי כוח לתרגם...............*
: תני לי לישון על זה
: עצור עכשיו! אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק מזה--! אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
האם לעולם לא תעזוב אותי?!
האם תעשה אותי מאושרת לשארית חיי?
האם תיקח אותי מכאן ותעשה אותי אישתך?
אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק... אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?!?!!?!
: תני לי לישון על זה, תינוקת, תינוקת, תני לי לישון על זה, אני אתן לך תשובה בבוקר.
}3X
: אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק מזה--! אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?
אתה צריך אותי?
אני צריכה לדעת ברגע זה! לפני שאנחנו מגיעים יותר רחוק... אתה אוהב אותי?
התאהב אותי לנצח?!?!!?!
: תני לי לישון על זה, תינוקת, תינוקת, תני לי לישון על זה ואני אתן לך תשובה בבוקר! תני לישון על זה!!!!!
:התאהב אותי לנצח?
:תני לישון על זה!!!
:התאהב אותי לנצח!!!!!!!!!!!!!
: לא יכולתי לשאת את זה יותר. הו, אלוהים, שוגעתי! וכשהרגשות השתלטו עלי כמו גל של גאות התחלתי להשבע לאלוהים ובקבר אמי שאוהב אותה עד קץ הזמן! נשבעתי שאוהב אותה עד קץ הזמן!! אז עכשיו אני מתפלל לקץ הזמן שימהר ויגיע. כי אם אאלץ לבלות עוד דקה איתה אני לא חושב שבאמת אוכל לשרוד לעולם לא אפר את הבטחתי או אשכח את נדריי. אבל רק אלוהים יודע שאני יכול לעשותא ת זה ברגע זה!!! אני מתפלל לקץ הימים. זה כל מה שנשאר לי, להתפלל לקץ הימים. כדי שאוכל לסיים את הימים שלי איתך..!!
: זה היה לפני הרבה זמן ורחוק מכאן וכל כך הרבה יותר טוב ממה שזה היום!
: זה מעולם לא הרגיש כל כך טוב, זה מעולם לא הרגיש כל כך נכון. וזהרנו כמו מתכת בקצה של סכין...